Arama sonuçları: *

• Users: KaganKK06
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. KaganKK06

19K ya bu sistem iyi mi?

Arkadaşım alacakmış 19k ya uygun mu sizce?
  2. KaganKK06

3D yazıcıda yapılacak parçalar için soru

Selamlar. 3D yazıcı ile aktif parça üreten birileri var mı acaba? birkaç tane sormam gerek soru var da
  3. KaganKK06

Spotify Wrapped çıktı

Karneler nasıl ben benimkini beğenmedim eksikler çok
  4. KaganKK06

Laptop gömülü kullanıcı adını değiştirme

Selamlar. Laptopumda bir uygulamada sıkıntı yaşadığımdan gömülü(ilk koyduğum adı) değiştirmek istiyorum. Desteke yazdığımda bunları yapmam gerektiğini söyledi ama şu kafama takıldı. adını değiştirdiğimde içindeki dosyalar gider mi? gitmeden nasıl değiştirebilirim
  5. KaganKK06

Keşke bitirebilseydim dediğiniz oyunlar

Tunca Arslan yeni video paylaşmış. Fazlasıyla yarıda bırakılmış popüler oyunlarla dolu. Sizin başladığınız ve bitirebilseydim dediğiniz oyunlar var mıydı, varsa hangileriydi? Birkaç tanesinden Detroit Become Human diyebilirim. Çakma DS4 ümü kırınca devam edemedim
  6. KaganKK06

❌İndirim Bitti! Algida dondurmalarda Migros Sanalmarket 300/150 , Migros Hemen 200/100 indirim

Algida dondurmalarda Sanalmarket için 300₺ üzerine 150₺ Hemen için 200₺ üzerine 100₺ indirim mevcut Dondurma stoklamak isteyenler alabilir
  7. KaganKK06

YKS TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI

Herkes için hayırlı olsun Tercih yapanlar nereleri kazandınız
  8. KaganKK06

❌İndirim Bitti! Migros Sanalmarket 300 TL ve üzeri Algida siparişine 150 TL İndirim/Hemen 200₺ siparişe 100₺ indirim

Kampanya tekrardan başlamış https://www.migros.com.tr/300-tl-ve-uzeri-algida-siparisine-150-tl-indirim-l-bbc3c50 Ayrı kampanya hemen içinde geçerli ve bu gece son
  9. KaganKK06

Kısa ve tatliş gamepass oyunu önerisi

Selamlar. Laptopu aldığımdan beri kullanmadığım ve 2 haftaya süresi bitecek bir gamepassim var ve kullanma zamanı geldiğini görüyorum Kısa ve tatliş oyun önerisi istiyorum(grafik olsun, oyun türü olsun) bulduğum oyunlar -Cocoon -Humanity -Superhotlar(belki bunları oynamam) Üstteki oyunlar...
  10. KaganKK06

Telefonu tamir ettirsem problem çözülür mü?

İyi akşamlar herkese. Bugün telefonumu maalesef mermere tam paralel şekilde düşürdüm ve ekranı maalesef böyle oldu. Sol üstteki siyahlık düştüğünde daha azdı ama giderek bu şekile döndü. Bunun orijinal olarak ekranını değiştireceğim gibi gözüküyor. Ekranı böyle açtığımda ve açık şekilde biraz...
  11. KaganKK06

Migros-Redbull 250ml çeşitleri 19.90₺

Migros Ucuzunu Bul Bulabilirsen kampanyasında Redbullları 19.90 a sabitlemiş 10-11 Şubata özel ve Money kart için olduğu yazıyor. Birden fazla alımda sadece 1 tanesinde olacağını da unutmayın. 1 den fazla alımı teker teker alınca oluyor mu bilmiyorum ama deneyecek birileri varsa söyleyebilirler
  12. KaganKK06

Özel bileklik yaptırılacak site veya yer önerisi

Selamlar. Kendime özel bir ori figürlü bileklik yaptırmak istiyorum. Fotoğrafın boyutunu filan ayarladım kendimce Bunu paslanmaz çelikten gümüş veya altın renginde bileklik yaptırabileceğim bir site veya mağaza(Ankara) var mıdır?
  13. KaganKK06

Laptopumun 1 yılda bu kadar kapasite kaybetmesi normal mi?

1 yıldan fazladır kullanıyorum. Önceki sene Kasımın ilk haftası almıştım ve bu kadar çalıştırma süresinde bu kadar kapasiteden gitmiş. Bana göre normal geldi ama yinede sizlere de sormak istedim
  14. KaganKK06

GetirYemek 50₺ İndirim

19.00-22.00 arası mevcut gözüküyor. DOYADOYACUMARTESI umarım eklerken kaybolmaz 19.00 dan sonra eklemek daha iyi olabilir
  15. KaganKK06

Akrilik bere mi Polipropil bere mi?

Hangisi daha iyidir? Akrilikse Kotondaki bir bereyi Polipropilse Jack&Jonesdaki bir bereyi alacağım
  16. KaganKK06

Instagram dm mesajları gelmiyor

Selamlar. Birkaç gündür arkadaşımın attığı reelsler bende gözükmemeye başladı. O atıyor gitti olarak gözüküyor ama bana gelen bir şey gözükmüyor. Bunu nasıl çözebilirim
  17. KaganKK06

Büyük(!) Kapışma Steam vs O

Büyük Kapışma Tek seçenek hakkınız var ve değiştiremezsiniz Steamin tekrardan ₺ ye dönmesini mi Yoksa O'nun geri dönmesini mi istersiniz?
  18. KaganKK06

Dolara geçmeden steamdbden Tl değerlerinizi atın hatıra kalsın

Benimki bu şekil Bir hatıra...
  19. KaganKK06

Müziklerde sevdiğiniz kısımlar

Müziklerde bazı yerlerde tam o müziği içinizde hissettiğiniz yerler vardır/olmuştur. O içinde hissettirdiği kısım sizde o şarkıda neresidir? şarkı linkinin sonuna ?t=x (x kısmı saniyesi) yazarak o kısımdan başlatabilirsiniz Benimkiler bu şekilde sizde birkaç tane atabilirsiniz...
  20. KaganKK06

Steam sepetim nasıl?

Kendimce iyi fiyatta olan ve gelecekte oynama ihtimalim olan oyunları seçmeye çalıştım nasıl bir sepet olmuş? Steam hesabım bu .Olmayan oyunlardan öneriniz olursa satın almadan kontrol edebilirim. https://steamcommunity.com/id/kagankk06
Top Bottom