Arama sonuçları: *

• Users: Ö.F.Ö
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ö.F.Ö

Çözüldü✓ RAM almak mantıklı mı?

2 adet 16 GB RAM almayı düşünüyorum da gerek var mı böyle bir yükseltmeye? Bannerlord veya diğer oyunları oynarken alt+tab yapıp google veya diğer uygulamarda gezmek biraz zor oluyor, RAM'lerden kaynaklı olduğunu düşünüyorum, o yüzden RAM'leri 2x8 16 GB'den, 2x16 32 GB'ye yükseltmeyi...
  2. Ö.F.Ö

ASUS ROG GLADIUS III AimPoint alınır mı?

Sorum başlıkta, yakın zamanda indirim gelir mi? ben geleceğini pek sanmıyorum o yüzden şimdiden alayım diyorum. https://www.gaming.gen.tr/urun/231571/asus-rog-gladius-iii-aimpoint-kablosuz-beyaz-v2-gaming-mouse-90mp02y0-bmua10/
  3. Ö.F.Ö

PlayStation 5 PRO Alınır mı?

Sorum başlıkta, internette güvenilir bir tek amazonda bulabildim, media markt vatan gibi yerlerde ne kadar bilmiyorum gidip bakmadım, internet satışı yok. Geçen yıl 50kya satılıyordu şimdi baktım 6 ay önce 35k bandında satılmış. Her oyuna 3-5k bayılamam, bi tek fifa alırım bi de 400-800 tl...
  4. Ö.F.Ö

Yardım MR50G İNTERNET HIZINI DÜŞÜK VERİYOR

Geçenlerde MR50G aldım, tüm portların gigabit olduğu yazıyordu sitesinde. Ana modemden, routerın WAN portuna çektiğim 1 gigabit veriyor onda sorun yok ama routerdan bilgisayarıma çektiğim port 100 mbps veriyor, bi kaç değişiklik yapınca 1000e çıktı ama sonra tekrar 100e düştü, tekrar kablolarlar...
  5. Ö.F.Ö

Araba için basınçlı yıkama tabancası önerisi

Arabam için basınçlı yıkama tabancası arıyorum, kullandığınız ve önerdiğiniz ürün var mı? Trendyol'da ve Amazon'da bi kaç tane buldum bi de buraya sorayım dedim. Ayrıca şampuan ve kuruluma bezi de önerir misiniz.
  6. Ö.F.Ö

Çözüldü✓ Kırtasiye için bilgisayar önerisi

Kırtasiyede kullanabileceğim bi bilgisayar lazım, klasik çıktı işleri yapacağım ayrıca barkod sistemini de rahat kasmadan açabileceğim bi sistem olsun. İlk iki sistem kırmızı ve sarı siteden son sistem ise tanıdık bi bilgisayarcıdan. Çok anlamadığım için sizlere sorayım dedim, acil ve yakınlarda...
  7. Ö.F.Ö

Epic Games Kendi Kendine Oyunlarımı Siliyor

Geçenlerde Rocket League ve SnowRunner silinmişti bugün 4 oyunum daha silinmiş ama tamamen silinmemiş dosyalar hala bilgisayarımda duruyor fakat kısayoluna tıkladığımda Epic Games açılıyor ve oyunu yükle diyor. Fotoğrafını aşağıya bırakıyorum, yani oyunlar bilgisayarıma kurulu fakat...
  8. Ö.F.Ö

Çözüldü✓ PC PIN girilmiyor, sıfırlanmıyor.

Güvenli modda yeniden başlattım ve böyle bir şeyle karşılaştım. PIN'imi ayarlaya tıklıyorum ilk başta bir şey açılmıyor ikinci basışımda bir pencere açılıp kapanıyor.
  9. Ö.F.Ö

Next YE-65GFSG8 vs TCL 55P635 Hangisi alınır?

