Arama sonuçları: *

• Users: ZeRRaen
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ZeRRaen

8000tl Bütçe Televizyon Öneriniz var mı?

Merhaba odama yataktan film izleyebilmek için televizyon veya projeksiyon alacağım. Tek ihtiyacım akıllı olması ve minimum 1080p olması.
  2. ZeRRaen

Spotifydan şarkı dinlerken video izlemek

Merhabalar, YouTube'dan konu anlatımı izlerken arkadan şarkı dinlemeye bayılıyorum ancak bunu Xiaomi telefonda yapabiliyorken Samsung tablette yapamıyorum. Bir yöntemi var mı?
  3. ZeRRaen

Replika veya 2. El S-pen önerir misiniz?

Elimdekini kaybettim, sadece ders notları alıyorum, düzgün yazması yeterli. en ucuz 799'a F7 için buldum. Bendeki S9 fe ama s6 lite kalemi dahil çoğu uyumlu sanırım. 1735064817 https://amzn.eu/d/bXE94Mr Bunu buldum nasıldır
  4. ZeRRaen

Yılbaşı için Fiyat/Performans şarap önerir misiniz?

Migros'dan alabilecek olmam önemli, 2 tane içimi yumusak, 2 tane de yüksek alkollü arıyorum. Eğer yüksek alkollüsü zor veya kesmez diyorsanız yerine viski önerisi de alabilirim.
  5. ZeRRaen

Limitör İptali Garantiyi Bozar Mı?

Yapacağım işlem sadece bir kabloyu söküp yerine başka bir kablo takmak. Motorum 45km/h'de kesiciye giriyor ve yaşadığım ilçede yeşil dalga 50km/h'ye göre ayarlanmış. 3-4 ışıkta bir kırmızı ışığı beklemek zorunda kalıyorum. Motor Mondial Znu EC 50cc, bir sorun yaşatır mı? Servis bakımlarda durumu...
  6. ZeRRaen

2000tl bütçe Kask Önerisi

Motorum 50'lik, 50kmh'de limitörü olduğu için çok abartı bir kaska ihtiyacım yok. Birde vizörünün olması yeterli.
  7. ZeRRaen

Zippo benzeri Çakmak

Beyler Zippo çakmaklara çok özeniyorum ancak çok çakmak kullanan birisi degilim(ayda bir balıkta ateş yakmak için). Bir tane ucuza önermeniz mümkün mü? Bütçem 200tl altı, ne kadar ucuz olursa o kadar iyi olur.
  8. ZeRRaen

Temuda Aktif Kod Var Mı?

Toplu olta ve balıkçılık malzemeleri alicam, önceki siparişimde güzel bir kodla 450Tl indirim kazanmıştım. Yine öyle kod veya aratmam gereken bişey var mı?
  9. ZeRRaen

Bu İnsanlar Bu Sistemleri Nasıl Satıyorlar

Bu onların satılığa koyduğu sistem. Buda benim sistemim. 3 aydır satamiyorum. Sistemin nerdeyse bunun 3 katı ancak bir türlü satılmıyor. Acaba sahibinden mi sistemimi insanlara önermiyor?
  10. ZeRRaen

Tab S7 Fe Hala Alınır Mi?

Rakipleri iPad 9 ama kalemsiz, S9 FE ama 1000Tl fark. S6 Lite 1500Tl daha ucuz ama işlemcisi kötü.
  11. ZeRRaen

Öğrenci Yardımı Kapsamında Tablet

Öğrenci indirimiyle tablet almak istiyorum. Kalem dışında bir isteğim yok
  12. ZeRRaen

Kalem Dahil Notlar Için Tablet Önerir Misiniz?

Sadece notlar ve soru çözümleri için kullanicam. Kalemi olması dışında kriterim yok. Ne ucuz ne alabilirim 1720026628 En ucuz*
  13. ZeRRaen

900Tl Bütçe Paten Önerir Misiniz?

Kısa mesafede takılmalık kullanacağım. 900Tl altı ve düz siyah herhangi bir patene razıyım. Üzerinde çocukça ifadeler ve desenler olmaması önemli. Birde silikon lastik olması dışında sorunum yok. Zaten zayıf ve 42 numara olduğum için çok sorun olacağını sanmam.
  14. ZeRRaen

En Ucuz 250cc V Twin Bu Motor Alinir mi?

Torklu, cok guzel, temiz ve yenilenmis bir motor. Sadece sente isi var. Usta arkadaslarima soruyorum keyif icin alinir mi? https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-borelli-ledow-komple-revize-250cc-vtwin-1180411591/detay
  15. ZeRRaen

Koctas'ta Çalışan Var Mı?

Merhabalar bugün bizi yerel Koçtaş mağazasından aradılar, birkaç hafta önce aldığımız askiligin üzerinde çok güçlü, gri bir mıknatısın kaldığını söylediler. Ancak üzerinde hicbir şey yok. Şimdi bizi bu konuda resmen sorguladilar ve bizden ev adresimizi falan istediler. Acaba bu ne tür bir...
  16. ZeRRaen

Yeni Sokak Kedisi Sahiplenecegim Neler Alayim?

Piyasada en ucuz 30tl civarina mama buldum ancak kedi tuvaleti ve kumu konusunda emin degilim. Ayrica harici birkac sey evde var ancak tam tesekkul neler lazim bilmiyorum.
  17. ZeRRaen

1000Tl Alti butce Tiras Makinesi

https://www.hepsiburada.com/philips-qp2824-10-oneblade-yuz-ve-vucut-sekilendirici-p-HBCV00004A3FIC Aklimda bu var ancak daha ucuz birsey daha iyi olur.
  18. ZeRRaen

Amazon Prime Watch Party Kalkti mi

Sorum baslik, arkadasimla bulamadik
  19. ZeRRaen

Bershka, Burdur'a Kargonun Gelmesi Ne Kadar Surer?

Cuma gunu gece Istanbul'a gidecegim, 2-3 parca kiyafetim var Istanbul'da giymek icin. Sizce yetisir mi? Okul ile gidecegim icin orda magaza bulmam da zor olabilir.
  20. ZeRRaen

Hoşlandığınız Birisine İlk Nasıl Yazarsınız?

Ben genelde naber yazıyorum, zaten karşı tarafın isteği varsa işe yarar. Peki ya siz? İlk nasıl yürüyorsunuz?
Geri