Arama sonuçları: *

• Users: Sshonas
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

B450M işlemci tavsiyesi

Merhaba. AM4 sistem toplamak istiyorum. Ana kartımı sipariş verdim B450M. İşlemci olarak ortalama 1500TL'ye Ryzen işlemci alacaktım fakat bir arkadaş B450M bazı Ryzen'leri (1. ve 2. nesil) desteklemiyor olabilir dedi ve internetten baktım sanırım öyle. Sizce ne yapmam gerek aklımdaki işlemci R5...
  2. S

15000TL Laptop önerisi

15Bin TL bütçem var. Bütçeyi 400-500TL arttırabilirim. Önerilerinizi bekliyorum. (Çok fazla oyun oynanmayacak)
  3. S

lenovo VS Acer Laptop

Merhaba. Bu iki laptop arasında kaldık. Acer bütçemize daha uygun. Yani arada uçurum bir fark yoksa Acer laptopu almamız gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Veya bu bütçede başka laptop önerirseniz iyi olur. Acer...
  4. S

Harici Ekran Kartımı Nasıl Devreye Sokarım ?

Merhaba. Bilgisayarımada harici ekran kartı var. Fakat VGA girişini doğru takmama rağmen ekrana görüntü gelmiyor. Ama VGA girişini anakarta takınca görüntü geliyor. Ayrıca ekran çözünürlüğü düşük. İşlemcim: E6500 Ekran kartım: 8500GT
  5. S

Hangi kartlat RTX açar ?

Merhaba. RTX teknolojisini sadece Nvidia kartlardanmı alabiliyoruz. RTX 2060 - 3080 Gibi kartlardan. Çünkü en ucuz Nvidia RTX bile 4.700₺ AMD 5700 xt falan var. O kartlarda RTX teknolojisi yokmu ?
  6. S

Pentium 4 3.20 ghz vs E6500

İntel pentium 4 3.20ghz vs E6500 Sizce hangisi daha iyi. Bu linkte sonuçlar var ama ben anlamadım. https://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Pentium-E6500-vs-Intel-Pentium-4-320GHz/m720vsm7095
  7. S

Ekran kartım paylaşımlımı?

Merhaba. Ekran kartım paylaşımlımı değilmi ? Asus geforce gt210
  8. S

WİNDOWS 10 AÇILMIYOR

Merhaba. Bilgisayarıma içerisinde windows 10 olan başka bir HDD taktım ama açılırken resimde gördüğünüz kısım geliyor ve yeniden başlatılıyor. Bu sürekli böyle devam ediyor. Sizce ne yapmalıyım ? 1618526975 Bu
  9. S

FPS değerlerim nasıl

Merhaba. Oyunun ortasında ani donma, aniden kapanma gibi durumlar oluyor. Bende MSI afterburner kullanarak değerlerimi paylaşıyorum. Sizce bir terslik varmı ? Sistemim; E6500 GT8500 512mb 4GB ram GİGABYTE P31 ANAKART
  10. S

P31 Anakarta Core 2 Quad takılırmı ?

Anakartım Gigabyte GA-P31-DS3L. Takmak istediğim işlemciler: Q8200 - Q8400 - Q9400 - Q9450 gibi işlemciler. Bu işlemciler 4 çekirdekli. Anakartıma takabilirmiyim bunları?
  11. S

BİLGİSAYARIM HATA VERİYOR

Merhaba. Konu biraz uzun. Bilgisayarımda bir problem var ama anlamış değilim. Windowsu açtığım zaman bazen hiçbirşeye tıklanmıyor. Sürekli ''sağ tık > yenile'' yapmışım gibi oluyor. Bazende sürekli ''kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı'' hatası alıyorum. Oyunlar sürekli hata veriyor...
  12. S

Rx 460 ve E6500 nasıl gider?

Başlıkta belirttiğim gibi Rx 460 ile E6500 işlemciyi kullanabilirmiyim? Performans nasıl olur. İlerleyen zamanlarda Q8400 işlemciye geçicem. 1618101847 @Emir Aydın
  13. S

Rx 460 oem 2gb 64bit alınır mı? ?

Rx 460 oem 2gb 64bit modelini satın almak istiyorum. Sarı sitede bir ilanda 450₺ den satışa konulmuş. 128 bit versiyonları 600₺ civarı. Sizce 128 bit ve 64 bit aradaki FPS farkı ne kadar olur.
  14. S

BOOT İŞELMİ SIRASINDA HATA ALIYORUM

Merhaba. Bilgisayarıma Windows 10 yükledim ve RUFUS programı ile USB belleğime aktardım. Biosdan boot işlemini başlattığım zaman atmış olduğum resimdeki hatayı alıyorum. Enter diyincede 2. resimdeki hatayı alıyorum. Tekrar Enter diyince 2. Resimde almış olduğum hatayı tekrar veriyor ve bu böyle...
  15. S

Gigabyte GA-P31-DS3l Anakart Q8400 işlemci Destekler mi?

Anakartım: Gigabyte GA-P31-DS3l. Bu anakartta şu an 775pin Pentium E6500 işelmci takılı. Bu işlemciyi çıkarıp yerine 775pin Q8400 işlemci takmak istiyorum. Fakat anakartım Q serisi destekler mi bilmiyorum. Ayrıca alacağım işlemci 4 çekirdek ve anakartım 4 çekirdek işlemci destekliyor mu...
  16. S

GOOGLE* TEMPORARY HOLD

Merhaba. Bu aralar telefonuma banka hesabımdan "Hesabinin bakiyesi yetersiz oldugundan sonu **** ile biten kartınla 12,50 TL tutarlı GOOGLE *TEMPORARY HOLD G islemin gerçekleştirilememiştir. B040" bu mesaj gelmektedir. Fakat banka hesabıma para atmadığımdan işlem gerçekleşmiyor. Bu işlemi nasıl...
Geri