https://m.n11.com/urun/asus-rog-strix-xg27acs-27-180hz-1ms-qhd-adaptive-sync-fast-ips-gaming-monitor-54841308?magaza=mediamarkt&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
N11 media marktta 11 bin tl
Merhaba dostlar yeni sisteme geçiyorum
Ekran Kartı 5070
İşlemdi R5 7600x
Bu sistem için 10000 TL'ye kadar monitör tavsiyelerinizi bekliyorum ayrıyeten bu sistem için 1080p mi 2k monitör mü almalıyız? Sistem darboğaz yapar mı ?
Şuan samsung g3 kullanıyorum onun yerine alacağım 1080p yüksek hz mi...
Merhaba dostlar 1080p ya da 2k yüksek hz fps oyunları için 10000 tl bütçe ile f/p monitör tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ekran kartı 5070
İşlemci R5 7600x
Hayırlı bayramlar ankara içinde güvenilir temiz iş çıkaran pc montajı yapan yerler biliyor musunuz önerebileceğiniz yerler var mıdır ? Ayrıyeten montajı kendim yapabilir miyim.
Dostlar herkese hayırlı bayramlar öncelikle bu şekilde bir sistem toplamayı düşünüyorum eksileri artıları size göre neler değişmeli ya da düzeltilmeli yardımcı olursanız sevinirim bütçe 40-45 k arası
Anakart : asus prime b650m-r
İşlemci : 7500f
Ekran kartı : 7700xt ya da 7800xt
Ram : lexar...
Merhaba dostlar bu hazır sistem sizce nasıldır işin ehli kişilere sormak istiyorum evde vatandan hazır alınmış 4060 12400f sistemim var ve bazı terlerde yetersiz kalıyor
PCH VEGA V6 sistemi 32gb a yükseltip almak bu bütçede mantıklı mıdır değeri yorumlarınızı bekliyorum...
Herkese merhaba böyle bir toplama pc yaptım sizin düşünceleriniz nedir yanlışım var mıdır ya da önerebileceğiniz parça vs var mıdır şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar oyuncu koltuğu konusunda hiçbir bilgim yok, boyun düzleşmesi ve hafif bel fıtığım var bu yüzden bütçe dahilinde en iyi koltuğu arıyorum. Araştırmalarım sonucu Exvega andromeda ve Warrior kratos modellerini gördüm 8 bin TL bütçeye göre, siz bu modelleri önerir misiniz ya da...
Merhabalar sizce bu koltuk alınır mı fiyatı 2500 tl kumaş, yükseklik ayarı , bel boyun yastığı, kol koyma yeri yüksekliği ve yan yanma özellikleri var bu bütçe için alınır mı tavsiyeleriniz yorumlarınız nelerdir ürünü yerinden kontrol edip alacağım.
Merhabalar laptopun tuşuna basıyorum fan çalışma sesi gibi bir şey 3 sn geliyor sonra hiç ses gelmiyor ekran da gelmiyor sizce sıkıntı nerdedir yardımcı olursanız sevinirim ayrıca servislerde vs ne kadara patlar bunun tamiri
Merhabalar şuan aklımda bu 3 sistem var sizce hangisi daha mantıklıdır ya da bu fiyatlarda önerebileceğiniz sistemler nelerdir şimdiden teşekkürler.
https://www.incehesap.com/eternal-oyuncu-bilgisayari-fiyati-62756/...
Merhaba forumda gezdikçe kararım çok fazla değişiyor
sizce rtx 4060 - i5 12400f ( ya da r5 5600 ) tarzı bi sistem mi
yoksa rx6700 - r5 5600 ( r5 5500) tarzı bi sistem mi daha mantıklıdır önerebileceğiniz sistemler varsa çok yardımcı olursunuz genelde ( csgo lol valo eafc24 mount and blade gibi...
Merhabalar bütçem 20-25 k arası kendimce şöyle bi sistem dizdim önerileriniz tavsiyeleriniz benim için çok değerli yardımcı olursanız sevinirim ( henüz amatörüm ) bu sistem dışında önerebileceğiniz bir hazır sistem ya da parça eklemesi çıkarması tavaiyelerinizi bekliyorum iyi günler dilerim
https://www.gaming.gen.tr/urun/49945/silverstone-3060-amd-ryzen-5-5600-asus-geforce-dual-rtx-3060-v2-oc-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
Merhabalar evimde 1650ti r7 4800h bi dizüstü bilgisayarım var normalde 36 bin TL'ye asus tuf gaming a15 modelini alacaktım fakat yarı fiyatlarına...
Merhaba sistemimle Battlefield 1 Far Cry 5 FIFA 21 gibi oyunları oynarken belli bir süre sonra monitör kapanıp açılıyor fakat fanlar vs çalışıyor CSGO GTA 5 gibi oyunlarda ise bir sıkıntı yok yardımcı olabilecek var mı?
Anakart:B450M Pro Max
İşlemci:Ryzen 3 3100
Ekran Kart:RX580
8 gb ram
480 gb...