Sorum başlıkta. TCL alıcaktım fakat bu televizyonu da gördüm fiyatları hemen hemen aynı özellikleri de aynı gibi duruyor? Sizce hangisi alınır? Next YE: https://amzn.eu/d/cPPERt2 TCL: https://amzn.eu/d/1P0PC5y
  10. Ö.F.Ö

TCL 55P635 alınır mı? 18,900 TL

Bu televizyonu almayı düşünüyorum, aylar öncesinde 50 inç olan versiyonunun indirim konusunu açmıştım fakat yine de kullanıp deneyimleyen arkadaşlara bir sorayım dedim. https://amzn.eu/d/h4YnZmL Kabaca araştırdığımda bundan F/P televizyon bulamadım. 1741453074 Bir sorum daha var. 10 Martta...
  11. Ö.F.Ö

Kalıcı Ücretsiz Ücretsiz Wolfenstein: Youngblood (Bilgisayar ve XBOX) [Amazon Gaming, Microsoft Store]

Amazon Gaming ücretsiz Wolfenstein: Youngblood dağıtıyor, bende olduğu için sizlerle paylaşıyorum. İhtiyacı olan alsın. Wolfenstein: Youngblood (Bilgisayar); Wolfenstein: Youngblood (XBOX);
  12. Ö.F.Ö

AMD Software FPS'i ölçemiyor.

BF 2042'de FPS, Ort. Kare Süresi "N/A" oluyor, Frame Gen Lag ise "yok msn" oluyor. Daha bir kaç gün önce gösteriyordu. 1739642995 bilen biri yok mu
  13. Ö.F.Ö

Çözüldü✓ HİÇBİR OYUN AÇILMIYOR!

Ne olduğuna dair hiçbir fikrim yok, canım RDR 2 girmek istedi tıkladım yetersiz ram cart curt hatası verdi, Spider-man de hemen hemen aynı hatayı verdi, bu 2 oyunun dışında FS 24, BF 1, Rocket League'de açılmıyor sadece Valorant açılıyor. Ne yapmam lazım temiz kurulum atmak istemiyorum DDU ile...
  14. Ö.F.Ö

Yardım Anakart önerisi yapar mısınız?

4 Ram, 2 M.2 slotlu anakart arıyorum + ARGB desteği de olursa çok güzel olur. Şuana kadar aradığım kriterlere uygun bu anakartı buldum; https://www.epey.com/anakart/msi-pro-b760m-p-ddr4.html Tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler. (İşlemci ve ekran kartı aynı olacak.) Şuan ki sistem...
  15. Ö.F.Ö

Yardım VENTO VG05F kasa için fan önerisi

Dostlar fanlar çok ses çıkarıyor diye motor yağı sürmek isterken fanların 1 tanesini kırdım, yeni fan almak istiyorum şu 4'lü set gözüme uygun geldi. Kalan fanları hem kasanın üst tarafına hem de egzoz tarafına yerleştiririm diye düşünüyorum. Bu fiyat bandında başka önerebileceğiniz fan var...
  16. Ö.F.Ö

Çözüldü✓ Kaspersky VPN delirtti

Kaspersky VPN Plus'u 30 günlük ücretsiz deneyimledim ve çok memnum kalmıştım, çok hızlıydı. Fakat satın aldıktan sonra uygulama bildiğin mala bağladı VPN'e bağlanmıyor, bağlanıyor gibi gösteriyor ama hiçbirşey açılmıyor. İade talep ettim az önce fakat yine de bi konu açayım belki çözümü vardır...
  17. Ö.F.Ö

Yardım Sistemi update edeceğim. Anakart önerisi yapar mısınız?

Sistemimi yavaş yavaş yükseltmek istiyorum artık yetersiz kalıyor. Öncelikli olarak anakart ve işlemci değişimiyle başlamak istedim. 4 ram slotlu, 2 m.2 slotlu ve argb destekli anakart bakıyorum yeni işlemciyi de amd olarak düşünüyorum. Bütçe olarak kafamda bir şey belirlemedim fakat ekran...
  18. Ö.F.Ö

🔥İndirim Battlefield 2042 ₺47,99🔥🔥

Bende oyun hala sıkıntılı düzgün oynayamıyorum fakat ona rağmen çok sevdiğim bi oyun fiyatı da aşırı uygun resmen bedava https://store.epicgames.com/tr/p/battlefield-2042
  19. Ö.F.Ö

Yardım Farming Simulator 25 - Year 1 Season Pass'i almak mantıklı mı? ne işe yarıyor?

Haziranda sarmaz diye 135 tl lik paketi almıştım, ama oyun çok sardı ve karşıma bu paket çıktı. Bu paketi alırsam Year 1 Bundle paketi ile aynı içeriklere sahip oluyorum sanırım doğru mudur?
  20. Ö.F.Ö

Yardım What Remains of Edith Finch için ücretsiz yama var mı?

Ücretsiz bulamadım var mıdır bu oyunun ücretsiz yaması?
Geri