Arama sonuçları: *

• Users: 93haci93
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. 9

Ryzen 5 3500u Hikayeli Oyun Önerisi

Ryzen 5 3500u Hikayeli Oyun Önerisi 8gb ram 1- Control,Rdr2 gibi olsun . Call Of Duty gibi olmasın (sadece silaha dayalı) 2-Oyun Kolu ile oynansın
  2. 9

Valorant Hassasiyeti

Valoranttan bir hafta ban yedim. Ban yiyen hesabın hassasiyet ayarlarını nasıl öğrenebilirim
  3. 9

Valorant Hassasiyeti

Valoranttan bir hafta ban yedim. Ban yiyen hesabın hassasiyet ayarlarını nasıl öğrenebilirim :)
  4. 9

PUBG Mobile Emülatör Tavsiye Eder Misiniz?

Merhaba benim bilgisayarım orta seviye 8gb ram amd ryzen 3500u 2gb ekran kartı Gamelop Emülatörde adam gelince kasıyor ve çok bug var Bilinmeyen (nox,memeu,ld,blustacks olmasın) emülatör tavsiyesi Not=Phoneix Os gibi emülatör amd işlemciyiyi desteklemiyor
  5. 9

Kasma sıkıntısı ekran kartından mı işlemciden mi

pubg mobile yakın figt ta fps düşüyor PC Özellikleri 8gb ram amd ryzen 3500u amd vega 8 (paylaşımlı 2gb) kasma hangi parçadan
  6. 9

GL Tool nedir şimdiden teşekkürler

GL Tool nedir neden google play de yok zararı var mı
  7. 9

Dahili Ekran Kartı En Fazla Kaç Gb Ram

Dahili Ekran Kartı En Fazla Kaç Gb Ram ? Merhaba Amd Ryzen 3500U'm var Bu dahili ekran kartına en fazla kaç gb ram atayabilirim
  8. 9

Dahili Ekran Kartı En Fazla Kaç Gb Ram

Dahili Ekran Kartı En Fazla Kaç Gb Ram ? Merhaba Amd Ryzen 3500U'm var Bu dahili ekran kartına en fazla kaç gb ram atayabilirim
  9. 9

Pubg Mobile Kasmayan Config Var mı

Pubg Mobile Kasmayan Config Var mı ?
  10. 9

Red Dead Redemption overclok atsam kaç fps artışı olur

Amd Ryzen 5 3500U , 8gb ram ,Amd readon vega8 (dahili 2gb) ssd var Red Dead Redemption 2 kaç fps alabilirim ? Ram ve işlemciye overclock atsam kaç fps alabilirim ? (Minimum Ayarlar)
  11. 9

Red Dead Redemption overclok atsam kaç fps artışı olur

Amd Ryzen 5 3500U , 8gb ram ,Amd readon vega8 (dahili 2gb) ssd var Red Dead Redemption 2 kaç fps alabilirim ? Ram ve işlemciye overclock atsam kaç fps alabilirim ? (Minimum Ayarlar)
  12. 9

Red Dead Redemption 2 ile overclock

13. 9

2gb dahili ekran kartı vega8 vs 750 2gb

2gb dahili ekran kartı vega8 csgo 120 fps alıyorum gtx 750 2gb yine 120 gb aynı performans olur mu yoksa artar mı (ortalama kaç fps olur )
Geri