Arama sonuçları: *

1. SorryImSoBussy

HUAWEI MateBook D 16 2024 - Taşınabilir Dizüstü Bilgisayar Alınır mı?

Muhasebesel işlemler için kullanılacak. İşlem gücü ve depolama htiyacım bulunuyor. Kullanıcı 50+ yaş olduğu için cihazda kesinlikle oyun oynanmayacak. Matebook D16 2024 modelini göz attım. Sanırım iyi bir cihaz. Sizlerin de önerisini istiyorum. Diğer önerilerinize de açığım.
  2. SorryImSoBussy

30 - 35 K İşlem Gücü Bilgisayar Önerisi

Muhasebesel işlemleri rahatça sağlayabilmek için, luca, excel gibi programlarda işlemleri hızla sağlayacak, depolaması 1TB ama uzun süre götürecek bir sistem arıyorum. Cihazda kesinlikle oyun oynanmayacak. Ek olarak birde monitör de önerirseniz çok sevinirim. En kısa sürede siparişi geçmek...
  3. SorryImSoBussy

ADSL Modem x VDSL Router

Arkadaşlar, Turktelekomun ADSL modemine +75 Mbps hız oldupu için 20 metre kadar ötede olan diğer evime kablo ile router kurmak istiyorum. Burada merak ettiğim şey ADSL modemden VDSL ve 5ghz wifi yayını yapaiblen bir router kurarsam faydalı olur mu? Ve uygun fiyatlı 5Ghz yayın da alabileceğim...
  4. SorryImSoBussy

Bu PC Nasıl? Ofis Amaçlı - Excel, Word, PDF

Selamlar arkadaşlar, https://www.itopya.com/KendinTopla?p=7581_1-14617_1-9105_1-25865_2-24873_1-25661_1-11658_1-14915_1 Yukarıdaki bilgisayarı bir yakınımın muhasebe ofisi için 4-5 adet almayı düşünüyoruz. Yapılacak işlemler Excel, Word ve PDF işleme, dosya depolama ve veri işleme gibi...
  5. SorryImSoBussy

Yardım Monitör Önerisi - 240 - 360 hz

Arkadaşlar Asus monitörü kendi kendine ekranda çizgiler ve renk bozulmaları yaratmaya başladı. Bu yüzden yeni bir monitör arayışındayım. Mevcut monitör 165hz ve ips panel. Sizden 10-12k civarında minimum 240hz mak 360hz olacak parasına değen bir monitör önerisi bekliyorum.
  6. SorryImSoBussy

Twisted Minds 27' 260 HZ Aınmalı mı, alınabilir mi?

Selamlar arkadaşlar, Çok konu gördüğüm için biraz araştırdım ve bir süredir 240+ hz geçmeyi düşündüğüm için bu monitörü buldum. Anladığım ve okuduğum kadarıyla panel kalitesi sağlam ve kullananlarda oldukça memnun. Benim korkum Asus marka bir monitörden geçecek olamm ve olabildiğince kaliteli...
  7. SorryImSoBussy

❌İndirim Bitti! Asus Rog Falchion Ace Rog Nx Interaktif Dokunmati̇k Panel Dual - Beyaz - 1.962tl

https://www.hepsiburada.com/asus-rog-falchion-ace-65-kompakt-rog-nx-mekank-switch-pbt-tular-interaktif-dokunmatk-panel-dual-type-c-port-kablolu-oyuncu-kalvyes---beyaz-p-HBCV00003WZ74K?url_src=and-product-detail
  8. SorryImSoBussy

❌İndirim Bitti! ASUS ROG KERIS WIRELESS AIMPOINT BEYAZ MOUSE 1.812 TL

https://www.hepsiburada.com/asus-rog-keris-wireless-aimpoint-beyaz-mouse-p-HBCV00003MXZOX?url_src=and-product-detail
  9. SorryImSoBussy

10.000 TL BÜTÇE SIFIR BİLGİSAYAR TOPLAMA

Arkadaşlar selamlar, Kuzenime 10.000 TL bütçe ile bir kasa toplamak istiyoruz. Neredeyse her ay bir yada iki parça alabilecek durumu oldupu için sizlerin önerileri cidden çok önemli. Ben piyasaya çok hakim olan birisi olmadığım için sizlere sormak istedim. Zamanla bütçe artabilir. İlla 10...
  10. SorryImSoBussy

❌İndirim Bitti! Keenetic OMNI indirimi

https://www.hepsiburada.com/keenetic-omni-300-mbps-2x5dbi-cloud-vpn-wpa3-amplifier-usbmenzilgeniletici-access-point-fiber-wifi-mesh-router-p-HBV00000N22OB?url_src=and-product-detail Güzel indirim. Router vs arayanlar değerlendirebilir.
  11. SorryImSoBussy

