Arama sonuçları: *

1. ErnestMuçi

Laptobun monitöre dp ile bağlanmaması

Msi 16 pulse ai kullanıcısıyım. Bugün bir kablo aldım ve ASUS 27" TUF GAMING VG27AQL5A 0.3Ms 210Hz QHD IPS GAMING MONITOR Adlı monitörüme bağlamak istedim ama bağlanmadı. Aldığım yere gittim kabloyla başka bağlantılar yaptı. Monitörümü götürdüm aynı kabloyla başka model bilgisayarda denereyek...
  2. ErnestMuçi

2K Monitör Tavsiyesi

Laptop kulllanıcısıyım ve laptobuma bağlayabileceğim monitör tavsiyesi istiyorum. Amacım oyundan çok yazılım tarzı şeyler o ve uzun süre bakabileceğim kaliteli ekran istiyorum. Laptop:Msi pulse 16 Bütçe:10000 e kadar olursa iyi olur ama biraz daha çıkabilirim.
  3. ErnestMuçi

Telefon Önerisi Uzun kullanım

30-50 bin tl arası telefon önerisi istiyorum. Çok oyun oynama gibi bir derdim yok.Öğrenciyim ve çalışıyorum bu yüzden batarya süresi uzun,ekran teknolojisi güzel,ses kalitesi iyi,kamera vesaire tarzıda sağlam bir telefon arıyorum.Aklımda s25+ var ama bir telefona o kadar para verilir mi...
  4. ErnestMuçi

K.Yuvası İmzalı Forma Cayma

Geçen hafta çarşamba günü kartal yuvasından aradılar ve özel kampanya tüm takım imzalı forma kampanyası olduğu söylendi.12 ay taksit denildi ama dedikleri miktar üzerinden yapılmadı ve tüm takımın değil rastgele 11 oyuncunun olduğunu öğrendim.İlk gün iptal etmek istedim ama kelime oyunlarıyla...
  5. ErnestMuçi

Ayakkabı önerisi 2-4 k arası

Kendim özel tabanlık kullandığım için tabanlığı çıkan ve uzun süre ayağımda durunca rahatsız etmeyecek mümkünse beyaz olmayan bir ayakkabı önerir misiniz?
  6. ErnestMuçi

Laptop çantası önerisi

16 inç laptobum var ve günde cidden uzun mesafe yol çekiyorum okul için hem koruyucusu güzel hem rahat bir çanta önerir misiniz?
  7. ErnestMuçi

İstanbulda iftar yeri önerisi

Bir kız arkadaşımla Beşiktaştan ulaşımı kolay bir mekanda iftar yapmak istiyorum.Fiyatların ortalama-ortalamanın biraz üstü olduğu güzel bir mekan önerebilir misiniz?(Biraz akılda kalıcı sakin bir mekan istiyorum
  8. ErnestMuçi

Laptop performans yardım

Msi pulse 16 ai aldım warbandda bile 30 fps lerde veriyor. Yeni ldığım için kurmam ayarlamam gereken ne var
  9. ErnestMuçi

Windows kurma sorunu

Dün yeni aldığım laptop elime geldi. Windowsun sitesinden usb me 11 yükleyip denedim. Seçili diskte bir MBR bölüm tablosu var EFI sistemlerinde ışletim sistemi yalnızca GPT disklere yüklenemez Kurulum, USB veya IEEE 1394 bağlantı noktası üzerinden bağlanan disklerin yapılandırmasını veya bu...
  10. ErnestMuçi

Çift telefon önerisi

Annem ve bana olmak üzere iki telefon arıyorum. Annemin:15.000-18.000 arası aradığım özellikler:kamera ve batarya öyle işlemcisini kullanacağı uygulama kullanmıyor. Kendim:20.000-25.000 arası batarya ekran teknolojisi ve hoparlörü iyi depolaması fazla poco x7 pro gördüm alınır mı?
  11. ErnestMuçi

Yökdil ne kadar sürede halledilir.

Neredeyse sıfırım hazırlığı geçmek için 65 puan almam gerekiyor buda 52 soruya tekabül ediyor 80 soruda.Şubatın 16 sına kadar halledebilir miyim?Önerdiğiniz kanal kaynak var mı?
  12. ErnestMuçi

Kaliteli gainer önerisi

Doğal al falan diyenler yiyebildiğim kadar yiyorum ama okul işten bazen sekteye uğruyor.Kan şekerini en az yükseltecek tadı güzel ve kaliteli gainer önerir misiniz?
  13. ErnestMuçi

Derinlemesine bir fitness soruları

18.5 yaşındayım ve boyum 183 olmasına rağmen kilom 58.3 kilo bu yüzden spora gitmeyi düşünüyorum. Öncelikle öğünü fazlalaştırmaya başladım ve sanki hafif etkisi oluyor gibi bunu karbonhidrat tozuyla destekliyeyim mi?destekleyeceksem hangi karbonhidrat tozunu önerirsiniz. 2.si skalyozum var ve...
  14. ErnestMuçi

Güzel kartlık veya ince cüzdan önerisi

Güzel bir deri olursa daha hoş olur en az 6 kart bölmeli cüzdan veya kartlık önerir misiniz? Şık dursun Siyah olsun Para yeri varsa para koyunca çok şişmesin İ
  15. ErnestMuçi

Kulaklık Önerisi İphone 13

Abim yeni iphone 13 aldı ve onda kullanmak için kulakdışı kulaklık istiyor. Bütçe 1750-2500 arası güzel bir kulaklık önerir misiniz?
  16. ErnestMuçi

Bu oyunu nasıl oynayabilirim?

Bu oyunu eskiden çok oynardım şimdi flash player desteklemediği için açmıyor nasıl oynarım bilgisi olan var mı?
  17. ErnestMuçi

Güzel bir hediye önerisi

Çok sevdiğim bir hocam var ama artık hocadan öte benim için bir abla gibi ona bir hediye almak istiyorum ama böyle güzel görünce beni hatırlayacağı basit olmayan bir hediye istiyorum. Kadın bir hoca bütçe belirlemedim ama 450-650 arası olsa iyi olur güzel fikirler için belki üstüne çıkabilirim.
  18. ErnestMuçi

Ziraat kart hakkında

Kyk kredisi alacağım daha önce yurt için bir kart gelmişti ama taahüt kısmında yine kart gönderileceği yazıyor. Yeni taşındık ama ikametimi o adresten aldırmamam lazım bir konu için kart giderse oraya gidecek. Yeni kart gönderiliyor mu yoksa sene başında aldığım kartı kullanmaya devam mı ediyorum?
  19. ErnestMuçi

Hepsiburada laptop önerisi

Aklımda omen var ama indirimi yok diye o kadar eder mi bilmiyorum.Amazondan önermeyin taksitinden değil ama sorun yaşıyorum orayla. 40-45 civarı peşin fiyatına önerdiğini laptop var mı?veya bu düşerse bunu al diyip beklememi önerdiğiniz?
  20. ErnestMuçi

Bu laptop alınır mı?

4070 140w olması ilgimi çekti
Geri