Arama sonuçları: *

• Users: Eren-Kunn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Eren-Kunn

Asus tuf gaming a15 Windows kurarken disk görmeme hatası

Selam bir sorun var çözemiyorum asus tuf gaming 15 laptop aldım amd ryzen 5 7535hs rtx2050 özellikleri olan bir freedos laptop haliyle usb belleğime windows 11 yükledim laptopa usb takıyorum usbyi görüyor boot menüden seçiyorum windows kurulum ekranına geldiğinde sürücüleri görmüyor işlemcim...
  2. Eren-Kunn

Lenovo ideapad 3 15ada6

amd ryzen 3 3250u radeon graphics 8 gb ram laptobumu satmak istiyorum ikinci el olarak ama ne kadar fiyat yazmalıyım bilmiyorum piyasası nedir bilmiyorum bataryası bitik şarja takılı çalışıyor ve donmalar yaşanıyor ara sıra tahmini ortalama ne kadar satabilirim sizce
  3. Eren-Kunn

Vergi indirimi ile alınabilecek en mantıklı bilgisayar önerileri

9500 tl ve altında vergi indirimi ile alınabilecek en mantıklı bilgisayarlar hangileri bu konularda çok bilgisizim yardımcı olabilecek birileri var mı donanımsal anlamda o fiyat baremindeki en iyi bilgisayar sizce nedir
  4. Eren-Kunn

Riot Vanguard Lol van9001 HATASI

TPM2.0 İstiyor lole gelen yeni güncelleme ile ama bunu nasıl düzelticem bilmiyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi
  5. Eren-Kunn

Windows 10 yükseltmeye çalışırken karşılaştığım hata

windows 10 yüklemesi başarısız oldu hatası alıyorum windows 10 u kurmaya çalışırken çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen tek oynayabildiğim oyun olan tftyi oynayamıyorum bilgisayarım windows 7 kaldığı için
  6. Eren-Kunn

Eski bilgisayarı Windows 10 yapmak

bilgisayarım çok eski Windows 7 intel hd graphics 4000 8 gb ram Intel i 3 3310m var bütün uygulamalar artık Windows 7 desteklemiyor ama windows 10 u kaldıracağından korkuyorum sizce kaldırır mı Windows 10 u?
  7. Eren-Kunn

Ip adresim exposed oldu diye bir bildirim aldım

bilgisayarı açtım ve ekranda bir anda your ıp adress exposed diye bir bildirim aldım modemimi resetledim ip adresim değişmesine rağmen itopvpn adlı bir siteye yönlendiriyor ordada hala exposed olarak gözüküyor ne yapmam lazım ve bu şekilde benim bilgilerimi çalabilirler mi
  8. Eren-Kunn

Yardım Hades Vulkan başlatma seçeneği

Hades Oyununu açarken oyunu açmak için 3 tane seçenek çıkıyor birincisi diretcX ile açma ikincisi vulkan ile açma üçüncüsü ise 32-bit ile açma internetten baktığımda vulkan seçeneğiyle oyunu açınca daha fazla performans aldığını öğrendim ama nasıl vulkanı açacığım hakkında hiçbir bilgi veya...
  9. Eren-Kunn

Eski Laptop'uma Ekran Kartı Takabilirmiyim

Selamlar Öncelikle Çok Uzun Zamandır Kullanmakta Olduğum Laptopum'la Oynamak istediğim Birkaç Oyun var Fakat Ekran Kartı O Kadar Kötü Olduğu İçin Hiçbirşey Yapılmıyor Ekran Kartı İntel Hd Graphics 4000 Hiçbir Oyunu Oynıyamıyorum League Of Legends Hariç İşlemci'side İntel Core İ3 3310M bu Laptopa...
Geri