Arama sonuçları: *

• Users: DarkWob
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

Öneri xprime knight vs gamepower throne ?

Merhabalar, Xprime knight oyuncu koltuğu ile Gamepower throne modeli arasında kaldım, ikisi de kaliteli duruyor, fakat ikisi ile deneyimi olan birileri bu konuda yorumlarını yaparsa çok güzel olacaktır. Boy: 190 cm Kilo: 110- 130 kg Gamepower throne modelini abdullah hocamızın...
  2. D

Yardım monitör yenileme hızı düşüşü

Merhaba, Dell Alienware AW2724HF monitörünü 3-4 aydır kullanıyorum, belki daha uzun süredir. Dün Left 4 Dead 2 oyununu herkese açık sunucularda oynarken FPS'in 165 olduğunu fark ettim. Bu durum bana çok garip geldi çünkü daha önce 300 FPS alıyordum. Oyun ayarlarını kontrol ettim ve bir sorun...
  3. D

13-14 bin TL konforlu oyuncu koltuğu önerisi

Merhaba arkadaşlar, Önümüzdeki 2 ay içerisinde bir koltuk siparişi vereceğim, ancak koltuk seçimi yaparken çok zorlanıyorum. Tam olarak bir şeye karar veremedim. Elimde şu an 6 seçenek var ancak emin değilim. Sizlerin görüşleriyle bu fikirlerim değişebilir veya netleşebilir. Aşağıda şu an...
  4. D

Msi Sıvı Soğutma Tercih edilir mi ?

Merhabalar, Daha önce bir konu açmıştım bilgisayar parçalarım hakkında, şimdi şunu merak ediyorum şikayet varda da gördüm. Msi CoreLiquid 360mm v2 den 240mm v2 düşüreyim diyorum çünkü Pompa Hızı 4200 rpm ve fan hızı da 2000 rpm tüm özellikleri birebir aynı. Sadece bu ürün için bir saat ömrü...
  5. D

26k sistem Parca yorumu onerisi

Merhaba, 26k yakın bir bütçe ile sistem topluyorum SSD 1 TB olacak ve yanına 2 TB HDD ekleyeceğim benim işim yazılım ve grafik animasyon oyun düşkünlüğüm de var 1080p Full orta ayarlarda oynamam yeterli, en çok oynayacağım oyunlar; Valorant, Metro Exodus, Dying Light, ghostwire Tokyo, Cyberpunk...
  6. D

Aliexpress ARGP Led Şerit Kontrolur Seçiminde yardım

Merhaba Arkadaşlar bu konuyu nerede açacağımı bilemedim ama yurt dışı alışverişi olduğu için buradan yazmak istedim. Bu Ledlerden 5M 60 IP67 Olanından almak istiyorum ama sanırsam bunun yanında bir kontrolçüde almamız lazım ama birden çok modeli var hangisi almam gerektiğini bilmiyorum elektrik...
Geri