Arama sonuçları: *

• Users: yesososo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

Diyet ve spor için akıllı cihaz önerileriniz

spor salonunda performansımı takip edebileceğim, kusursuz olmasa da doğruya yakın kcal yakımı gösterebilecek akıllı bileklik saat önerinizi alabilirim. ayrıca tartı önerinizi de alabilirim.
  2. Y

Msi Pulse 16 Ai C1VFKG Düşük FPS Sorunu

Laptoptan genel olarak memnunum fakat perfomans bakımından yolunda gitmeyen şeyler var gibi. Özellikle Mafia 3 ve RDR2 için konuşacağım. Mafia 3'de yeteri kadar grafikleri yansıtamıyor gibi ayrıca menü içerisinde 900 FPS olarak ilerlemiyor. Ayrıca, oyunlarda iki GPU'sunu birden kullanıyor...
  3. Y

playstation 4 slim + drive club + gta 5 için 7000 lira nasıl sizce?

sorum başlıkta belli.
  4. Y

5600G işlemci için uygun fiyatlı ekran kartı önerisi

aklımda rx 6500xt vardı. anakartım a520 olduğu için ne kadar mantıklı olduğunu sorguluyorum. 5bin civarında veya daha aşağısında 8. nesil pc oyunlarını oynatabilecek ve ps5 konsoluna destek olması için yedekte tutacağım bi ekran kartı arıyorum. konsolda oynamadığım oyunları oynayacağım, cs2...
  5. Y

13K geliştirmeye müsait Laptop Önerisi

13 bin lira ya da daha aşağı bir bütçem var. Lehimli RAM'e sahip olmayan veya 16 GB RAM'li laptop önerilerinizi alabilir miyim arkadaşlar?
  6. Y

4060Ti Sistem önerisi

F/P Kasası ve PSU'su kaliteli olan, ekran kartı mümkünse Gigabyte Windforce ve Gainward olmayan en ucuz sistemi arıyorum. 18-24 bandında.
  7. Y

Apple Arcade ve FM 23 Touch İnternet Gereksinimi

Apple Arcade ile birlikte FM 23 Touch oynamayı düşünüyorum. İnternetim kapalı olursa oyuna erişim sağlayabilir miyim? Kullananlar varsa deneyip cevaplayabilir mi?
  8. Y

AMD’nin Apu Teknolojisi?

En son 3400G’leri takip ediyordum. Tekrar öğrenmek için soruyorum. 1. Güncel APU’ların, CPU ve GPU performansı? 2. Güncel APU’ların diğer CPU ve GPU’larla kıyası? 3. Geçmişten Günümüze tüm APU’ların fiyat ve performansı göz önünde bulundurarak kişisel yorumlarınızı bekliyorum.
  9. Y

Acer Nitro 5 Düşük Watt sorunu

Laptop bugün yüksek GPU isteyen oyunlarda ekran kartı kullanımı %100, Watt değerini ise 15-20W arası gösteriyor. Sorun nedir sizce? Isılarda bir sıkıntı yok. CPU değerleri normal.
  10. Y

Acer Nitro 5 Anormallikler

Taşındığımdan 14 saatlik yolda çantamdaydı. Bilgisayarı yeniden açtığımda internet kapalıydı. İlk önce Windows Media Player'dan video izlerken bilgisayar kilitlendi ve hiçbir işleme tepki vermediğinden 5 saniye kapatma tuşuna basılı tuttum. Yeniden açtığımda performans konusunda sorun yokken ve...
  11. Y

16kg dumbell seti ne kadara satılır?

https://www.trendyol.com/delta/ozel-dizayn-18-kg-agirlik-halter-dambil-fitness-seti-16-kg-plaka-2-kg-bar-p-138610581
  12. Y

2. el Acer Nitro 5 515-57 ne kadar eder?

fabrikasyon: i7 11800h 8c/16t 3060 95w 8 gb ram 512 m2 ssd sn570 üstüne eklediklerim: 8 gb ram 1000 gb m2 ssd nv2
  13. Y

3.5luk Sabit Diski Hariciye Çevirmek

3.5luk diski hariciye çevirecek Harddisk kutusu arıyorum. 2.5 olmamasına dikkat etmenizi isteyeceğim. Bir ürün linki atabilir misiniz? mümkünse güç adaptörlü olmasına yahut güç adaptörü içinde barındırmıyorsa güç adaptörünü de ayrı atabilir misiniz? 1686494947 Bütçem 200-500 arası
  14. Y

2010 ağır hasarlı symbol ne kadar eder?

184.000 kmde.
  15. Y

Alıcı Ödemeli Kargo Kabul Edilmezse Ne Olur?

Dolap’ta sattığım Xiaomi Airdots sol kulaklığım vardı. Bende boş duruyordu, birinin işi görülsün diye 36 liraya sattım. Alan kişi yanlış model alıp gerekçeye çalışmıyor yazdığından iade kabul edilidi. Dolap iadelerinde satıcı geri iade kargo parasını ödüyormuş ve bu tutar 30 TL. Evde boş duran...
  16. Y

MSÜ Başvurusu Sınav Bilgisi bulunamadı

Sınav bilgisi bulunamadı kısmı boş napmalıyım?
  17. Y

Acer Nitro 5 AN515 57 Ekran Altndaki Boşluk

İlk iki resim ekranın sağ altına ait. Işık yansıması ile birlikte daha da rahatsız ediyor ve bence gereğinden fazla bir boşluk var. En sonuncu resim ise sol tarafında. Bu ise ideal olan olmalı. Sizce sorun var mı sağ tarafta. Varsa ne yapmalıyım?
  18. Y

Dizüstü bilgisayarın ekranını sürekli açık tutmak

Dizüstü bilgisayarın ekranını sürekli açık tutmak menteşeleri için faydalı olur mu? Ya da her 3 saatte bir açık kapamak menteşelere ne kadar zarar verir? Günde 12-16 saat açık tutmak ekrana veya menteşelere zarar verir mi?
  19. Y

Bloody R90 Plus Alınır mı?

Hem kablolu hem kablosuz kullanılabilir bir mouse arıyorum. R90 Plus gerek kablosuz gerek kablolu hardcore gameplay'de üzer mi?
  20. Y

Twitter Twitter Hesabım Hacklendi

İnternet ve bilgisayar kullanmayı bilen birisiyim öyle gördüğüm her linke atlamam yani. Ayrıca ''Airdrop'' ''Coin'' ''BlockChain'' tarzı şeylerle de ilgilenmiyorum bu nedenle aslında benim uzak olduğum bir dünya burası. Önyargılı yaklaşmayıp konuyu okumaya devam edin lütfen. Bugün rastgele...
Geri