Arama sonuçları: *

• Users: Touoa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Touoa

MATX Beyaz Anakart Önerisi

Aklımda 2 anakart var şu anlık Gigabyte b850m Aorus elite Asus rog b850-g Asus bayağı dolu gözüküyor, tercihimi biraz ondan yana kullanacak gibiyim ama eminde değilim.
  2. Touoa

Razer blackshark V2 pro vs steelseries nova 7+

Dünkü 3500 e paylaşılanı almayı düşünüyorum. Çok eko ayar yapan biri değilim, düz hâliyle de bayağı iyi diyorlar V2 proya. Nova 7 de Şubat faturalı 2. El aynı fiyata. Hangisi alınır?
  3. Touoa

Huawei matepad 11.5 için kalem önerisi

Kalem önerisinde bulunur musunuz? Dijital resim yapıyorum sıkıldıkça.
  4. Touoa

Laptop ekranında yırtılma sorunu

ASUS TUF A15 FA507NV-LP025 Ekran kartı 4060. RAM 16. İşlemci Ryzen 7535HS. Fareyi böyle sağa sola çevirince ekranda yırtılmalar oluyor, ya da daha değişik bir şey çözemedim. Panelle ilgili olduğunu sandım da videoda da gözüküyor.
  5. Touoa

Maksimum 10.000₺'e yazıcı ve tarayıcı önerisi yapar mısınız?

Maksimum 10.000₺'e yazıcı ve tarayıcı önerisi yapar mısınız
  6. Touoa

Type c to lan kablosu önerir misiniz?

Telefon için düzgün kablo önerir misiniz?
  7. Touoa

Arctis nova pro wireless alınır mı?

Biraz daha iyi bir kulaklığa geçmek istiyorum artık :D ne diyosunuz alınır mı?
  8. Touoa

Maksimum 20k ya telefon önerisi

Önerilerinizi bekliyorum
  9. Touoa

Öneri Rma servis, servispointi nereye şikayet edebilirim?

Bu iki servisle fazlasıyla sorun yaşadım, nereye şikayet edebilirim? Gigabyte Türkiye sayfalarına ve THH e versem sonuç çıkar mı?
  10. Touoa

Laptop oyundayken kitlenme

Laptop modeli: Acer Nitro 5 AN515 4060 i7-1200h İşletim sistemi W11 güncel, BIOS'ta güncel. Oyundayken birden kilitleniyor ve böyle cızırtı sesi çıkarıyor. Memtest86 yaptım 3 saat kadar sürdü, sorun çıkmadı RAM'larda. FurMark testi yaptım herhangi bir sorun çıkmadı yine. SSD testi de yaptım...
  11. Touoa

1TB M2 SSD önerisi lazım

Kaliteli drama sahip olan bir şeyler önerirseniz memnun kalırım. Bütçe maksimum 3500
  12. Touoa

İkeadan bu masa alınır mı?

Bu tarz çekmeceli masalardan arıyorum, direkt yaptırmak istiyordum da çok pahalıya yapıyorlar. https://www.ikea.com.tr/urun/alex-venge-siyah-200x60-cm-calisma-masasi-29521655
  13. Touoa

Samsung g6 oled monitör

Arkadaşlar merhaba, ilk defa oled monitör kullanıyorum. Renk ayarları vs, öneriniz var mı?
  14. Touoa

Kilo verme konusu hakkında

1.76 96 kiloyum şu an, maddiyat durumunda iyiyim. Sporcu arkadaşlardan öneri istiyorum, fitness a da başlamayı düşünüyorum nasıl bir yol izlemeliyim?
  15. Touoa

55-60 bin TL sistem önerisi

Sadece kasa arıyoruz bu fiyatlara. Önerileri bekliyorum
  16. Touoa

Thermalright frozen warframe pro-360 soğutucu nasıl?

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-thermalright-frozen-warframe-pro-360-argb-beyaz-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,901827223.html nasıl soğutucu?
  17. Touoa

Kasa fan konumlandırması hakkında

Merhaba, vision Compact siyah kasam vardı normalde fotoğrafta ki gibi kullanıyordum, hava akışı gayet iyiydi. • sistemi beyaza geçiriyorum ama istediğim markanın reverse modeli stokta yok. Sağ tarafa sıvı soğutma takıyorum pushpull şeklinde kullansam 3 öne düz 3 de arkaya , sol tarafa 2 düz...
  18. Touoa

Klavyeleri paylaşma postu :)

Farklılık olsun, bu seferde klavyeleri paylaşalım. Benim m1w'lerden birisi.
  19. Touoa

2K monitör önerisi yapar mısınız

Bütçe maksimum 10k Aklımda Lenovo R27QE var da çok ölü piksel çıktığını söylemişler denemekte istiyorum. Kullanmıştım, görüntü kalitesi iyiydi.
  20. Touoa

SAMSUNG G9 ls49cg934suxuf alınır mı?

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-samsung-odyssey-oled-g9-ls49cg934suxuf-49-0-03-ms-dqhd-curved-oyuncu-u-fiyati,271055026.html Nasıl monitör alınır mı?
Geri