Arama sonuçları: *

1. SilahsızKuvvet☪

YKS İÇİN TABLET ÖNERİSİ!

Bütçem 10-15k civarı daha düşük olsa işime gelir açıkcası. Pdften soru çözücem youtubedan konu anlatımı izlerim günlük hayatta da açar film dizi ufak tefek oyundur belki. Ekran kalitesi işlemcisi akıcılığı ve depolaması önemli benim için. Tabi kalem olsa tadından yenmez (Klavye mouse ekstra...
  2. SilahsızKuvvet☪

Kasam ikinci elde ne kadara satılır?

Özellikler 8700k işlemci gtx 1080 ekran kartı 32gb ram 240mm sıvı soğutma Asus z370 Anakart Samsung 256gb ssd + 1tb sata ssd xigmatek gaming kasa 650w+ Yanında Asus tuf kulaklık mouse klavye ve 75hz asus monitör verilecektir. 2-3 senelik sistem fiyatı öldürmeden kaça satabilirim...
  3. SilahsızKuvvet☪

Ders için tablet önerisi.

Ders çalışıp test çözmek için bir tablet arıyorum. Film ve dizi de izlerim hafif bir kaç oyun da oynayabilirim arada. Aklımda olan bir kaç alternatif Ipad 10. Nesil + Pencil Samsung S9FE+ Huawei Matepad 11.5 + Klavyeli Kılıf ve MPencil Ne önerirsiniz kafam karıştı iyice. Klavye zorunlu değil...
  4. SilahsızKuvvet☪

Okul/Oyun için Laptop+Tablet Önerisi.

Laptop da otomasyon, çizim ve yazılım programları kullanılacak. (AutoCAD, SolidWorks tarzı.) Onun dışında rekabetçi oyunlar oynarım ağır oyunlara çok girmem. Depolaması da önemli bu konu da. Tablet de günlük kullanım + ders notları tutmak için. Oyun oynamayı düşünmüyorum. Aklımdaki modeller ...
  5. SilahsızKuvvet☪

Bluetooth MP3 Player Önerisi.

Okulda dışarıda kullanabileceğim bir mp3 çalar arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Aradığım çok bir özellik yok açıkçası ; Bluetooth özelliği (TWS kulaklık ile kullanmak istiyorum pratiklik için.) , iyi bir ses kalitesi ve fiyatının çok uçuk olmaması. 1729014243 İnternette yardımcı...
  6. SilahsızKuvvet☪

İki farklı ram uyumlu çalışır mı?

PNY Epic X 3200mhz cl16 1.35v 8GB ram ile Patriot Viper RGB 3600mhz cl20 1.35v 16gb ram taksam uyumlu çalışabilirler mi? Anakartım: Asus Prime b550mk
  7. SilahsızKuvvet☪

Yardım Yeni Ram Taktım görüntü gelmiyor.

Arkadaşlar şuan ki ram yerine almış olduğum Rami takıp çalıştırdım sistem çalışıyor fakat görüntü gelmiyor yardımcı olursanız sevinirim. Bios pili çıkartıp takmayı denedim olmadı Cl değerleri farklı ramler olduğu için tek tek takmayı da denedim işe yaramıyor. Bir de USB girişlerini takmama...
  8. SilahsızKuvvet☪

AMD Ryzen 5600x için Soğutucu Önerisi

Dostlar işlemcim için kule tipi işlemci soğutucusu arıyorum. Aklımda Dark Freezer x123 var. Snowman T6 Ultra bakıyordum fakat piyasa da stoğu kalmamış bu modelin. Bütçe esnek değil maalesef ona göre öneri yapın. Tavsiyelerinizi atarsanız sevinirim
  9. SilahsızKuvvet☪

15k Sistem Tavsiyesi.

Kuzen için kasa lazım bildiğiniz f/p sistem varsa atabilir misiniz? Oyun odaklı olacağı için bileşenleri en mantıklı olacak şekilde düzenlerseniz güzel olur. Bütçe; 15.000 biraz esneyebilir.
  10. SilahsızKuvvet☪

Sistem ne kadara gider?

