Arama sonuçları: *

• Users: M.kaynarca
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M.kaynarca

Expo 1. Profile alınca pc açılmıyor

Merhaba arkadaş dün kuzenime sistemi kurduk sıkıntısız çalıştı bi driver güncellemesi kalmıştı onu da bugüne bıraktım yani ertesi güne bugün bios'a giriş yapıp xmp profil 1 alıp f10 çektim sonra pc açılmamaya başladı pc çalışıyor fanlar dönüyor ama görüntü ve klavye mouse yok sonra ikaz...
  2. M.kaynarca

İ7 10700k OC yardımı

Merhabalar dostlarım elimdeki ekran kartını satıp 3070ti uygun fiyata (12k) 3090 kart aldım ama kullandığım işlemci (i7 10700k) yetersiz kaldığı için %20'lik bir darboğaz söz konusu (2k monitör mevcut) işlemciyi 5.1 veya 5.2 gibi bir değere oc yapmayı düşünüyorum darboğaz'a etkisi olur mu? Ve...
  3. M.kaynarca

Pc için soundbar önerisi

Merhaba DA ailem pc için soundbar almak istiyorum kullanan ve memnun kalan varsa veya anlayan birileri varsa yardımcı olursa sevinirim Bütçe : 1.5 - 2k arası
  4. M.kaynarca

xiaomi redmi note 11 pro ınstagram sorunu

Merhaba arkadaşlar bundan 1 hafta kadar önce note 11 pro yurt dışı cihazı aldım 0 kutulu şekilde ama mail atmak için ister istemez kullanılmış 3-4 saatlik aldığım günden bugüne kadar hiç bir sorun yaşamazken bugün Instagram ile sorun yaşamaya başladım ilk başta Instagram çöktü sandım ama sorun o...
  5. M.kaynarca

Xiaomi note 11 pro Instagram sorunu

Merhaba arkadaşlar bundan 1 hafta kadar önce note 11 pro yurt dışı cihazı aldım 0 kutulu şekilde ama mail atmak için ister istemez kullanılmış 3-4 saatlik aldığım günden bugüne kadar hiç bir sorun yaşamazken bugün Instagram ile sorun yaşamaya başladım ilk başta Instagram çöktü sandım ama sorun o...
  6. M.kaynarca

İ7 12700 vs i5 12600k sizce hangis

Merhaba arkadaşlar i7 12700 bu gece indirime girecek de şuan piyasa fiyatı 6300 sizce almaya değer mi yoksa o paraya i5 12600k mı almalıyım amaç oyun oynamak ve render yapmak
  7. M.kaynarca

GTX 1070 ti alır mı?

Merhaba dostlar 4800 e 1070 ti buldum sizce almaya değer mi RX 6600 düşünüyordum malum fiyatı 6500 küsür oldu bütçem yetmiyor 4800 TL bandında en temiz ve performanlı olan buydu başkada bulamadım sizce de almaya değer mi? Gigabyte 3 fanlı modeli
  8. M.kaynarca

Fırsatçılık üzerine fırsatçılık

Hadi mağazaların fırsatçı olduğunu anldık da insanların yapması ya? Ülke ne hale geldi yazık ya
  9. M.kaynarca

2k 144hz-165hz monitör tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar bana monitör lazım bütçem 2500 ile 3300 arası kullandığım ekran kartı 2060s iyi forumlar :)
  10. M.kaynarca

GTX 1080ti alınır mı? Halen

Merhaba arkadaşlar halen 1080ti alınır mı ? Ve elinde temiz 1080ti olanlar var mı fiyatı abartı olmayacak şekilde 🙏
Geri