Normalde Fiyatı 1700 1800 bandında olan bu kamera 1300+50 kargo parasıyla 1350 tl olmuş videolarda güzel gözüküyor kontrast fln ayarıda yapabiliyorsun isteyen alabilir kaptım 1 tane
Link Buyruunn:peped:
cat6 kablo soketi sıkıntılı diye kestim. 1000 mbps veriyordu ancak dışarıdan aldığım diğer soketi yapıp kabloyla birlikte 100 mbps üstü almıyorum soket ile ilgili olabilir mi?
Merhaba playstation joystickinde logosuna tıklayınca bluetooth açılan yani herhangi bir led ışık yanmıyor ancak kablo taktığımızda turuncu bir ışık yanıp sönüyor bilgisayarda algılıyor ancak tuşları çalışmıyor üçgen v.s tuşları bide joystick bildiğin çalışmıyor nasıl düzeltebilirim?
Şuanlık RX 570 RYZEN 5 1600AF Sistemim var. İlerleyen Aylarda Ekran Kartını Almayı Düşünüyorum. Sizce AMD bir işlemci Olarak Yanına Hangi İşlemciyi Alsam Yeterince Fiyat Performans Olur Bide Destekler.
Arkadaslar ben agustosda ehliyet surucu kursuna kayit oldum ekimde yazili sinava girip gectim direksiyon sinavi kasimda dediler pek sorgulamadim su an aradigimda ise kanun cikti ocakta sinav yapicagiz dediler meb demis onlara gore normal mi ?
Razer Kraken Gaming Console Ürününü Aldım Bilgisayarda kullanıyorum jak girişli ses az geliyor nedense fulle almama rağmen ne yapmam gerekiyor 7.1 ses kartı usb çevirici ses arttırır mı alınılabilir mi sizce?
Merhaba Arkadaşlar Herhangi Bir Oyun Açtığımda Arkada Çalışan Programlar Donuyor
Kullandığım Disk
MLD M300 MLD22M300P13-1000 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD
Üç Tane Monitörüm Var Arkadaşlar İkisi Çalışıyor Ancak Üçüncü Monitör Bilgisayarı Başlatırken Ekrana Görüntü Geliyor. Sonra Windows Açılınca Gidiyor Cidden Yardımcı Olabilirmisiniz Neden Acaba Sorun Nasıl Çözebilirim?
Merhaba Arkadaşlar 3 Tane Ekranım Var HDMİ - DP - DP üçüde çalışıyor ancak yazılımsal sıkıntım var üçünde görüntü alamıyorum bilgisayarı başlattığımda çalışıyor ancak windowsta çalışmıyor maalesef ne yapmam gerek lütfen yardımcı olurmusunuz?
ekran kartım rx 570 4 gb