Arama sonuçları: *

• Users: arifgngr11
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

2026 KPSS askerlik tecil ettirme

merhaba arkadaşlar, 2024 yılında önlisans mezunu oldum ve askerliğimi 2026 Temmuz ayına tecil etti otomatik olarak. Seneye KPSS sınavına gireceğim ders çalışıyorum ama sınav muhtemelen Eylül ayında olacak. Askerlik şubesine gidip Askerliğimi en azından 1 yıl veya 6 ay da olsa sınava girene kadar...
  2. A

Çözüldü✓ YD İPHONE 14 pro kaç ay açık kalır ?

Kapalı kutu Yurt dışı 14 Pro almak istiyorum şu an kullandığım iphone 11. Bunu verip üstüne biraz para verip 14 pro alacağım. Merak ettiğim şey ise telefonu kapalı kutu alınca 8 ay kullanma hakkım şimdi mi başlayacak ? yoksa Türkiye'de yurt dışı cihazlar sadece ocak ayından eylül ayına kadar mı...
  3. A

Tesla evde şarj maliyetleri

1800 bandında araçlara bakıyoruz da elektrikli model olarak da Tesla gözümüze çarptı forumda kullanan varsa eğer evde veya dışarıda bir şarj istasyonunda şarj etmenin maliyetini ve ne kadar zaman aldığını söyleyebilir mi ? Videolarda hep yanıltıyorlar arabayı övmek için düzgün bir video...
  4. A

TKL Klavye önerisi RGB

Aktif olarak kullandığım Zyoulang T60 klavyeyi sadece bu %60 klavyelere alışmak, denemek için almıştım ama çok sevdim. 2 yıl kadar kullandım şimdi wasd tuşları aktif olarak kullandığım tuşlar takılma yapmaya başladı. Yeni klavye olarak maksimum 2500 tl bandında ne önerebilirsiniz yine buna...
  5. A

Havit gamenote gk50 pro Alınır mı ?

Selamlar kulaklığımın mikrofonu bozulduğu için mikrofon almak istedim ve bu ürünü sipariş geçtim. Kullanan veya hakkında bilgi sahibi olan var ise tecrübelerini paylaşabilir mi Youtube'dan baktım ses kalitesi vs. baya iyi ama yanında gelen kol sağlam mı ne gibi sorun yaşayabilirim ? bir de klave...
  6. A

STEAM OYUN YÜKLENİRKEN GERİYE ATTI

Steam üzerinden yeni çıkan Gta 5 i indiriyordum. 86 GB kadarı yüklendi zaten oyun 89 gösteriyordu. Driver falan güncelledim ve pc yi kapatıp açmam gerekti sonra da tekrar steamı açtığımda 53 GB tan başladı indirmeye 30GB boşa gitti daha önce başına gelen var mı? veya bulabileceğim bir çözüm var...
  7. A

LAPTOP İŞLEMCİSİ DEĞİŞİR Mİ ?

Arkadaşımın laptopu işlemci bakımından yetersiz durumda ve artık değiştirmek istiyor çünkü oyunlarda kasıyor. M2 ve RAM takviyesi yaptı ama işlemci de değiştirmek gerek gerekiyor artık. i5 9. nesil var. HM370 Anakartı var ve değişim yapabilir miyiz ? değişim yapabilirsek hangi işlemciler ile...
  8. A

Mikrofonum bir zaman sonra ses kısıyor

Gamepower mihawk kulaklığım var alalı 5-6 ay falan oldu ama son 2 haftadır mesela skype üzerinden veya başka bir platform üzerinden arkadaşlarımla konuşurken ilk başlarda ses güzelken bir yarım saat falan geçtikten sonra ses iyice kısılıp kayboluyor ve hiçbir şekilde gitmemeye başlıyor...
  9. A

2000 TL bandında kulaklık önerisi

Arkadaşlarla sohbet muhabbet etmelik ve oyun oynamalık bir kulaklık arıyorum. Şu anda kullandığım gamepower mihawk ses kalitesi mükemmel ama mikrofon bozuldu ve keyfine çalışıyor bazen almıyor sesi bazen alıyor herşeyi iki defa söylemem gerekiyor. en fazla 2000 lira olacak şekilde kaliteli...
  10. A

FC 25 TOTY NELER ÇIKTI SİZLERE ?

