Arama sonuçları: *

• Users: Qzann
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Qzann

C# Printpage hata alıyorum yardım gerekli

Merhaba, öncellikle yapmak istediğimde kullanici tanim adlı textbox'a en fazla 210 karakter girecek. Örneğin 200 karakter girdi kullanıcı, 0-70 bir textbox'a 71-140 bir textbox'a 141- gerikalan bir yere olması lazım ama bu kod hata veriyor. Çözemedim bir türlü lütfen yardım if...
  2. Qzann

C# TextBox içindeki değerleri ikiye bölüp diğer textbox'a yazmak istiyorum.

Merhaba, Bir örnek anlatıcağım yardımınıza ihtiyacım var. Örneğin Textbox1 içine adam 500 karakterli bir yazı yazdı. Ben bu yazıyı 250 / 250 bölerek, ilk 250 karakteri textbox1'e yazmak. İkinci 250 karakteri textbox2'ye yazmak istiyorum. İkincisi kısmı aktarabiliyorum ama ilkine girilen...
  3. Qzann

C# DataGridView Dikey Olarak Hizalamak İstiyorum

Merhaba, DataGridView'e yatay olarak veriler geliyor. Ben dikey olarak alt alta gelmesini istiyorum. Bir kodu ve özelliklerinde böyle bir şey var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.
  4. Qzann

Passolig Biletini Devir Etme

Türkiye'nin 1 Eylül'de oynayacağı Karadağ maçına üç arkadaş gitmek istiyoruz. Bir arkadaşımızda passolig yok. Biz ikimiz biletimizi aldık. Maça giriş şartlarında passolig zorunluluğu yoktur diyor. Ben passoligi olmayan arkadaşıma bilet alsam devir edebiliyor muyum ? Bilgisi olan varsa cevaplarsa...
  5. Qzann

Aciill Steam ve Xbox Game Pass beraber oynama

Arkadaşlarımla beraber deep galactic rock oynamak istiyorum ama bende xbox game pass var onlarda steam beraber oynayabilir miyiz?
  6. Qzann

PHP ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR

Yarın teslim etmem gereken bir ödev var çoktan bitti ama güncelleme yaparken böyle bir hata alıyorum çok saçma bir şekilde kodları alt tarafa bırakıyorum bilen bir arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim. <?php include 'functions.php'; $pdo=pdo_connect_mysql(); $msg=''; if(isset($_GET['id'])){...
  7. Qzann

Game Pass üyeliğim var 10 saat mi oynabileceğim ?

Vatan'dan monitör almıştım bana 3 aylık gamepass kodu verdiler. Şimdi kodu kullanarak üye oldum ama bazı yerlerde ve arkadaşlardan 10 saat oynabiliyorsun diye duydum. Bilen bir kişi yardımcı olursa sevinirim.
  8. Qzann

Bios rev modeli yardım

Arkadaşlar bilgisayarımda H410m s2h anakart var. Rev 1.0 ama gigabyte sayfasında aklım karıştı rev(1.x) olarak gözüküyor. Bios güncelliyeceğim şimdi yanlışlık yapmak istemiyorum. Yardım ederseniz sevinirim. İndireceğim bios bu ...
  9. Qzann

10700f İşlemci Soğutucu Önerisi Bütçe Max 1000TL

1000 TL bandında işlemcime sıvı soğutma düşünüyorum ama normal soğutucuda olabilir. Pc itopyanın TeknoGamer kasası. Aslında 3 tane kafamda düşündüğüm soğutucu var ama çok fazla pompa yada fandan ses geldiği için önermediler. 1-)...
  10. Qzann

PHP - Undefined array key "ID" hatası

Php Güncellememe Sorunu veri tabanına ekleme silme yapıyorum fakat güncelleme işlemi yapmıyor... Undefined array key "ID" veriyor ama veritabanındaki adıda ID hiçbir sıkıntı yok. Hocanın yaptığı örnekte çalışıyor. İnternetten baktım isset ve empty kullanın diyor nerede kullanıcağımı bilmiyorum...
  11. Qzann

Undefined array key ID hatası php

Php Güncellememe Sorunu veri tabanına ekleme silme yapıyorum fakat güncelleme işlemi yapmıyor... Undefined array key "ID" veriyor ama veritabanındaki adıda ID hiçbir sıkıntı yok. Hocanın yaptığı örnekte çalışıyor. İnternetten baktım isset ve empty kullanın diyor nerede kullanıcağımı bilmiyorum...
  12. Qzann

Google Chrome'da saliselik ekran gidip geliyor

Pc yeni topladım. Normalde oyunda veya masaüstünde bir sıkıntı yok ama chrome'da nadirende olsa ekran saliselik gidip geliyor. Pc toplayalı 10 gün olmadı. Monitör yeni Asus'un vg24vq monitörü. Sorun neden kaynaklandığını çözemedim. Pc itopyanın Tekno Gamer kasası. ACİL yardım gerekli. 1618080918...
  13. Qzann

Oyun Oynarken 2.Moniterde bir şeye tıklayınca alta atıyor

Oyun oynarken 2. Monitörde herhangi bir şeye tıklayınca alta atıyor. Sorun çözümü için tam ekran pencereli oyna demişler ama bazı oyunlarda tam ekran pencereli özelliği yok. Bilen varsa yardım ederse çok sevinirim.
  14. Qzann

HDD'ye Low Level Format atarken elektrik gitti bir şey olur mu?

Elimde 1Tb hdd vardı low level format atıyordum, %30'larda iken elektrik gitti. Sonra tekrar geldi pc açtım. Tekrar atıyorum. Herhangi bir sorun olur mu? Şimdiden teşekkürler...
  15. Qzann

Geforce Now Kodları ne zaman gelicek?

Şubat ayının başları gibi kayıt olduğum halde hala kod gelmedi ve aktivasyon yapamadım. Bu kodlar tamamen ne zaman gönderilecek? Ya da serverlerı ne zaman tamamen kodsuz bir şekilde hazır hale getirecekler. Bu kadar kötü bir pazarlama ve satış firması görmedim. Paramız olduğu halde bekletiyor...
  16. Qzann

Discordda yayın açıldığı zaman paylaşılan ekrandaki Qr kod sistem tarafından okunabilir mi?

Finallerden büte kaldım. Hoca acayip takıntılı birisi. Sınav sistemi qr ile korunuyor. Ekranın fotoğrafını çekemiyorum. Onun için discorddan yayın açsam Qr kod okuma ihtimalleri var mı ? Yakalanır mıyım?
Geri