Arama sonuçları: *

• Users: exoc6
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

iphone macro(yaptıklarımı tekrarlama)

telefonum iphone 8 yaptıklarımı kopyalayacak bir uygulama var mı androidler için bu tür uygulamalar buldum fakat ios için bulamadım
  2. E

250-350 TL sağlam ssd önerisi

selamlar diğer konuları da okudum fakat en günceli ocak ayında olduğu için ve tl değersiz olduğu için fiyatlar uçmuş durumda 240-250 gb ideal olur. benim wd blue hdd kafayı yedi hddyi çıkarıp artık ssd kullanacağım. windows yüklemesi için bilgisayarcıya götüreceğim. önerilerinizi bekliyorum.
  3. E

İşlemci mhz ghz sorunu

Selam arkadaşlar DDR 3 anakartım var kötü bir işlemcim vardı yeni işlemci almaya karar verdim, trendyolda 250 tllik şey aliexpress'de 130 tl'ydi ve bu da benim gözüme çarptı. Aliexpress'den sipariş etmek istedim ( amd phenom ll x4 965 ) gerçekten güzel bir işlemci.. yüksek fps alacaktım. fakat...
  4. E

Hangi ekran kartını almalıyım?

Bilgisayarım çok kötü, 15 fps oynamaktan sıkıldım. 30 fps alsam kâfi benim için. Sistemi düzeltme vakti geldi artık. 2.40 GHz intel işlemcim var bundan memnunum. Bilgisayarım çöp olsa bile donmuyor, yalnızca oyunlarda 10-15 fps oynuyorum. Dediğim gibi hayalim 30 fps oynamak ilerisine ihtiyacım...
Geri