Arama sonuçları: *

• Users: BuCkEtLeS
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. BuCkEtLeS

Spider Man Remastered Açılmıyor

Herkese selamlar Bugün Steam den Spıderman Remastered oyununu satın alıp yükledim ama oyuna giremiyorum ve bu hata ile karşılaşıyorum. Bunun çözümünü bilen varmı?
  2. BuCkEtLeS

RESİMDEKİ 144HZ MONİTÖR NASILDIR? TAVSİYE VERİRMİSİNİZ?

Arkadaşlar resimdeki monitör fiyat açısından nasıl sizce? Başka monitör tavsiteyeleriniz varsa yazarmısınız? 2500 TL yi geçmesin.
  3. BuCkEtLeS

PC AÇILIŞ EKRANINDA 10 SN SAYIM SORUNU

Arkadaşlar PC her açılışta sürekli geri sayım yapıyor ve sonra açılıyor. Sorum şu Bu geri sayımı nasıl kapatabiliriz?
  4. BuCkEtLeS

(ASUS P5G41C-M-LX) ANAKART İÇİN İŞLEMCİ TAVSİYESİ

Arkadaşlar merhaba Şuan kullandığım anakarta takılabilecek ve 750 ti besleyecek en güçlü işlemci hangisidir? DARBOĞAZ SORUNU YAŞIYORUM. Anakart: ASUS P5 G41 C-M-LX ŞU ANLIK İŞLEMCİ: XEON E5450 Ekran kartı: ASUS GT 750 TI RAM: 4X2 8 GB 1333 MHZ
  5. BuCkEtLeS

Yardım BİR TANE KULAKLIK BULDUM BAKARMISINIZ

Beyler bu kulaklık nasıl iyi midir?. Bütçem fazla değil malesef.
  6. BuCkEtLeS

MAX 150 TL FP GAMİNG KULAKLIK ÖNERİSİ !

Öncelikle iyi akşamlar. Bana en fazla 150 TL FP bir kulaklık önerir misiniz?
  7. BuCkEtLeS

SADECE WİNDOWS 10 U SSD YE TAŞIMANIN YOLU VARMI?

Arkadaşlar merhaba , Dün 240 GB lık SSD aldım. Şimdi ben bu SSD ye sadece WİNDOWS 10 klonlayabilirmiyim? Windows C diskine kurulu bu arada.
  8. BuCkEtLeS

100 TL SOĞUTUCU ÖNERİSİ

SELAMLAR Şu anda elimde düz bir stock fan var oyunlarda en az 80 derece görüyorum ve darboğaza maruz kalıyorum. max 100 tl ye idarelik soğutucu önerir misiniz?. Birde DARBOĞAZI AZDA OLSA önüne geçebilirmiyim soğutucu ile şimdiden teşekkürler
Geri