Arama sonuçları: *

• Users: M.Tetik
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M.Tetik

Çözüldü✓ 8 GB RAM'den 16GB RAM yükselttim fakat görev yöneticisinde 8GB gözüküyor.

Sorunum başlıkta belirttiğim gibi bir durum. GSkill 8GB 2400Mhz RAM'den HYPERX 2x8GB 3200MHz'lik RAM'lere geçtim fakat görev yöneticisinde baktığımda hala 8GB gözüktüğünü gördüm. Yardımcı olursanız sevinirim. Sistemin özelliklerini de bırakıyorum. İşlemci: AMD Ryzen 1600 Ekran Kartı: Asus...
  2. M.Tetik

Yardım İşlemcimde ne sorunu olduğunu nasıl anlayabilirim?

Selamlar, 3.5 yıllık AMD Ryzen 5 1600 işlemcim var fakat şöyle bir sorunum var. Multitasking yaptığım zaman bilgisayarım garip bir şekile giriyor. Örnek verecek olursam, oyun oynarken yanda bir Twitch yayını izlerken sesler cızırtılaşıyor ve oyundaki akıcılık gidiyor. Bu sorunun işlemciden...
  3. M.Tetik

Öneri VDSL destekli çift band modem önerisi.

Yeni evimde Türknet'e geçtim fakat kendi modemleri stokta kalmamış. Kendim bir modem alacağım. Önerilerinizi Bekliyorum. Keenetic ve TP-Link menzil genişleticilerim var. Bu yüzden bu markalardan biri olursa daha iyi olur uyumluluk bakımından. Çift band özellikli olması önemli.
  4. M.Tetik

Samsung 870 EVO 500GB düşük yazma sonucu

Bugün başlıktaki bahsettiğim SSD'yi aldım. Vadedilen hızlar 560/530 fakat aldığım yazma hızı 390. Sizce problem nedir? Yoksa olabilen normal bir durum mudur?
  5. M.Tetik

Windows Arama kısmına yazamıyorum.

Görseldeki yere yazamıyorum. Nasıl düzeltebilirim?
  6. M.Tetik

Windows 10 20H2 kurulum problemi

Merhabalar, masaüstü bilgisayarımı temiz bir kurulumla Windows 10 20H2 sürümüyle kurmak istiyordum. UEFI Windows 10 USB Hazırlama Rehberi - Technopat buradaki yazı ile gereken işlemleri yaptım fakat bir türlü kurulum ekranına gidemedim. Hatayı da bulamadım. Boot menü de her ikisini de seçtiğim...
  7. M.Tetik

Toplama bilgisayar nasıl olmuş? Bir eksiği var mıdır?

Bu bilgisayarı topladım. Herhangi bir uyuşmazlık vs. var mıdır? Yorumlarınızı bekliyorum.
  8. M.Tetik

Ses parazitleniyor.

Bilgisayarımda özellikle bir işlem yaparken (örneğin, oyun oynarken, ya da program açarken) Spotify'de müzik dinlerken ses bozulmaları, parazitleşmeleri yaşıyorum. Bilgisayarımı temizledikten de sonra da aynı şeyi yaşamaya devam etti. Sizce neden oluyordur ve hangi donanım buna sebep veriyordur...
  9. M.Tetik

Yardım Ağ bağdaştırıcım görünmüyor.

ASUS X540UA dizüstüne sahibim. Kendi kendiliğine bir gün açtığımda Wi-Fi görünmediğini farkettim. Aygıt yöneticisinden de baktığımda ağ adaptörüm gözükmüyor? Nasıl düzeltebilirim?
  10. M.Tetik

Yardım Kulaklığımdan cızırtı geliyor

Logitech G633 kulaklığım da örneğin Volarant açıkken müzik açtığımda seste titremeler ve patlamalar oluıyor. Yani üst üste ses olunca seste patlamalar ve cızırtılar oluyor. Sizce problem nedir?
  11. M.Tetik

Yardım İtopya'dan alışverişi tamamlayamıyorum.

Arkadaşlar alışverişi tamamlamak için kart bilgilerimi giriyorum fakat doğru da giriyorum ama sonra (OG-Y) İşlem Gerçekleşemedi sonradan tekrar deneyin mesajını alıyorum. Banka İş Bankası internete kullanıma açık ve sanal bir kart. Ne yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
  12. M.Tetik

Sizce bu monitör nasıldır? Önerilerinize açığım.

Bu monitörü almayı düşünüyorum. Eğer bu segmentte sizin kuulanıp memnun kaldığınız monitörler varsa önerirseniz sevinirim. https://www.itopya.com/aoc-24-c24g1-2xhdmi-dp-vga-144hz-1ms-freesync-full-hd-curved-gaming-monitor-/
  13. M.Tetik

Yardım MSI DS501 kulaklığını dizüstüne taktığımda dizüstü mikrofonu çalışmıyor.

Kulaklığım çift jaklı girişe sahip. Ses bölümünü bağladığımda dizüstümün mikrofonunu kullanamıyorum. İlk aldığımda dizüstüyü (1 ay önce) bir sorun yoktu. Kendiliğinden böyle oldu. Nasıl düzeltebilirim?
Geri