Arama sonuçları: *

• Users: RuLingx57
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. RuLingx57

BitFenix CUBE Premium 750+w Yardım

Bugün İtopyadan hazır sistem aldım. Kasayı farklı bir modelle değiştirdim ekran kartı gigabyte rx7800xt uzunluğu 300mm benim seçtiğim kasanın max ekran kartı desteği 280mm ne gibi sorunlar olabilir? ekte ürünlerin linklerini bıraktım şimdiden teşekkür ederim...
  2. RuLingx57

6aylık xbox game pass üyeliğimi kaç paraya satabilirim

Elimde monster notebook alınca hediye edilen 6aylık xbox game pass üyeliği var bunu kaç paraya satabilirim acaba
  3. RuLingx57

320 Gb Harddisk Önerisi

İlk başta WD green 500gb hdd almıştım . Hdd de bad sector çıktığı için iade ettim . Şuanda 320 gblık bir hdd ye ihtiyacım var . Bütçe sınırım yok performansı yüksek bir hdd önerirseniz sevinirim .
  4. RuLingx57

Steam'de cs indirirken hasarlı disk hatası

2 gün önce 500gb WD harddisk aldım cs indirirken hasarlı disk hatası verip indirme durduruluyor . Bu sorunu nasıl çözebilirim .
  5. RuLingx57

Gamepower warlock klavye w a s d algılamıyor

Klavyem yeni geldi açtım taktım pcye ama w a s d tuşlarını yazmıyor a d tuşlarına basınca harfler arasında kayıyor sağ alttaki yön tuşlarına basınca w a s d algılıyor acaba oyun moduna falanmı geçti bilen varsa yazabilirmi ?
  6. RuLingx57

Animeye yeni başladım öneri istiyorum

Hayatımda hiç anime izlemedim cinsel içerik olmayan zevkli önerilerinizi beklerim . Birde hangi siteden izlendiğinide yazarsanız sevinirim .
  7. RuLingx57

XPG ram performansı nasıldır

MSI A320M-A Pro MSI A320A- Pro 3200mhz anakartım var bu ram indirime girmiş , ramin performansı nasıldır ? https://www.incehesap.com/xpg-gammix-d30-ax4u320088g16a-sr30-8gb-ddr4-3200mhz-gaming-ram-fiyati-48288/
  8. RuLingx57

İncehesap'da bu ürün alınır mı?

Aşağıdaki ekran kartı AMD Ryzen 5 1600 işlemci ile kullanılabilirmi Not: İncehesap'da indirime giricek https://www.incehesap.com/xfx-amd-radeon-rx-550-double-dissipation-rx-550p2pfg5-2gb-ekran-karti-fiyati-49302
  9. RuLingx57

Ryzen 3 2200G APU sistem uyumlu mudur? Alınır mı?

Bu apu sistem alınır mı? Gigabyte A32M-S2H AMD 3200Mhz DDR4 Hyperx Fury 4GB siyah 2666MHz DDR (*2) AMD Ryzen 3 2200G Hadron Power Supply 400w Sandisk SSD Plus 240GB RGB'li boş kasa önerebilirsiniz
Geri