arkadaşlar nova 5 mi nova 7x mi ikisi arasında sadece 600 tl oynuyor ve almışken sağlam bir şey almak istedim mikrofon ve kulaklığın rahatlığı önceliğimdir yardımcı olursanız sevınırım
50k ya sistem topladım arkadaşlar 3 gündür elimde ne bi oyun indirebildim ne bi film izleyebiliyorum adam akıllı google bile kasıyor ethernet olarak tplınk 150 mbps usb cihazı var ama iş görmüyor herhalde kendi telefonumun internetini açınca az biraz daha iyi oluyor ama hicbi türlü yetmiyor...
Monitör tavsiyesi lazım çok fazla fps oyunları oynamıyorum daha çok dizi film, hikayeli oyunlar ona göre kaliteli bi monitör arıyorum 5k ya kadar çıkabilirim
mimarlık okumak istiyorum ve tasarım işleriyle uğraşıyorum yani hem iş hem de oyun açısından fiyat performans bir laptop arıyorum 28k ya kadar zorlayabilirim şu üçü aklıma biraz yattı yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler...
selam dostlar bir şey sormak istiyorum ben geçen sene kadıköyden bir mağazadan jbl tune 500 bt aldım da şimdi satıyorum garantisine nerden bakarım ne kadar kaldığına