Arama sonuçları: *

1. U

Kulak İçi Kulaklık Önerisi

Halihazırda Sonny'nin WH-XB900N modelini kullanmaktayım, ses kalitesi ve bass olarak çok çok memnun olsam da ergonomik olarak beni çok zorluyor, özellikle sporda, bu yüzden kulak içi kulaklık alamaya karar verdim. Sonny'den geçip ses kalitesi olarak aşağı kalmayacağım, beni memnun ve tatmin...
  2. U

FC 24 kol görmeme sorunu

Dostlar internetten FC24 icin BT Controller aldim ama BT dongle daha gelmedi, bende kabloyla bagladim. Controller çalışıyor PC de gorunuyor Steam'de de gorunuyor fakat oyun algılamıyor. Steam'den EA App recovery ekledim, XC360 diye program yukledim, XOutput diyr bir program yukledim denedim...
  3. U

26bin bütçeye yazılım için laptop önerisi

Dostlar max 26bin TL ye kadar çıkabilirim. Yazılım proglamlama vs. için laptop önerilerinizi bekliyorum.
  4. U

fifa 22 açılmama sorunu

Fifa 22'ye girerken açılışta Fifa yazan bir ekran geliyor, tam o anda oyundan atıyor. Böyle bir sorun yoktu Steam üzerinden oyunun dosyalarını doğruladım ondan sonra atmaya başladı. Ne yapmam lazım önerisi olan, bilen varsa yazabilir mi?
  5. U

Sizce ne yapmaliyim bilemiyorum yardim lazim.

Arkdaslar gecen hafta 3 gün corona şüphesiyle okula gidemedim, o panikle buyuk bir hata yapip okula haber vermeyi de unuttuk. Bu yuzden 3 gün okuldan yok yazildim. E okul a "özürlü yok" gecmem icin bir saglik ocagina gidip rapor alsam olur mu?
  6. U

Temaslıyım, okula gitmiyorum, rapor almalı mıyım?

Arkadaşlar 2 gün önce bi arkadaşımla dışarıda takıldık yemek falan yedik, haliyle maskeleri de çıkardık, akşamında arkadaşımın annesinin corona olduğu haberini aldık. Arkadaşımda şuana kadar pek bi belirti yok ama haliyle o da ben de okula gitmiyoruz. Arkadaşımın Hayat Eve Sığar´ında temaslı...
  7. U

Anakartında statik elektrik olabilir mi?

Arkadaslar yaklaşık 1 ay önce Bilgisayarı açarken acil bir telefon geldi,hızli çıkmak için PC'nin açılmasını beklemeden power tuşuna uzun basıp kapadım PC'yi. 2gün sonra eve geldim ve PC'yi açmak istedim fakat PC çalıştı ama ne ekrana görüntü geldi ne de klavye,mouse ışığı yandı. Ertesi gün tüm...
  8. U

Fişi çekik anakartta,kontrol kaleminin yanması

Neredeyse 1 aydır pc çalışmıyor, ekrana görüntü gelmiyor ve klavye mouse calismiyor.Bu yüzden pc yi komple fişten çektim ve yaklaşık 1 aydır boşta duruyor.Fakat kontrol kalemini anakartın metal yerlerine değdirdiğim zaman,kontrol kaleminin ışığı yanıyor.Sizce bu normal mi?
  9. U

Görüntü gelmiyor aynı zamanda ekipmanlarda çalışmıyor

Başlıkta yazdığı gibi Pc yi açtığım zaman fanlar dönüyor, rgb ışıklar ve ssd çalışıyor fakat monitöre görüntü gelmiyor ve klavye ve mouseye elektrik gelmiyor. Soran olursa anakartın ışığı yanıyor. Sizce neden oluyor, nasıl düzeltebilirim? Sistem: B450m-k R3 2200g 8gb ram Gt 1030 Not:benim...
  10. U

PC çalıiıyor fakat görüntü, klavye ve mouse gelmiyor

Başlıkta yazdığı gibi Pc yi açtığım zaman fanlar dönüyor, rgb ışıklar ve ssd çalışıyor fakat monitöre görüntü gelmiyor ve klavye ve mouseye elektrik gelmiyor. Soran olursa anakartın ışığı yanıyor. Sizce neden oluyor, nasıl düzeltebilirim? Sistem: B450m-k R3 2200g 8gb ram Gt 1030 Not:benim...
  11. U