Evet arkadaşlar Orta sahalar da oyuna gelmekle birlikte ben daha hiçbir şey çıkaramadım. Bu tiktokta vs. görüyorum adam 2. paketten çıktı falan diyor bunlar sizce gerçek mi veya öyle bir şans nasıl yaratabilirim? İkinci konuysa ben geçen sene Kobemir'in D'c sindeydim ve oradan iletişim...
  11. A

AJ159 / Attack Shark R1

aradaki fiyat farkı da göz önünde bulundurarak hangisini almalıyım sizce ? beyaz renk alacağım. Ayrıca tkl klavye de önerebilir misiniz yine 1000 lira bandını aşmayacak şekilde ? AJ159...
  12. A

Teamspeak sunucusu kiralama

Arkadaşlarımla konuşmak oyun oynamak için teamspeak3 sunucusu kiralamak istiyorum. Bana güvenilir, ucuz ve hızlıca sunucu açabileceğim (5 10 kişilik olsa yeter) bir site atabilir misiniz ? veya siz ne önerirsiniz nerden iletişim kurabilirim ?
  13. A

5600 5060'ı besler mi ?

Daha geçen hafta 5600 aldım şimdi ekran kartımı yükselteceğim benim aklımda 4070s vardı ama 50xx serisini duyunca almadım bekledim. Benim işlemci 5060 veya 70 besler mi ? beklemeye değer mi ? bir de fiyat farkı açıklanandan çok fazla olur mu ?(Mesela 4070s in şu anki fiyatından çok farklı olur...
  14. A

VDSL ALTYAPI KAÇ MB DESTEKLER?

Neredeyse bulduğum bütün internet sağlayıcılarının sayfasından altyapı testi yaptım ama kimisi 50mbit kimisi 70 mbit maksimum hız verebiliriz diyor. Altyapım VDSL ve sizce en fazla ne kadar hız alırım ? eğer 100 veya üzerinde bir hız alabilirsem Turknet e geçme gibi bir düşüncem var tavsiye eder...
  15. A

2000/2500 CİVARI KLAVYE MOUSE ÖNERİSİ

Klavye olarak elimde küçük olanlardan vardı numpedi olmayanlardan ama sıkıldım bundan ve bazı tuşlara basmamaya başladı. Başlıkta da belirttiğim gibi en fazla 2500 liraya klavye ve mouse önerebilir misiniz ? Teşekkürler, iyi forumlar.
  16. A

5600 TAM YÜKTE 51 derece

İşlemci tam yükte 51 derecelerde geziyor normal mi Burst assasin var soğutucu olarak. hep 70 80 dereceleri görmüşler stok fanla bir kule tipi bu kadar etkileyici olur mu ?
  17. A

R5 5600 CS2'de 35 Derece

İyi günler herkese mutlu yıllar öncelikle. Dün sistemimi yükselttim ve R5 5600 ve burst assasin kombinasyonu yaptım. Cs2'de işlemci sıcaklıkları 35 dereceye bile çıkmıyor 34.6'yı görüyor en fazla. Sıcaklığa ekran kartının yazılımı olan Radeon Software'den baktım. bu sıcaklıklar normal mi? veya...
  18. A

Çözüldü✓ İŞLEMCİ SICAKLIK TESTİ

İyi günler herkese mutlu yıllar öncelikle. Dün sistemimi yükselttim ve R5 5600 ve burst assasin kombinasyonu yaptım fakat işlemci ne kadar ısınıyor soğutucu ne kadar kuvvetli bunun testlerini yapmak istiyorum. Bildiğiniz önerebileceğiniz bir uygulama var mı ? yardımcı olursanız sevinirim.
  19. A

R5 5600 Aldım Soğutmak için tavsiye

tray 5600 aldım elimde stok fan da yok 1500 liraya kadar hangi soğutucuyu alabilirim kule tipi veya sıvı(sıvı soğutucu için 2000 e kadar limiti zorlarım.)yardımcı olur musunuz ? Ayrıca kasamın yan tarafındaki cam kayboldu açık bir şekilde kullanıyorum bir süredir kule tipi soğutucu takarsam...
  20. A

CS OYNAMAK İÇİN PC TOPLUYORUM

Başlıkta da belirttiğim gibi cs oynamak için pc toplayacağım. Şu anda hali hazırda kasam var ama 2. elden falan takviyeler yapacağım. işlemci ve ekran kartı değiştireceğim. en ucuza nasıl çözerim bu işi hangi parçaları almam gerek ? yardımcı olur musunuz? işlemcim r3 3200g ekran kartım rx 570
Geri