NVİDİA GTX 1050 Tİ 4GB EKRAN KARTI İ5 8600 3.10 GHZ 9MB İŞLEMCİ SEAGETE 1 TB HARDDİSK 400 W GÜÇ KAYNAĞI 8 GB XPG RAM Cooler Master kasa. Yanında 75hz lg monitör vereceğim sistemin ederi nedir sizce?
  11. SilahsızKuvvet☪

Yardım Linkteki Ram Kiti alınır mı ?

https://www.amazon.com.tr/Patriot-Memory-Viper-3000MHz-Belle%C4%9Fi/dp/B088KSRW4S/ref=mp_s_a_1_1?crid=1KY8CEZZVL6SZ&keywords=16x2%2Bddr4%2Bram&qid=1691944005&sprefix=16x2%2Caps%2C133&sr=8-1&th=1 Fiyatı iyi gibi alınır mı sizce ?
  12. SilahsızKuvvet☪

5600x için Kuletipi soğutucu önerisi

500-1000 lira bandında soğutucu önerilerinizi bekliyorum. Anakartım Asus B550MK Kasa CoolerMaster MB520
  13. SilahsızKuvvet☪

Öneri 35K Oyuncu Laptop Önerisi.

Kuzenime oyuncu laptop almayı düşünüyoruz oyun oynanacak her türlü günlük işleri için sağlam bir laptop arıyoruz. Yardımcı olursanız sevinirim.
  14. SilahsızKuvvet☪

2500 TL Basketbol Ayakkabısı Önerisi.

Dostlar arkadaşım için basketbol ayakkabısı önerilerinizi bekliyorum uzun forvette oynuyor yardımcı olursanız sevinirim.
  15. SilahsızKuvvet☪

800TL Bütçeyle Bluetooth Kulaklık Önerisi.

Günlük hayatta ve spor yaparken kullanacağım kulaküstü ( çok iyi diyorsanız kulakiçi de olur ama kullanmakta zorlanıyorum.) ses kalitesi ve rahatlığı önemliği açıkcası. Kulağa iyi oturan kulaküstü ise kulağı içine alması önemli. Kulakiçinde kulaklıklar hakkında biraz bilgim var ama kulaküstü...
  16. SilahsızKuvvet☪

200-250TL Mouse önerisi

Arkadaşlar bütçen düşük farkındayım ama beni idare edecek en azından oyunlarda üzmeyecek bir şeyler arıyorum. Gamenote MS1001 kullanıyordum 1 yılı geçiyordu. Bir anda bozuldu içine bakmaya çalıştım olmadı eski mouse ile idare ediyorum şuanlık. Aklımda Trust GTX 180 Kusan ve Performax Xotran 8...
  17. SilahsızKuvvet☪

Martı gibi elektronik scooterlarla alakalı bir soru.

Martı gibi bir scooter firması var yerel hop diye ilk defa kullandım bilmediğim için park ederken kitlemeden önceki fotoğrafını attım uygun bir yerdeydi kilitlenecek yer yoktu ama. Sonra içim rahat etmedi az ileri götürüp kilitleyip kilidini çevirdim. Yanlış park etmeden dolayı ceza falan...
  18. SilahsızKuvvet☪

Uygun fiyatlı Bluetooth hoparlör önerisi!

Arkadaşlar basketbol oynarken sesi yeterli gelicek bir hoparlör arıyoruz bütçemiz 200 300 arası yardımcı olabilirseniz sevinirim. 1678533952 Yardımcı olabilecek birisi yok mu ? 2 kişiye yetecek kadar bir hoparlör arıyoruz.
  19. SilahsızKuvvet☪

TC Kimlik ile ne yapılabilir?

Bir arkadaşımla LoL oynuyorduk arkadaşımın nicki kendi gerçek adı ve soyadını içeriyordu. Sonra arkadaşım hiç bir şey dememesine ve tanımamasına rağmen TC kimliğini ve adresini paylaştılar dalga geçerek. TC kimlik ile ne yapılabilir ve bu durumda ne yapmalıyız fikrinizi istiyorum. Suç...
  20. SilahsızKuvvet☪

Prime Video'dan film/dizi önerisi.

Arkadaşlar filmler ile pek aram yok fazla film izleyen biri değilim yani. Güzel film veya dizi öneriniz varsa bekliyorum. Fight Club ve bir kaç film izledim The Boys'a başlamayı da düşünüyorum.
Geri