Arama sonuçları: *

1. Peter Parker

Valorant Takım Sesli Sohbet Banı

dereceli maçtan elektrik gittiği için çıkmıştım 150 saat ban yedim ama şimdi takım sesli sohbeti çalışmıyor ne zaman açılır peki 1712416575 ama grup sesli sohbet çalışıyor
  2. Peter Parker

Riot İsim Değiştirme Sayfası Açılmıyor

Sunucu Durumlarına Bakıyorum Bir Hata Yok Yaklaşık 1 Aydırda Böyle
  3. Peter Parker

Kilit Ekranında Takılı kaldı

Entere bastıktan sonra saat gidiyor ve normalde şifre ekranı gelirken hiç bir şey gelmiyor kapatma tuşu çalışmıyor
  4. Peter Parker

Xbox One S alınır mı?

Şuanda evde bir adet xbox 360 var ama çok eskidi artık oyunların bazılarını bile açmıyor yanında game pass almayı düşünüyorum konsol versiyonunu sadece 5kya falan bulunuyor 2. elde sizce alınır mı zaten öyle AAA oyunlar falan oynamıyorum
  5. Peter Parker

Bilgisayar uykuya aldıktan sonra Tekrar kendi kendine açılıyor

Bilgisayarın güç tuşu bozuldu anakarttan açıyorum her seferinde uğraşmamak için Uyku Moduna alıyorum sonra bir sesle uyanıyorum sanki uçak kalkıyor bi bakıyorum bilgisayar açılmış neden olur bileniniz varmı?
  6. Peter Parker

Epic Games Launcherını Geliştirmek İçin Ne Yapmalı

Şimdi Kendi Fikirlerimi belirtiyorum bence bunlar işe yarayacak 1. Profil sistemi Öncelikle Steam Gibi Olmasına Gerek yok Xbox Uygulamasındaki Gibi Olması Çok daha İyi Olur Son oynadıklarım falan Daha güzel olacaktır 2. Mağaza Mağaza Çok karışık gerçekten Oyun Bulmak Çok Zor Biraz daha Sade...
  7. Peter Parker

Bir Oyun Satın Alırken En Çok Ne Kadar Para Verdiniz?

Ben Rekorumu Yeni Kırdım 479.99TL ye F1 23 Aldım Ondan önce de CyberPunktı 477TL Sizinkiler neler?
  8. Peter Parker

F1 2023 Alınmalı mı?

Sizce alınmalı mı Son 700 tlm kaldı Almayı planladığım oyun yoktu karşıma çıktı @dutemo
  9. Peter Parker

500 Tl Steamdan Ne alınır?

Şuan İlk Düşüncem DMC5 198 tl olan ama onun dışında oyun önerilerinizi de alabilirim
  10. Peter Parker

Büyük El İçin Mouse Önerisi

Fingertip Tutuyorum Her Mouse Olur diyolar ama Bilemiyorum Çoğu Oyuna fingertip Tutuyorum Özellikle Fps oyunlarında Ama Fortnitede Falan Normal Tutuyorum Mousemde bozuldu O yüzden yeni Mouse bakıyorum Aklımda Model I Yada G402 var siz ne önerirsiniz
  11. Peter Parker

Nasıl Profesyonel Go Kart Yapabilirim?

böyle Bir sorum Var o lunaparklardaki go kartlarla aralarında ne fark var Önce Sim Racing mi yapsam diye düşünüyorum E spor etkinliklerine mi katılsam
  12. Peter Parker

Max 3k Mouse Önerisi

GPX Fiyatına göre çok kötü diye duydum o fiyatlarda Birazda ağır tarafta kalan GPX den Daha ağır olsun hafif sevmiyorum 3k max Bütçe Kablosuz Olması Tercihimdir
  13. Peter Parker

HyperX Duocast Alınır mı?

Şimdi Giriş Seviyesi Gibi duruyo Çünkü Quadcastden çok daha ucuz Sizce Yerine Ne alabilirim
  14. Peter Parker

CS:GO Envanterimi Göremiyorum?

Böyle yazıyor bende anlamadım ne yapmalıyım?
  15. Peter Parker

Z flip 4 mü İphone 12 mi?

2 si de 2. el hayatımda hiç iphone kullanmadım Z flipe bu yüzden daha sıcağım Bütçem 18k 2. el veya sıfır telefon önerebilirseniz farklı bir öneriniz varsa yazabilirsiniz
  16. Peter Parker

Xbox 360dan live golda giriliyor mu?

bende Live gold var xbox 360ıma xbox hesabım bağlı gold avantajları yazıyor ama tıklayınca hiçbirşey olmuyor
  17. Peter Parker

Uygun 1Tb M.2 ssd Önerisi

https://www.hepsiburada.com/kioxia-exceria-nvme-1tb-1700mb-1600mbs-m2-pcie-nvme-3d-nand-ssd-lrc10z001tg8-p-HBV00000U34LX?url_src=and-product-detail ben bunu buldum güzel derseniz alacağım varsa sizin önerileriniz veya kullandığınız lütfen yazın
  18. Peter Parker

4070 Laptop Mu 4070 Sistem mi?

https://www.gaming.gen.tr/urun/326025/nova-tuf4070-intel-i5-12400f-asus-tuf-geforce-rtx-4070-oc-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/#btnFPS bu sistemi 1 tb ssd yapıp mı almalıyım halihazırda masaüstüm var laptopa geçmeyi düşünüyordum şu laptopa geçecektim ilk planım buydu...
  19. Peter Parker

Bu video gerçek olabilir mi?

Bu Yapılabilir Mi yoksa eski dashboardmı
  20. Peter Parker

27" 165hz Curved Monitör Ne Kadar Eder?

Elimde böylr bir monitör var yeni bitti garantisi Şokdan almıştı babam doğum günümde satmak istiyorum çünkü çok büyük ve 27" gerçekten benim için önemli değil üstüne biraz koyup 2 tane 24" almayı düşünüyorum kutusu ve bütün kabloları duruyor bu arada marka performax
Geri