1000TL kablosuz kulaklık önerisi

Dostlar 1000tl zorlasam 1200tl bütçem var, sizden kablosuz kulaklık önerileri bekliyorum belli bir kriterim yok, kafada güzel durursa bir de mic çıkarılabilir olursa güzel olur, olmazsa da canınız sağ olsun. Önerilerinizi bekliyorum.
  12. U

Bu kasada ki PSU iyi midir?

https://www.incehesap.com/gamepower-horizon-gaming-mesh-panel-650w-80-bronze-dahili-psu-4-120mm-rgb-fan-rgb-kontrolcu-ve-uzaktan-kumanda-fiyati-46450/ Bir kaç haftaya yeni PC toplayacağım.Kasa konusunda yukarıda ki linke bulunan kasa hem uygun fiyatlı hem de güzel geldi bana.Fakat içinde gelen...
  13. U

Asus ROG scope RX çınlama sorunu

Geçen hafta çarşamba günü elime ulaşan Asus Rog scope RX klavyesinden aşırı memnunum,fakat 2 gün önce fark ettiğim bir sorun var.Klavyede tuşlara basınca yay sesi geliyor,ve bu beni aşırı rahatsız ediyor.Normalde böyle şeylere takılmam ama Asus'un böyle üst düzey bir klavyesinde böyle bir şey...
  14. U

Blackwidow tarzı klavye önerisi

Herkese iyi bayramlar öncelikle. Son zamanlarda yeni ni klavye alma gibi bir düşüncem vardı fakat ne marka ve hangi model alacağımı bilmiyorum. Razer BlackWidow modelinin görünüşü aşırı hoşuma gidiyor fakat onlar green switch, bana hem ms değeri düşük olduğu için hem de sessiz ve yumuşak olduğu...
  15. U

700 TL Klavye önerisi

Arkadaşlar öncelikle iyi bayramlar herkese. Yeni bir klavye alacağımda tam istediğim bir model bulamamakla birlikte sizin geniş ekipman bilginize güvenerek sizden tavsiye istiyorum. İlk baktığım model Rzaer blackwidow du fakat green switch olduğu için vazgeçtim, zaten hali hazırda blue switch...
  16. U

Monitörde, sayfayı hareket ettirtince gölgelenme tarzı bir şey oluyor

Eklerde de görüldüğü gibi mouse imlecini hareket ettirince arkada beyaz gölgemsi bir şey çıkıyor. Aynı zamanda bir metin okurken aşağı kaydırdığım zaman yazıların(harflerin)altında da bu beyaz gölgemsi şey çıkıyor, oyunlarda da kaplamaların kenarlarında çıkıp dikkatimi dağıtıyor. Bu lanet şey en...
  17. U

Ekranı oynatınca arkadan beyaz bir iz çıkıyor

Açıkçası bu sorunu nasıl nitelendireceğimi bilemedim, bu yüzden saçma bir başlık oldu kusura bakmayın. Olayı bu sabah fark ettim, PC'yi geceden açık bırakmıştım. Oyun iniyordu, sabah Online ders için PC başına geçtiğimde fark ettiğim ilk sorun Zoom'u tam ekran yapınca siyah ekran oluyordu. Ders...
  18. U

APU sistemden görüntü gelmemesi

1 hafta önce ekran kartımı sattım, işlemcim r3 2200g olduğu için rahatça görüntü alacağımı düşündüm fakat öyle olmadı, görüntü gelmiyo anakarttan,2 faklı hdmi-vga çeviricide ve 2 farklı vga kablosunda denedim olmadı. Bios pilini çıkarıp 1-2 dk bekledim geri taktım yine anakarttan görüntü...
  19. U

Apu sistemden görüntü gelmemesi

1 hafta önce ekran kartımı sattım, işlemcim r3 2200g olduğu için rahatça görüntü alacağımı düşündüm fakat öyle olmadı, görüntü gelmiyo anakarttan,2 faklı hdmi-vga çeviricide ve 2 farklı vga kablosunda denedim olmadı. Bios pilini çıkarıp 1-2 dk bekledim geri taktım yine anakarttan görüntü...
  20. U

R5 5600x ile anakart ve ekran kartı uyumu

Ekran kartımı sattım, o para ile r5 5600x alacağım fakat şuan anakart olarak prime b450 mk var, ekran kartı olarak gt1030 var. İşlemciyi O.C yapmayacağım 3-4 ay bu anakart a takıp b550 alacağım, uyumlu olur mu?Ekran kartına gelirsek aşırı darboğaz yapacağını bende biliyorum ama ekran kartı...
Geri