Arama sonuçları: *

• Users: kozroS
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. kozroS

🔥İndirim DJI Osmo Mobile 7 🔥🔥🔥 3700 TL 🔥🔥🔥

İhtiyacı olan kaçırmasın. Bu fiyata zor gelir gibi / link
  2. kozroS

Samsung Günlük Giriş Ödülü

Galaxy Store da Samsung günlük girişe özel kupon veriyor.
  3. kozroS

Çözüldü✓ North bayou f80 kafası ters

Merhaba monitöre bağlama kafası bu şekilde geldi kare haline bunu nasıl düzeltebilirim? 1740583805 kafası dönebiliyor biraz zorlayınca
  4. kozroS

🔥İndirim RAZER Kiyo X Aydınlatmalı Kamera 1350TL

Normalde Fiyatı 1700 1800 bandında olan bu kamera 1300+50 kargo parasıyla 1350 tl olmuş videolarda güzel gözüküyor kontrast fln ayarıda yapabiliyorsun isteyen alabilir kaptım 1 tane Link Buyruunn:peped:
  5. kozroS

🔥İndirim AMD Ryzen 5 7600 TRAY / RTX 4070 40.000 TL

Mesut Çevik / fırsat sistemi sanırım :confused: GG SİSTEM Link
  6. kozroS

🔥İndirim AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT 29.999 TL

Mert Bayantemur'un fiyat performans sistemi Sistem:kedi:
  7. kozroS

Çözüldü✓ cat6 kablo ucu sıkıntılı

cat6 kablo soketi sıkıntılı diye kestim. 1000 mbps veriyordu ancak dışarıdan aldığım diğer soketi yapıp kabloyla birlikte 100 mbps üstü almıyorum soket ile ilgili olabilir mi?
  8. kozroS

PS5 Controller Sarı ışık yanıp sönmesi

Merhaba playstation joystickinde logosuna tıklayınca bluetooth açılan yani herhangi bir led ışık yanmıyor ancak kablo taktığımızda turuncu bir ışık yanıp sönüyor bilgisayarda algılıyor ancak tuşları çalışmıyor üçgen v.s tuşları bide joystick bildiğin çalışmıyor nasıl düzeltebilirim?
  9. kozroS

Yardım RTX 4070 Super yanına ne işlemci alınabilir.

Şuanlık RX 570 RYZEN 5 1600AF Sistemim var. İlerleyen Aylarda Ekran Kartını Almayı Düşünüyorum. Sizce AMD bir işlemci Olarak Yanına Hangi İşlemciyi Alsam Yeterince Fiyat Performans Olur Bide Destekler.
  10. kozroS

Ehliyet direksiyon sinavi

Arkadaslar ben agustosda ehliyet surucu kursuna kayit oldum ekimde yazili sinava girip gectim direksiyon sinavi kasimda dediler pek sorgulamadim su an aradigimda ise kanun cikti ocakta sinav yapicagiz dediler meb demis onlara gore normal mi ?
  11. kozroS

Razer Kraken Ses Azlığı

Razer Kraken Gaming Console Ürününü Aldım Bilgisayarda kullanıyorum jak girişli ses az geliyor nedense fulle almama rağmen ne yapmam gerekiyor 7.1 ses kartı usb çevirici ses arttırır mı alınılabilir mi sizce?
  12. kozroS

Yazı Tipi Sorunu Yaşıyorum

Yazılar Nedense Sürekli Böyle Ne yaptıysam bunu bir düzeltemedim bu yazı fontunu nasıl düzeltebilirim?
  13. kozroS

Yardım Oyun İçin Mousepad tavsiyesi

Arkadaşlar Mousepad Önerebileceğiniz varmı acaba 0-300 arası arıyorum. güzel böyle fiyat performans güzel olur.
  14. kozroS

konu silindi.

--------------------- silindi.
  15. kozroS

Yardım Bir Uygulama Açılırken Diğer Uygulamalar Donuyor

Merhaba Arkadaşlar Herhangi Bir Oyun Açtığımda Arkada Çalışan Programlar Donuyor Kullandığım Disk MLD M300 MLD22M300P13-1000 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD
  16. kozroS

Yardım Bilgisayar Açılınca Görüntü Geliyor Sonra Gidiyor.

Üç Tane Monitörüm Var Arkadaşlar İkisi Çalışıyor Ancak Üçüncü Monitör Bilgisayarı Başlatırken Ekrana Görüntü Geliyor. Sonra Windows Açılınca Gidiyor Cidden Yardımcı Olabilirmisiniz Neden Acaba Sorun Nasıl Çözebilirim?
  17. kozroS

Yardım Kulakiçi kulaklik onerisi

Merhaba arkadaşlar ben Bluetoothlu kulaklik arıyorum kulakiçi fiyat performans önerebilir misiniz ne almami tavsiye edersiniz
  18. kozroS

AMD 3.ekran görüntüsü gelmiyor

Merhaba Arkadaşlar 3 Tane Ekranım Var HDMİ - DP - DP üçüde çalışıyor ancak yazılımsal sıkıntım var üçünde görüntü alamıyorum bilgisayarı başlattığımda çalışıyor ancak windowsta çalışmıyor maalesef ne yapmam gerek lütfen yardımcı olurmusunuz? ekran kartım rx 570 4 gb
  19. kozroS

Nays discord cashback alınabilir mi ?

Nays İle Birlikte Discord Yıllık Alışveriş Yapsam Cashback Alabilirmiyim Bilen Varsa Yazabilirmi ?
Geri