Arama sonuçları: *

• Users: fosf3ren
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. fosf3ren

Windows giriş yapma sorunu

Windows'tan çıkış yapmıştım ama şu an girişi yapamıyorum böyle bir şey diyor ama ben hiç parola koymadım değiştiremiyorum veya unuttum diyemiyorum ne yapacağım
  2. fosf3ren

Bangood Kargo Takibi

benim banggood ürünleri trye geldi takip ettiğim sitede gümrükten çıktı gözükür şimdi normalde aliexpress de takip edilirdi ptt sitesinden şimdi nerden takip ediceğiz banggoodu? edilmez ptt den nerden nasıl takip edilecek bir bilgisi olan varmı ?
  3. fosf3ren

Aliexpress yola çıkmamış ürün iade

arkadaşlar ben aliexpressden bir ürün aldım fakat iade etmek istiyorum satan birini bulduğum için burada satıcı kargoya vermiş fakat yola çıkmamış iade olur mu sizce
  4. fosf3ren

Aliexpress LP li Kargo

aliexpressden ürün aldım takip kodu lp li normalde hep rb li pr li falan oluyordu bide sonunda ülke kodu yazıyordu gelir mi güvenli bir şekilde daha önceden bir kayış almıştım 20 TL'ye o gelmedi türkiyede takip edilimiyordu lpli ama bu sefer 200 TL'ye switch aldım umarım gelir
  5. fosf3ren

vergiler dahil kargolama

beyler banggood dan klavye alacam vergiler dahil hızlı kargoyu seçmesem fark eder mi? Kıbrıs'ta de yaşadığım için vergi çıkmıyor ama normal kargo yavaş mı getirir daha önce banggood kullanmadım.
  6. fosf3ren

trendyol kod sorunu?

trendyol üzerinden vp kodu aldım mağazama gelen skin için normalde her zaman oynasana üzerinden yapardım ve dakikasında gelirdi ama ucuz diye tredyoldan aldım yaklaşık 2 saat oldu ve mesai saatleri dışında teslim yapılmadığını söyledi anlamadım mağazama gelen skini almak istiyorum ama kod yarın...
  7. fosf3ren

aliexpress kargo sorunu

arkadaşlar aliexpress den kablosuz bir kulaklık aldık kulaklık türkiyeye geldi ama 12sinden beri gümrükte bekliyor acaba bir sıkıntı mı çıktı diye korkmaya başladım NOT: Ürünün Gümrükte vergilenmemesi lazım çünkü Kıbrıs'a gelecek
  8. fosf3ren

yeni monitör freesync açamıyorum

arkadaşlar James Donkey jd27fg1ms144 aldım monitörde freesync var fakat radeon ayarlarında desteklemiyor diyor monitör menusünde var ama açamıyorum neden acaba displayport kablosu uzunluğu yeterli olmadığı için hdmi da 120 hz alıyom ondan olabilir mi
  9. fosf3ren

Glorious Model 0 wireless

Arkadaşlar model 0 wireless kullanan varmı sizce nasıl alınırı mı veya 900 TL civarında önerebileceğiniz başka mouse varmı (kablosuz) https://www.trendyol.com/glorious/model-o-kablosuz-gaming-mouse-mat-beyaz-p-71621958?boutiqueId=559106&merchantId=107468
  10. fosf3ren

valorant düşük fps sorunu rx 580 ryzen 5 1600 af

arkadaşlar internetten testlere ve arkdaşlarıma sordum gayet yüksek ve iyi değerler alıyorlar ben ortalamada 100 fps 90 80 110 arası bir şey alıyorum bir sorun mu var acaba?
  11. fosf3ren

Yardım G903 tuş algılama durması

arkadaşlar g903 lightspped kullanıyorum bugünden beri oyunlarda sprey atarken Mouse sol tuşu algılaması duruyor ve tekrar basana kadar çalışmıyor garantisi yok bir çözümü var mıdır
  12. fosf3ren

amd driver sürücü uyumsuzluğu hatası

bu hatayı alıyorum internetteki yabancı ve Türkçe kaynakları denemdim fakat işe yaramdı. çözümü bilen varmı?
  13. fosf3ren

her yenilediğimde foruma girerken robot testi

arkadaşlar foruma her girişimde her yenilediğimde bazen çıkmıyor ama sürekli robot testi çıkıyor bıktım artık çözümü yok mu
  14. fosf3ren

G27FC vs G27F, 2 monitör arasında kaldım ?

arkadaşalar bu 2 monitör arasında kaldım hangisi sizce aradaki fiyat farkı değer mi değmez mi ? https://www.kibristeknoloji.com/gigabyte-27-g27fc-165hz-1ms-2xhdmi-dp-1500r-va-fhd-freesync-premium-ve-g-sync-uyumlu-curved-gaming-monitor...
  15. fosf3ren

battlefornt 2 çökme sorunu

battlefront 2 yi indirdim oyunu açtım quick match bastığımda oyun buluyor hangi gezegen olduğunun ekranı çıkıyor ve oyun kapanıyor sorunu ve çözümünü bilen varmı
  16. fosf3ren

mousepad önerisi 100 TL üstü

arkadaşlar mousepad alacamda xl düşünüyorum neler önerebilirsiniz 100 tl üstü çok abartmayın.
  17. fosf3ren

steam cyberpunk bugu

arkadaşlar pc yi açtım cyberpunk ı aç dedim yüklü değil dedi ama ben silmedim emindim pc ye res attım gene olmadı hadi silindi dedim yüklemeye çalıştım yer yok dedi halbuki ssd imde 70 gb yer vardı 60 ını cyberpunk a harcadım 15 kaldı eğer oyun silinse ssd de yer olurdu dosyaları bütünle...
  18. fosf3ren

monster pusat v5 dirver görmüyor

monster pusat v5 mouse yazılım cihazı görmüyor cihaz bulunamadı diyor bunun ile ilgili bir bilgisi veya tavsiyesi olan varmı
  19. fosf3ren

g903 skates nerden bulurum

g903 mouseum un skateslerinden birini kuzenim sökmüş nerden bulabilirim yenisini
  20. fosf3ren

bu nasıl bir fiyat artışı

arkadşlar bu ekipmanlara ne olmuş tamam dolar artıda bu ürünlere ne oldu geçen yılın sonu bu yılın başında nerdeyse tarı fiyatındaydı bunlar arctis 1 wireless ben 600 e aldım 1k olmuş arctis 5 1 k olmuş 600 tlydi oda hatta indirimde 500 e görmüştüm özelikle apex 5 bayramda 700 tlydi bunlara ne...
Geri