Arama sonuçları: *

• Users: com2
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. com2

Türknet internet erişimim gitti

Türknet abonesiyim durduk yere internet gitti mobil uygulamadan arıza tespiti yaptım hat durumu çevrimdışı diyor, müşteri temsilcisini aradım bizden kaynaklı bir problem değil diyorlar, reset atıp tekrar kurulum yaptırdı hala internet yok. Modem arayüzünde internet kullanılanilir değil hatası...
  2. com2

1500 bandında en mantıklı mouse?

Merhabalar, 1500 bandında belki biraz daha düşük veya yüksek farketmez, en mantıklı mouse nedir? sanırım furylevel z1 alacağım aklınıza gelen daha iyi bir mouse var mıdır
  3. com2

10k bütçeye tablet önerisi lazım

Merhaba bir arkadaşım için tablet bakıyoruz bütçesi max 10k, kalemi olsun istiyor önerileriniz nelerdir?
  4. com2

Türknet internet aktivasyon işlemi

Merhabalar, 22 eylülden beri türknet'e abone olmaya çalışıyorum 11 günlük bir aktivasyon işlemimiz vardı ve iptal edildi abonelik ile sorun çıkmış ve 11 günümüz boşa gitti şimdi yeni bir abonelik kaydı oluşturdum ve e devlet üzerinden dijital sözleşmeyi kabul ettim fakat hala türknet online...
  5. com2

SSD sağlığım yanlış mı gözüküyor

Aslında pc de bir sorun yok öylesine crystal disk infodan ssd sağlığına bakmak istedim ve bu sonucu gördüm ciddiye almalı mıyım :D?
  6. com2

Nvidia son anları kaydetme hatası

Arkadaşlar nvidia kayıt programında oyunlarda ilginç anları veya iyi oynadığım anları çekiyorum. Videoyu çekerken oyun yüksek fps bir sıkıntı falan yok ama videoyu bi açıyorum oyun sanki 3 fps falan aşırı kötü gözüküyor nasıl düzeltirim
  7. com2

R3 1200 af darboğaz?

r3 1200 af gtx1650 kullanıyorum, pubg de işlemci 99-93 arası kullanıma sahipken ekran kartı 50 lerde oluyor ve oyunda ara sıra takılmalar gerçekleşiyor. FPS değerleri de hep 50 de nasıl çözerim? yeni bir işlemci alsam (Amd Athlon 3000G 2 Core, 3,50GHZ Radeon Vega3 Am4 Tray örnek olarak bu)...
  8. com2

Çözüldü✓ SSD gereken okuma yazma değerlerini vermiyor

SSD min okuma yazma değerleri fotoğraftaki gibi bu sorunu çözmenin bir yolu var mıdır? üzerine düşülecek bir sorun mudur? genel olarak oyunlarda vs bilgisayarımın hızında bir sorun yok her şeyi hızlı açar oyunlara da hızlı giriyorum ama görev yöneticisinde aldığım değerler bu şekilde, bunları...
  9. com2

Koşu sırasında baldır rahatsızlanması

Öncelikle merhaba, bugün koşu sırasında baldırda inanılmaz bir ağrı oldu sanki bir şey kopmuş gibi bir his verdi, şimdi koşmayı bırakın yürüme sırasında adım başlangıcında feci bir ağrı geliyor düzgün yürüyemiyorum başına böyle bir şey gelip doktora giden varsa yardımcı olabilir mi? Basit bir...
  10. com2

csgo kasası için isim değiştirme

Merhaba, csgo kasa işlerinden falan pek anlamam ismimi sitenin adı şeklinde değiştirirsem bedava kasa açabileceğim söyleniyor, eğer ismimi değiştirirsem steam içerisinde ismimin site reklamı olarak kalmasını istemem tabii yani ismimi aynı gün içerisinde 2. kez değiştirebilir miyim? sorum bu...
  11. com2

18 yaş altı c*nayet suçu cezası

18 yaş altında biri c*nayet suçundan yargılanırsa ne olur? Bir habere denk gelmiştim bir çocuğu tutuklamak için 18 yaşını beklemişlerdi. Bizim ülkemizde bunun cezası nedir (meraktan soruyorum)
  12. com2

Dershane Deneme Sınavı

Merhaba, ayın 15i için dershanemin deneme sınavı var 🥶🥶 deneme sınavı şuan yeni geçtiğim sınıf için mi yapılır (ki bu aşırı mantıksız) yoksa geçen senenin dersleri için mi?
  13. com2

Xbox-steam crossplay

Arkadaşlar ben steamden ark survival evolved aldım arkadaşım da xboxda bu oyuna sahip nasıl beraber oynarız? Benim Microsoft store dan mı almam gerek oyunu?
  14. com2

❌İndirim Bitti! Monitör Arayanlara İndirim Getirdim

https://www.hepsiburada.com/msi-mag-artymis-242c-236-165hz-1ms-hdmidisplay-freesync-premium-full-hd-curved-oyuncu-monitr-p-HBCV000001KOA1?url_src=and-product-detail paylaştığım ilk indirim yarı fiyatına düşmüş
  15. com2

COD Warzone fps drop sorunu

Sistemim r3 1200 af gtx 1650 8 gb ram genel olarak böyle, eskiden warzone oynuyordum fps drop sıkıntılarım yoktu hatta video kaydı bile alıyordum sonra tekrardan oynamak için indirmiştim hem ssd de çok yer kalmamıştı diye hata almıştım fakat sonra düzeltmiştim sizce fps drop sorunu neden...
  16. com2

Klavye tuş basmama / yeni klavye önerisi

Merhaba, şuan membran bir klavye kullanıyorum ve en fazla 3 tuşa aynı anda basabiliyorum, numpad kısmı için ise en fazla 4 tuş. Bunun membran ile mi alakalı olup olmadığını bilmiyorum (ama örneğin lol oynuyorum ve hızlı bir kombo yapmam gerek en fazla 3 tuş algıladığı için komboda 1 skill falan...
  17. com2

Crucial Ballistix 8 GB 3000 MHz DDR4 CL15 BL8G30C15U4R ram

Öncelikle merhabalar başlıkta gördüğünüz ram e sahibim bundan bir tane daha edinmek istemiştim ama aynısı 2bin tl, anlamadım neden bu fiyattan satılıyor ama aynısını alacak kadar para veremem sorum şu ki ben aynı değerlere sahip bir ram alsam sorun çıkar mı yoksa illa aynı mı olmalı?
  18. com2

Usb yazma koruması kaldırma

Bir sürü çözüm denedim flash belleğimdeki uygulamaları silemiyorum Windows 10 için iso atacağım ama uygulamalar gitmiyor daha önce soruna sahip olup çözebilen varsa önerisini bekliyorum.
  19. com2

Silah geliştirmeli eski tarayıcı oyunu

Merhaba, eskiden bir oyun oynuyordum tarayıcıda silahlarımızı geliştirip eklenti vs takabiliyorduk şimdi yıllar geçtiği için adını hatırlayamıyorum bilen varsa yazabilir mi? (grafikleri güzeldi)
  20. com2

Bilgisayar hdd okumama sorunu

Merhaba, 2021 in yaz ayında yeni bir bilgisayar almıştım 480 gb ssdli, bilgisayarımda hala yer var fakat ek olarak yine de eski bilgisayarımda ki hddmi depolama yeri olarak kullanmak istediğim için taktım (hala içinde Windows yüklü olan bir hdd) her şeyi düzgünce yaptım hdd takılınca bilgisayar...
Geri