Arama sonuçları: *

• Users: ilhan57
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. I

bilgisayarım ne kadar eder

Selam herkese. Yakın zamanda bilgisayarımı satmayı düşünüyorum aşağıda bileşenlerini yazdım sizce ne kadar eder? 1 yıl civarı oldu alalı hepsinin kutusu duruyor doğru düzgün kullanmadım bile. İşlemci 1 x AMD Ryzen 5 5500 3.60GHz 6 Çekirdek İşlemci Anakart 1 x MSI A520M-A PRO 4600(OC)MHz mATX...
  2. I

anakartım 360ti destekler mi yardım edermisiniz

MSI B450M-A PRO MAX AM4 DDR4 3466(OC) model anakartım var ekran kartımı değiştirmek istiyorum 3060ti ile. Dstekler mi anakartım ?
  3. I

axx uzantılı dosya açma

selam beyler. 1 sene önce falan telefonumdaki dosyaları işyerindeki pcye atmıştım kimse bakmasın diye de Axcrypt programı ile şifreledim. dosyalar axx uzantılı oldu. şimdi kendi pcmde programı yükledim ama şifremi unuttuğum için açamıyorum. şifre yenileme durumunda da eski şifre ile...
  4. I

S20 hızlı şarj sorunu

beyler s20 kullanan var mı aranızda? hızlı şarj olayını anlamadım. yüzde 30 iken 15w adaptörle şarja takdım 4 saatten fazla gösterdi tam dolum süresi. nasıl hızlı şarj bu?
  5. I

sizce hangisi daha mantıklı

selam herkese. beyler 350bin ile 400bin arası bir bütçe ile siz olsanız hangisini alırdınız hangisi daha mantıkllı lütfen yardımcı olun. 1- clio 2020 1.0 tce 100bg 50.000 km civarı 2- seat ibiza 2015-2017 arası 90bg 50bin-100bin km arası 3- opel astra 1.4 t 140bg 2014-2015 model 100bin km civarı
  6. I

Taşıt Kredisi Hakkında

beyler yakında taşıt kredisi alan oldu mu ? kredi çıkmıyor deniyor bilgisi olan varmı?
  7. I

Araba Tavsi̇ye(lpg) Lütfen

herkese selam. 400bin civarı bütçe(max.420) ile LPG'li bir araç almak istiyorum birkaç marka model arasında kaldım ve turbo mu atmasferik mi almalıyım o konuda da kararsız kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim. Arasında kaldığım marka modeller: 1- Ford focus 1.6 Ti-VCT 125HP (2014-2016) 2- Opel...
  8. I

telefonsuz twitter açmak

selam herkese. telefon olmadan twitter açmak mümkünmü bilen varmı ?
  9. I

Çözüldü✓ soğutucu değişikliği sonrası görüntü gelmiyor

beyler dün akşam biraz uğraştıktan sonra bilgisayarıma kule tipi soğutucu taktım ama sonrasında pc açınca görüntü alamadım sorun nedir sizce? işlemciye zarar vermiş olabilirmiyim yada ekran kartına ya da diğer aklıma gelen psu mu yetersiz kalıyor. yardımcı olurmusunuz?
  10. I

yeni sisteme furmark testi

beyler incehesaptan whisper sistem almıştım bugun geldi. furmark testinde 10 dk içinde sıcaklık 84lere kadar çıktı normal mi nasıl değerlendirme yapılıyor bu testte? ryzen5 5500 rx 6600 xt
  11. I

monitör ve klavye tavsiye

beyler 4k bütçem var bi monitör ve klavye almak istiyorum. tavsiye verebilecek varmı
  12. I

İncehesap Whisper Siparişi Verdim

beyler bekledim bekledim araştırdım en sonunda ehhh dedim incehesap whisper siparişini verdim 5 dk önce. umarım pişman olmam hayırlısı... https://www.incehesap.com/whisper-oyuncu-bilgisayari-fiyati-57344/
  13. I

sizce bu sistem ne kadar eder

Selam herkese. 3 ay önce bir hevesle topladığım bilgisayarımı maddi sıkıntıdan dolayı satmayı düşünüyorum. Sizce ne kadar eder ne kadara satmalıyım? -Asus Tuf B-450m pro gaming anakart -Amd Ryzen 3 3100 işlemci -Asus Tuf gtx 1650 süper 4gb ekran kartı -Adata 480GB ssd -Viper 2x8gb 3200mhz ram...
  14. I

G29 shifter satan varmı

istanbul içi özellikle avrupa yakası g29 shifter satan varsa almak istiyorum
  15. I

G29 ters gaz sorunu yardım

herkese selam. Beyler aranızda logitech G29 kullanan var mı? özellikle ets2 oyununda. bi sıkıntım var yadım isteyecektim
Geri