Arama sonuçları: *

• Users: anjq
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. anjq

Termal macun değişimi sonrası ısı değerlerim normal mi?

Merhaba arkadaşlar, Bu sabah MX6 Termal macun uygulaması yapıp bilgisayarı temizledim. 2 saatlik oyun sonrası ortalama ısı değeleri aşağıdadır. Sizde normal mi?
  2. anjq

5800X ile 9070 XT Darboğaz yapar mı?

Arkadaşlar merhaba, 5800X işlemcim var, 2K oyun oynuyorum. Hali hazırda RTX 3070 ekran karıtmı, 9070 XT ile upgrade etmek istiyorum. Bu upgrade sonucu darboğaz yaşar mıyım?
  3. anjq

850W Modüler PSU Tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba, Kullandığım 750W PSU artık ömrünü tamamladı, almışken 850W yükseltme yaparak yeni bir PSU almak istiyorum. Not: Modüler olması önemli Bütçe: 6000 TL civarı
  4. anjq

EVGA 750W PSU problemi yaşıyorum, çözüm veya yeni PSU önerisi

Merhaba arkadaşlar 3-4 yıldır problemsiz kullandığım bir bilgisayarım var, son 1 aydır oyunlara girdiğimde rastgele olarak sistem aniden kendini kapatıyor, her zaman yapmıyor. Bu kapatma sırasında kasa içerisinde ki RGB ışıklar yanar halde kalıyor ve bilgisayarın üzerinde ki sistemi açan power...
  5. anjq

RTX 3070’dan 9070XT’a geçiş

Merhaba EVGA GeForce RTX 3070 FTW3 ULTRA GAMING kullanıcısı olarak 1440p çözünürlükte artık pek memnun değilim. Kartı 10K civarı satmayı düşünüyorum. Yeni ekran kartı olarakta 9070XT aklıma yattı. Görüşleriniz nedir? İşlemci olarak 5800X kullanıcısıyım, 750W PSU var. 9070XT ideal midir?
  6. anjq

Bulgaristan'dan arabayla sim racing ürün getirme hakkında

Arkadaşlar merhaba haziran ayında bir arkadaşım bulgaristan'a gidecek. Bulgaristan'dan Fanatec marka 660 EUR değerinde direksiyon seti getirmesini istiyorum. Gümrük kapılarından geçerken bir problem olur mu? Bilgisi olan yazarsa sevinirim.
  7. anjq

Thrustmaster T300 RS GT vs T248

Merhaba, Thrustmaster T300 RS GT ve Thrustmaster T248 arasında kaldım, fiyatlar hemen hemen aynı gibi. PS5 ve PC'de kullanacağım, hangisini önerirsiniz?
  8. anjq

Bilgisayar oyunlarda aniden kapanıyor

Merhaba arkadaşlar, Evimde varolan bilgisayarım oyunlarda 45 dakika ile 90 dakika kullanımlar sonrasın aniden kapanıyor. 3 yıldır bir değişiklik yapmadan aynı donanımları kullanmaktayım. Bilgisayarımın son bakımını 6 ay önce yaptım. Ekran kartı ve işlemci sıcaklıkları geçen yıl nasılsa yine...
  9. anjq

PSN PLUS FİYATLARINA ZAM GELDİ (%56)

Merhaba, PSN plus fiyatlarına zam geliyor. Zam oranı yaklaşık %56 olarak uygulanmış. PlayStation®Plus aboneliğinizin yaklaşan fiyat değişikliği hakkında sizi bilgilendirmek istiyoruz. Mevcut PlayStation Plus Deluxe 12 aylık aboneliğinizin fiyatı TRY 4266.00 tutarına yükselecektir. Bu fiyat...
  10. anjq

Peşin fiyatına taksit yapacak, PS5 için 2TB önerisi

Merhaba, Peşin fiyatına 6 veya 9 taksit yapabileceğimiz GEN4, PS5 için 2TB SSD almak istiyorum. Bildiğiniz bir websitesi var mı?
  11. anjq

Sistemim için upgrade yapılmalı mı?

Merhaba arkadaşlar, Sistemimin özellikleri aşağıda olup sizce yükseltilmesi gereken bir donanım var mı? Varolan bu ekipmanlar ile devam edilmesi mantıklı mı? Ekran Kartı: EVGA Geforce RTX 3070 FTW3 ULTRA GAMING İşlemci: Ryzen 7 5800X Soğutucu: Noctua NH-U12A Anakart: MSI MPG X570S EDGE MAX...
  12. anjq

Klavye ve Mouse değişikliği

Arkadaşlar Merhaba, Hali hazırda Steelseries oyuncu ekipmanları kullanıyorum ve değiştirmek istiyorum. Klavye olarak Apex 7, mouse ise Rival 600. Değişiklik yapmak istememin sebebi ise Apex 7 klavyeden memnun değişim bazı oyunlar da Steelseries destek ekibinin de çözemediği input lag oluşuyor...
  13. anjq

360MM Üst Radyatör destekli kasa tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar, Üst 360MM iç hacmi geniş fiyat/performans kasa tavsiyesine ihtiyacım var.
  14. anjq

Ölü piksel oluştu, ne yapmalıyım?

Arkadaşlar merhaba, MSI, ölü piksel konusunda nasıl hareket ediyor? 1 ay önce MSI 27 OPTIX MAG274QRF-QD aldım, ciddi yüksek de bir fiyatı var. İlk aldığımda ölü piksel yoktu, iki gün önce sol üst tarafta 1 adet yeşil renk piksel bozukluğu oluştu. Ne yapmaylıyım...
  15. anjq

3200 MHz RAM'i 4400 MHz ile değiştirmeye değer mi?

Arkadaşlar halihazırda DDR4 3200 MHz (8gbx4) RAM kullanıyorum, 4400MHz RAM'e yükseltmeye değer mi? Düşündüğüm model; G.Skill Trident Z RGB series 32 GB (2 X 16 GB) 288-PIN DDR4 SDRAM DDR4 4400 (PC4 35200) Intel XMP 2.0 desktop Memory model F4-4400C19D-32gtzr
  16. anjq

Kumaş Oyuncu Koltuğu Önerisi

Arkadaşlar dayanıklı 2000TL civari kumaş oyuncu koltuğu arıyorum, kullandığınız ve önerebileceğiniz ürünleri paylaşabilir misiniz? Boy: 182cm Kilo: 105kg
  17. anjq

Steelseries Apex 7 Klavye hakkında

Arkadaşlar merhaba, Kendi kullandığım yeni klavyemde oyunlarda RGB ışıklarında takılmalar/atlamalar oluyor. Oyunun menüsüne veya masaüstüne çıkınca bir problem yok. Bunun sebebi ne olabilir?
  18. anjq

Nvidia G-Sync açık mı?

Arkadaşlar merhaba, Bu görselde G-Sync açık mı?
  19. anjq

AM4 Anakart Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar, Aşağıda ki sistemle birlikte şuan B450 Tomahawk Max anaklart kullanıyorum. Geçtiğimiz haftalarda işlemci ve ekran kartı yükseltmemi yaptım, anakart işlemcim için yeterli mi emin değilim. Bütçeme bağlı MSI marka alabileceğim en iyi anakart ne olur? Ne önerirsiniz? İşlemci...
  20. anjq

Furmark testi sonucu nasıl?

Arkadaşlar merhaba, Yeni ekran kartı aldım, test yapmak yeni nasip oldu. Test sonucu nasıl? https://gpuscore.top/furmark/show.php?id=548471
Geri