Arama sonuçları: *

• Users: YBÖzhal
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

Philips S1885/00 Tıraş Makinesi 1.499,00TL

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0FLKFVT62 peşin fiyatına 3 taksit mevcut.
  2. Y

5080 li sistem tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar, güncel olarak yapay zeka ve projelerde kullanmak üzere yeni bir sistem dizmek istiyorum. Bu doğrultuda önerilerinizi bekliyorum. Bilgisayar bileşenleri; Ekran Kartı ...
  3. Y

Okul için Tablet Önerisi

Merhaba, yeğenim için tablet almam gerekiyor. Nasıl bir şey alabiliriz, genelde zoom vs dersler için kullanacaklar. F/P olması yeterli
  4. Y

8-13k civarı telefon önerisi

Merhaba arkadaşlar, anneme yeni telefon alacağım. Günlük kullanım için ideal bir telefon arıyorum. Gün içerisinde telefonla konuşma, instagramda gezinme tarzı şeyler yapıyor. Performanslı olması gereken şeyler bunlar. Kamerası vs hiç önemli değil, çok fazla da öyle kasıp etmezse tadından yenmez...
  5. Y

Logitech G213 Prodigy Alınır mı ?

Merhaba, şirket için bu klavyeyi almayı düşünüyorum. Sizce almalı mıyım ? Ve bunun yanında mouse olarak da bunu alacağım. Bunları alayım mı yoksa farklı bir ürün tavsiye edebilir misiniz
  6. Y

İş için laptop önerisi

Arkadaşlar selam, iş için laptop alacağız. 28k bandında işlemcisi ve rami güzel seviyede olan, tercihen ekran kartsız, güzel bi laptop önerebilir misiniz? Bunun yanında ortalam bi mouse da önerirseniz güzel olur. (1k bütçe) Ekstra olarak ofis için de mouse ve klavye alacağız. Her ürün 1.5k...
  7. Y

GÜNÜBİRLİK ULUDAĞ KAYAK TURU HAKKINDA BİLGİ

Arkadaşlar selam, kış geldi bundan dolayı 2 kişi olarak kayak yapmaya uludağa gitmek istiyoruz. Aklıma takılan bir kaç soru var. Gidip tecrübe edenler yanıtlarsa sevinirim. Öncelikle, günübirlik mi yoksa 1 gece konaklamalı mı gitmeliyiz? İstanbul'dan turlarla gitmeyi planlıyoruz...
  8. Y

Yardım Golf, Leon, Egea veya Audi A3: Hangisini Almalıyım?

Merhaba arkadaşlar, 20 yaşında bir genç olarak ilk arabamı almak istiyorum. Bütçem yaklaşık 700 bin civarı(yarısı borç). Çok fazla seçenek olunca ne alınacağına karar vermek zor oluyor. Baktığım arabalar, Golf 7 , Leon yeni kasa(2013 üstü), fiat egea ve audi a3 gibi araçlar. Aklımda çok dehşet...
  9. Y

❌İndirim Bitti! YANLIŞ ALERT

------
  10. Y

Outlook mail gönderemiyorum

Arkadaşlar merhaba, yeni bir outlook hesabı açtım. Kullandığım sürüm lisansız olduğu için mi gönderemiyorum veya başka bir şeymi var onu anlamadım. Gmail hesabımdan outlook hesabıma mail atınca hesaba düşüyor. Ancak outlook uygulamasından yeni e posta tuşuna basınca herhangi bir şey olmuyor.
  11. Y

C bilen biri yardımcı olabilir mi ?

Şimdi dostlar, kendi çapımda öyle yazıyorum. Birisi yeni bir ürün eklemek istediğinde sistemde herhangi bir sorun yok fakat yeni ürün eklemeden direk ürün satışı yapma ekranında en üstteki gibi bir şey ekrana değer olarak veriliyor, ben bunu nasıl önleyebilirim. Eğer ürün eklenmez ise orada o...
  12. Y

S22 almayı düşünüyorum, onu alma bunu al diyebileceğiniz cihaz var mı ?

2. El s22 alacağım, ne önerirsiniz. Bütçe 15-16
  13. Y

Çözüldü✓ AOC C27G2ZE/BK Monitör alınır mı ?

https://www.hepsiburada.com/aoc-c27g2ze-bk-27-240hz-0-5-ms-hdmi-display-freesync-full-hd-curved-led-monitor-p-HBV00000WH1XQ?magaza=Techburada&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.42 bu ürünü almayı planlıyorum, sizce almaya değer mi ...
  14. Y

Öneri 240 Hz monitör önerisi f/p

Her türlü öneriye açığım, bütçemi aşmayacak şekilde öneride bulunabilirsiniz. Herhangi bir sıkıntı yaşatmasın, 3 kuruş fazla vereyim sağlam olsun yeter, Ekstra olarak ekran kartına takmak için display port dönüştürücü de lazım
  15. Y

400₺ ye kadar kablosuz kulaklık

Kaliteli bir şey olursa güzel olur teşekkürler
  16. Y

Telefon önerileri bekliyorum

Aklımda resmi note 11pro var , bütçe 5.000-6,500
  17. Y

Kulaklığımda bluetooth var mı ?

HyperX Cloud Core Wireless (DTS) Oyuncu Kulaklığı nda bluetooth var mı ?
  18. Y

Vücut yapmak için hangi yolu izlemeliyim

1.90 boy, 95 kiloyum. Vücut yapmak istiyorum. Hangi yolu izlemeliyim, neler yemeliyim bilen varsa bilgilendirirse sevinirim.
  19. Y

16000 TL'ye Kadar Laptop Önerisi

Genel olarak yazılım için kullanılacak, arada oyun oynanılacak aklımda olan 2 model https://www.trendyol.com/dell/g15-5511-g55112306u-i5-11260h-16gb-512gb-rtx3050-15-6-ubuntu-p-339557801?boutiqueId=612352&merchantId=124551...
  20. Y

Fifa 22 de Kolun Takılması

polosmart ps4 kolunun Fifa 22 de kendi kendine hareket ediyor kendini sola atıyor ve ya yukarı ya atıyor.
Geri