Arama sonuçları: *

• Users: ludiny
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ludiny

RGB/LED SW kablosu nereye takılır?

Frisby FC-9420G kasam var. Birkaç ay önce yeni güç kaynağı aldım ve taktım. Daha önce kablolara bakmadığım için RGB/LED SW kablosunun nereye takıldığını bilmiyorum, o yüzden onu takamadım. Birkaç gün önce de MSI MAG B650 Tomahawk aldım ve onda da bulamadım. Bu kabloyu takamadığım için kasanın...
  2. ludiny

James Donkey JD1024 SSD çalışmıyor

Anakart, işlemci, RAM ve SSD değiştirerek AM5 ve DDR5 platformuna geçtim. MSI MAG B650 Tomahawk anakartım var, 3 adet PCI-E 4.0 M.2 SSD yuvası var. 1. ve 2. CPU'ya bağlı, 3. yuva ise yonga setine bağlı. 1. yuvaya yeni aldığım Kingston Renegade SRNGS/1000G SSD'yi taktım ve Windows 11'i sorunsuz...
  3. ludiny

Yeni işlemci ve anakart takınca ne olur?

AM4 ve DDR4 sistemim var. Biraz sonra yeni aldığım AM5 ve DDR5 parçaları takacağım. Ekran kartı haricinde bütün parçalar değişecek. Yeni SSD, işlemci, RAM ve anakartı kasaya taktığımda tam olarak işlemler nasıl oluyor? Sıfır olduğu için BIOS üzerinden Windows 11 mi kurmam gerek?
  4. ludiny

Samsung 990 PRO 1 TB vs Kingston Renegade SRNGS/1000G

Kingston Renegade çok önerildi. Samsung 990 PRO nasıl sizce? Hangisini önerirsiniz? Samsung kötü derseniz Kingston Renegade alacağım, çoğu kişi onu önerdi.
  5. ludiny

R7 7800X3D için anakart önerisi

Bu işlemciye en uygun ve sorun yaşatmayacak f/p anakart önerirseniz sevinirim. Herkes farklı marka ve model öneriyor, kafam karıştı. MSI B650 Tomahawk düşündüm ama gecikme sorunları olduğu söylendi. 1744701363 Ekran kartım RX 6700 XT (PCI-E 4.0)
  6. ludiny

R7 7800X3D için anakart, RAM ve SSD önerisi

AM4 ve DDR4 olan sistemimi AM5 ve DDR5'e yükseltiyorum. Çok uzun süren araştırmalarımdan sonra R7 7800X3D almaya karar verdim. Ekran kartım RX 6700 XT. Anakart olarak MSI MB X670E Gaming Plus almayı düşünüyorum. Sizce bu anakart fazla mı gereksiz? Bir de bu parçalara uygun DDR5 32 GB RAM ve M.2...
  7. ludiny

R7 9700X vs R7 7800X3D vs R9 7900X

Fiyatlarını tamamen boş verin. Genel olarak oyun için alacağım ama oyun dışındaki şeylerde de yavaş veya düşük kalmasını istemem. Asıl amaç oyun ama. Bunlar arasından hangisi daha iyi? 16.000 TL'yi geçmeyen ve bu üçünden daha iyi ve güçlü bir işlemci varsa önerebilirsiniz.
  8. ludiny

i7 4710HQ sistemde RAM'i 16 GB yaparsam ne kadar performans artışı olur?

Selamlar! Bilgisayarımda 8 GB ram var ve bir tane daha almayı düşünüyorum ve performans artışı ne kadar olur bunu merak ediyorum (FPS). Herkes bayağı bir farkın olduğunu söylüyor. Genelde oynadığım oyunlar: Minecraft-Zula-Fortnite-Gta 5. Minecraft'ta eskiden daha yüksek alıyordum ama bu aralar...
Geri