Arama sonuçları: *

• Users: whitexd
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. whitexd

Ram kullanılan yuva sorunu

Herkese merhaba Laptopımın ramini 4gb dan 8e çıkarmak için görev yöneticisinden de "kullanılan yuva 1/2" yazısını görünce bir adet ram aldım. Ram bugün elime ulaştı bilgisayarı söktüm tam takacakken bir de ne göreyim sadece bir slot var. Şuan elimde ramle kara kara düşünüyorum. Windows'un...
  2. whitexd

Laptop klavye sorunu

Merhaba artık sabrım kalmadığı için bu konuyu açıyorum lütfen yardımcı olun. Laptopumun bir sorunu var,klavyemde sanki numlock kapaliymis gibi bazen rakam kismi calismiyor numlock actigimda da calismiyor klavyemde teknik bir sorun yok fakat yazi yazarken de sanki ctrl basiliymis da ctrl s...
  3. whitexd

Zenfone 5 Ekranda Büyüyen İz

Merhabalar. 4 yıldır Asus Zenfone 5Z kullanıcısıyım.Yaklaşık 4-5 ay öncesinde telefonumun sol alt köşesinde küçük bir siyahlık vardı.O zamamlar bir yere vurmuşumdur kafasıyla umursamadım.Bu iz ayda bir ve ileriki süreçte haftada bir olarak büyümeye başladı.Telefonum bu süreç içerisinde hiçbir...
  4. whitexd

Laptop 32 bit sorunu

Herkese merhaba. 32 bit olan laptopımı 64 bit yapmak istiyordum.İşlemcimin 64 biti desteklediğini öğrendikten sonra işe koyuldum.Media Creation Tool arcını indirdim.64 bit yüklemek istediğim için 64bit seçeneğini seçip iso dosyasını indirdim.Fakat iso dosyasını açmaya çalıştığımda "Bu uygulama...
  5. whitexd

Laptop Klavyem Çalışmıyor

Merhabalar. Casper A15HE model laptobumu temizlemek içi içini açmıştım.Klavyesi normalde çalışıyordu.Temizleme esnasında soketleri çıkarmak zorunda kaldım.Sonradan taktığımda ise kklavye çalışmıyordu.Aygıt yöneticisinden kontrol ettiğimde güncelleme veya herhangi bir şey yok.Sizce sebebi...
  6. whitexd

Yardım Aygıt Tanınamadı Hatası

Herkese merhabalar. Bu sabah karşılaştığım bir sorunu size aktarmak istiyorum. Sabah bilgisayarımı açtığımda mouse umun çalışmadığını farkettim. Çıkarıp taktığımda ise ekteki hatayı ve sağ altta çıkan aygıt tanınamadı hatasını aldım. Önce usb portunun arızalı olduğunu düşünüp klavyeyi taktım ve...
  7. whitexd

Yardım Valorant Tam Ekran Olmuyor

Öncelikle Herkese Merhaba İyi Akşamlar Dostlar VALORANT'da yaşadığım sorunu artık sizleree danışmak istiyorum. Oyuna bugün gelen 1.1gb lık güncellemeden sonra garip bir şekilde oyunda tam ekran yapamamaya başladım.Alt+Enter ile pencereliye alıp tekrar yapmayı denediğimde ise ekteki fotoğraf...
  8. whitexd

Yardım BenQ Monitör Ölü Piksel Sorunu

Merhaba İyi Akşamlar Dostlar, Yaklaşık 1 hafta önce yeni pc ile monitör aldım.İlk açtığımda bir sıkıntı yoktu sonradan ekranda ölü piksel olduğunu farkettim.Ayrıca ekran hafiften buğulu gibi gözüküyor.Bazen bilgisayarı açtığımda ölü piksel kayboluyor ve geri gelebiliyor. Sizce sorun Monitör...
  9. whitexd

Yardım SİM Kartı Algılamama Sorunu

Öncelikle Merahaba dostlar, Hazırda kullandığım telefonumun ekranı kırıldığı için geçici olarak Samsumg Galaxy S4 kullanmaya karar vermiştim.Hazırda kullandığım SİM kartımı S4 telefona taktığım zaman telefon SİM kartını görmemekte.Telefonu sıfırladım fakat düzelmedi.Telefonda hazırda bir kart...
  10. whitexd

Yardım VodafoneNET Hız Sorunu

Merhaba, Uzun zamandır VodafoneNET kullanıcısıyım.Yaklaşık 5-6 ay önce kullandığım HG531 model modemim şimşek çakması nedeniyle arıza yaptı.Sonrasında modemi değiştirmek zorunda kaldık ve HG531s model modem takıldı.Önceki modemimde 16mbps hız alırken modemi değiştirdiğimde hızım 6mbps ye...
Geri