Arama sonuçları: *

• Users: Klnst
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Klnst

AMD sürücü dosyam 10 gb ?

AMD dosyam neden 10gb ? ( Depolama da 10 GB gözüküyor sağ tık>özellikler yapınca 8 çıkmış) Böyle mi olmalı ? Yoksa bana mı fazla geldi :D ?
  2. Klnst

6000-6500 Laptop önerisi [ Orta seviye oyun- İş]

6bin küsüre Orta seviye oyun ve iş için laptop önerisi var mı ?
  3. Klnst

Yardım Disk Bilinmiyor/Başlatılamamış HATASI

1tb hdd bir anda kayboldu ortadan sanki. Farklı pcde denedim farklı usb portunda denedim aynı sorun. Bilgisayarım bağlandığını görüyor fakat ne kullanabiliyorum ne format atıp diskimi kullanabiliyorum. İçindeki veriler önemli değil diski kullanacak şekilde halletsem yeter. Var mıdır bilen ?
  4. Klnst

Yardım Laptop ram soket problemi

Yaklaşık 10 senelik bir laptop var elimde. Ram soketlerinden biri sıkıntılı. Ram taktığımda o soketteki ram gözükmüyor. Ya da tek oraya takınca pc açılmıyor direk. Kendim -evde- yapabileceğim, önerebileceğiniz bir şey var mı ? [Ramların 2side sıkıntısız çalışmakta]
  5. Klnst

Yurtdışından ürün getirtme alternatifleri ?

Yurtdışından ürün getirtebileceğimiz güvenilir bir alternatif var mıdır ?
  6. Klnst

PCI slot nedir ? (PCI Express değil)

gigabyte ga-945gcm-s2l model anakartımdaki PCI ( beyaz 2 tane olan ) slota riserla ekran kartı bağlayabilir miyim ?
  7. Klnst

Core 0 Distance to TjMAX nedir ?

Core 0 Distance to TjMAX ve Core 1 Distance to TjMAX satırındaki 68-69 derece neyi ifade ediyor bilen var mı ?
  8. Klnst

Ekran kartı yurtdışı stokları

Yurtdışındaki stoklar hakkında bilgisi olan var mı ? Saturn.de mediamarkt.de amazon.de sitelerinden kart bulamadım bulduklarım tr fiyatına denk ya da daha pahalı.
  9. Klnst

ucuza rig kasası yapmak ?

Evinde mining için Rig kasası yapan var mı ? Ucuz yollu ne yapılabilir ? ( 3-5 Kart için ) Ahşap olan ayakkabı rafı 60TL :D
  10. Klnst

TurtleCoin kazan var mı?

TurtleCoin kazan varsa cüzdan adresi nerden açtınız ? Binance de yok sanırım.
  11. Klnst

Yardım MSI H110m pro-vd anakartıma 2.ekran kartını nasıl takarım

Bu anakartın ilk soketinde bir gpu var. 2 tane daha takmak istersem 3.sokete riserla falan takılıyor ama 2.soketi ilk kartımın fanı kapatıyor. Bunun bir çözüm yolu vardır herhalde adamlar düşünüp tasarlamıştır dimi ?
Geri