dereceli maçtan elektrik gittiği için çıkmıştım 150 saat ban yedim ama şimdi takım sesli sohbeti çalışmıyor ne zaman açılır peki
1712416575
ama grup sesli sohbet çalışıyor
Şuanda evde bir adet xbox 360 var ama çok eskidi artık oyunların bazılarını bile açmıyor yanında game pass almayı düşünüyorum konsol versiyonunu sadece 5kya falan bulunuyor 2. elde sizce alınır mı zaten öyle AAA oyunlar falan oynamıyorum
Bilgisayarın güç tuşu bozuldu anakarttan açıyorum her seferinde uğraşmamak için Uyku Moduna alıyorum sonra bir sesle uyanıyorum sanki uçak kalkıyor bi bakıyorum bilgisayar açılmış neden olur bileniniz varmı?
Şimdi Kendi Fikirlerimi belirtiyorum bence bunlar işe yarayacak
1. Profil sistemi
Öncelikle Steam Gibi Olmasına Gerek yok Xbox Uygulamasındaki Gibi Olması Çok daha İyi Olur Son oynadıklarım falan Daha güzel olacaktır
2. Mağaza
Mağaza Çok karışık gerçekten Oyun Bulmak Çok Zor Biraz daha Sade...
Fingertip Tutuyorum Her Mouse Olur diyolar ama Bilemiyorum Çoğu Oyuna fingertip Tutuyorum Özellikle Fps oyunlarında Ama Fortnitede Falan Normal Tutuyorum Mousemde bozuldu O yüzden yeni Mouse bakıyorum Aklımda Model I Yada G402 var siz ne önerirsiniz
GPX Fiyatına göre çok kötü diye duydum o fiyatlarda Birazda ağır tarafta kalan GPX den Daha ağır olsun hafif sevmiyorum 3k max Bütçe
Kablosuz Olması Tercihimdir
2 si de 2. el hayatımda hiç iphone kullanmadım
Z flipe bu yüzden daha sıcağım Bütçem 18k 2. el veya sıfır telefon önerebilirseniz farklı bir öneriniz varsa yazabilirsiniz
https://www.hepsiburada.com/kioxia-exceria-nvme-1tb-1700mb-1600mbs-m2-pcie-nvme-3d-nand-ssd-lrc10z001tg8-p-HBV00000U34LX?url_src=and-product-detail ben bunu buldum güzel derseniz alacağım varsa sizin önerileriniz
veya kullandığınız lütfen yazın
https://www.gaming.gen.tr/urun/326025/nova-tuf4070-intel-i5-12400f-asus-tuf-geforce-rtx-4070-oc-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/#btnFPS bu sistemi 1 tb ssd yapıp mı almalıyım halihazırda masaüstüm var laptopa geçmeyi düşünüyordum şu laptopa geçecektim ilk planım buydu...
Elimde böylr bir monitör var yeni bitti garantisi Şokdan almıştı babam doğum günümde satmak istiyorum çünkü çok büyük ve 27" gerçekten benim için önemli değil üstüne biraz koyup 2 tane 24" almayı düşünüyorum kutusu ve bütün kabloları duruyor bu arada marka performax