❌İndirim Bitti! Zyxel Multi WiFi Sistemi

https://www.hepsiburada.com/zyxel-multy-u-ac2100-tri-band-wifi-sistemi-pack-of-3-p-HBV00000NLP70?url_src=and-product-detail Mükemmel ötesi bir indirim. 1000 TL bandında normalde 583 TL düşmüş.
  12. SorryImSoBussy

Ofise Bilgisayar Tavsiyesi

Merhaba Arkadaşlar, Mali müşavirlik ofisimiz için masaüstü bilgisayar arıyoruz. Bir adet olacak ve işlem gücünün yüksek olmasını istiyoruz. Sadece kasa ve öyle şatafatlı ışıklı mışıklı bir şey olmasın lütfen. Bir iki tane buldum ama hemen gidip bugün yarın almak istiyoruz. Ofis içinde...
  13. SorryImSoBussy

Samsung M7 43" Akıllı Monitör

https://ty.gl/f54mr0andq Linkteki ürün şu an indirimde. 43" 4k va panel bir akıllı monitör. Odamda hem futbol maçları, dizi, film izlemek, hem konsol oyunları oynamak için kullanmayı düşünüyorum. Pc ye ayrıca kendi monitörü var zaten. Kullanan, müdailleri hakkında bilgisi olanlar...
  14. SorryImSoBussy

Bu Topu Bilen Var Mı?

Selamlar, Ağır bir ayak sakatlığından sonra yıllardır elime topunu bile almadığım basketbola kuzenimin iknası ile tekrar başlamayı, amatör olarak kendimce eğlenmeyi düşünüyorum. Bunun için top arayışı içindeyim. Daha önceden ileri derece toplarla hiç oynamadım. Bundan yaklaşık 8-9 yıl önce...
  15. SorryImSoBussy

Öneri Monitör Önerisi - Pivot + IPS

Selamlar herkese, Elimde hali hazırda VG249Q1R monitör var. Çalışmalarımı sürdürebilmek için rahatça bir monitöre daha ihtiyacım var ama ben bunda Bi tık ileri gidip dikte konumlandırılabilen bir monitör arıyorum. Bütçem 5K. İndirimdeyse ve parasını cidden hakediyorsa (Örneğin ana monitör...
  16. SorryImSoBussy

Magsafe Şarj İstasyonu

Selamlar arkadaşlar. Bluetooth kulaklığımı ömrünü doldurmasından sonra airpods 3. Nesil bir kulaklık aldım. IPhone 14 lansmanından sonra ise bir tane de pro versiyon telefon almayı planlıyorum. Ofiste kullanmak için bu iki cihazı da aynı anda şarj edebileceğim bir kablosuz şarj istasyonu...
  17. SorryImSoBussy

Öneri G29 Almak İstiyorum.

Merhaba Arkadaşlar. Kardeşim bu aralar NFS, Asetto oynuyor ve F1 oyunlarından alacağını da söyledi. Tam bir araba yarışı oyunu kurdu. Onun için bir sürpriz yapmak ve G29 Almak İstiyorum. Elimizde Gamesir'ün T4 Pro model gamepadleri var fakat bir direksiyon konforunda değil tahmin edersiniz...
  18. SorryImSoBussy

Öneri 3M LX550 Müdaili Laptop Standı

Merhaba arkadaşlar, Ofiste birimce laptop Standı almak istiyoruz fakat istediğimiz ve önceden şirketimiz tarafından alınan Stand (3M LX550) şu anda 800-1.000 lira civarında geziyor. Biz bu denli para harcanmasını istemiyoruz açıkcası. 15-20 tane alınacağı için o kadar para verilmesin dedik...
  19. SorryImSoBussy

Yardım HyperX Cloud 2 Yedek Parça

Selamlar arkadaşlar, Aşağıdaki resimde görülen parçanın (kapağın) bir satış noktası vs var mıdır? Müdaili bulunabilir mi? Azıcık araştırma yaptım fakat ben bulamadım. Bulan yada önerisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim. Bu arada yurtiçi yurtdışı satış farketmez.
  20. SorryImSoBussy

Öneri 100/8 VDSL için 5GHz Modem Önerisi

Merhabalar, Uzun bir süredir Millenicom 100/8 VDSL kullanıcısıyım ve son bir ay harici gayette memnunum açıkçası hizmetten. Fiyatta artık zamlana zamlana arttı. Bir tek bundan memnun değilim. Neyse konuyu dağıtmayalım. Ben Millenicom'dan hizmet alırken bir de modem almıştım modemim artık...
Geri