Arama sonuçları: *

• Users: weskompes
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. W

Laptop kapanıp açılıyor

Laptobumun ısınma problemi yok fakat kapanıp açılıyor. Şarda ikende takılı değilkende yapıyor.Adaptörü değiştirdim yine yapıyor.İçini açıp termal macunu değiştim sorun düzelmedi.Format attım sorun yine düzelmedi. Sistemim: Toshiba Satellite 750L. GeForce 525M ekran kartı. i7 2620QM işlemci. 8...
  2. W

HP deskjet F2280 uygun kartus önerisi

Merhaba, elimde eski bir yazici var. Kartuşu yok hangi kartuş ona uygun oldugunu bilmedigimden alamadim. İçinde sanırım kartuş yok çok anlamıyorum.Uyumlu bir kartus önerir misiniz?
  3. W

RX 570 parlak renkleri gostermiyor

Merhabalar. Ekran kartimda bir sorun var. Parlak renkleri fotograftaki gibi goteriyor. Normal renklerde sorun yok ozellikle mavi renklerde sorun oluşuyor. Monitörü baska hilgisayarda denedim monitörde sorun yok. Bu neden olur? Ve ne yapmak gerekiyor?
  4. W

Anlik donma ve takılma

Bilgisayarimla internette gezerken takiliyor 10 12 saniye sonra kendine geliyor. Klasorlerde gecerkende ayni fakat oyunu acinca mesela takilma olmuyor.takilmalar kesiliyor oyuna girince herhangibir sorun yok neden olanilir 4 GB RX 570. İşlemci AMD FX -8370 8 GB RAM 4 GB 4 GB olacak şekilde. 256...
  5. W

mavi ekran ve anlık donmalar

İkince el PC aldım. Bilgisayarda anlık donma ve takılmalar oluyor. HDD bilgisayarımda bazen gözüküyor bazen gözükmüyor. Oyuna giriyorum mesela mavi ekran hatası alıyorum. Format attım herhangi bir değişme olmadı. Bilgisayar açıldıktan sonra ilk 10 dakika daha yoğun oluyor sonra azalıyor. Ama...
  6. W

anlık donma ve takılmalar

Bilgisayarım açılınca masaüstünde takılıyor, fare falan donup kalıyor. Bazen 30 saniyede, bazen 10 saniyede kendine geliyor. Hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor ama sadece açılınca değil, oyunlarda da yapabiliyor. Tarayıcıda gezerken de yapabiliyor. Neden olabilir? sistemim rx 570 4 gb raedon...
Geri