Arama sonuçları: *

• Users: AsetilCoA
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Yardım 2 PS5 Kolu Arasındaki Fark Nedir?

Sony PS5 DualSense Wireless Controller Oyun Kolu - Beyaz (Bilkom Garantili) Sony Dualsense Kablosuz Denetleyici PS5 - Beyaz PC için alacağım bağlantıda bir problem yaşar mıyım?
  2. A

Mavi Ekran R7 9700X & RTX 5070 Ti sistemde mavi ekran hatası

Anakart: MSI B850 Plus Gaming İşlemci: Ryzen 7 9700X Ekran Kartı: GameRock RTX 5070 Ti İşletim Sistemi: Windows 11 Pro https://www.mediafire.com/file/wnm7n4qyw193h8j/101025-11437-01.zip/file
  3. A

Yardım Sapphire Nitro+ 9070xt alınır mı?

amazon üzerinden vade farkı olmadan 6 taksite alacağım değer mi? 5070 ti (gamerock) alacaktım ama bankaya ödeyeceğim vade farkı 10k yı buluyor.
  4. A

Yardım Gamerock 5070Ti vs Galax 5070Ti

Gamerock birçok testte OC modeli baz alınmış ama ülkemizde düz modeli geliyor BİOS OC ile 2452Mhz görüyor. Galax direkt OC modeli 2512 Mhz görüyor. Fan teknolojisi olarak Gamerock modeli daha iyi ama fiyat olarak Galax iyi duruyor hangi modeli seçmeliyim servis süreci olarak hangisinde daha az...
  5. A

Yardım Gamerock 5070Ti kasama sığar mı?

İyi forumlar,kasam Raijintek Ponos Ultra Ms4 uzunluk olarak sığıyor ama derinlik olarak tam emin olamadım Palit sitesinde 15cm olarak göstermiş ama PCI bağlantı yerinden kasa yan camına kadar ölçtüğümde 16 cm çıkıyor.Ekran kartının kablo çıkıntısıda bu derinlik mesafesine katkı sunacak.Ne...
  6. A

Yardım İşlemci soğutucunun kablo yönü doğru mu?

Merhaba Raijintek Cylops Lite 360 kulllanıyorum yakın zamanda Gamerock 5070Ti alacağım ama borular engelleyecek gibi duruyor. Tam zıt yöne takarsam bir sorun olur mu?
  7. A

Yardım Palit Gamerock 5070ti Alınır mı?

İyi forumlar yerli yabancı birçok forumu araştırdım birinde soğutması iyi denirken birinde kötü deniyor coil whine sesinden şikayetçi olanda var olmayanda anlayamadım satın almış olan hali hazırda kullanan varsa görüşlerini yazabilir mi?
  8. A

Yardım Hangi Ekran Kartını Almalıyım?

Oyun amaçlı hangi ekran kartını almalıyım saf güçte 9070xt testlerde daha iyi ama yazılımsal geçmişte AMD nin birçok sorunu vardı şimdi durumu nasıl bilmiyorum o yüzden yardımınıza ihtiyacım var? 9070XT 5070Tİ Ve son olarak kasa olarak bunu düşünüyorum ekran kartı ile güç girişleri uyumlu...
  9. A

75.000 TL Sistem Önerisi

İŞLEMCİ ANAKART RAM EKRAN KARTI M2 SSD KASA İşlemci soğutucu önerisi alabilirim. Sistemde ne gibi değişikler yapılabilir? Önceliğim NVIDIA ekran kartı.
  10. A

Çözüldü✓ 4070 Sistemimi ne kadara satmalıyım?

6-7 aylık sistem günde en fazla 1-2 saat kullandım işimden dolayı. SSD ve Kasa hariç hepsinin garanti mevcut. EKRAN KARTI:Gigabayte AERO 4070 12GB İŞLEMCİ: AMD RYZEN 7 5700X ANAKART:B550 AORUS B550 V2 RAM:THERMALTAKE Z-ONE 2*8 3200MHZ SSD:SANDİSK ULTRA M2 SSD 250GB PSU:CORSAİR CV550...
  11. A

Yardım GTA 5 stabil olmayan GPU kullanımı

Ekran kartı 4070. İşlemci R7 5700X. RAM 16 GB 3200 MHz. PSU Corsair 550V Oyun testlerinde 100 FPS altına düşmüyorlar ve GPU kullanımının 90'nın altına düştüğünü neredeyse hiç görmedim. Benim sistemde ise GPU kullanımı 50 ile 98 arasında gidip geliyor ve FPS sabahları 80-90 arası iken akşamları...
  12. A

Yardım Battlefield 4 Premium Edition alınır mı?

Game Pass üzerinden oyunu yükleyeceğim. Sadece hikayesi için oynuyorum ana oyunu indirmem yeterli mi diğer paketleri de yüklemem gerekiyor mu? Oyuna Online girmeyeceğim. Yaklaşık 28 GB ek paket indirecek. Hikayeye etkisi olur mu bu paketlerin?
  13. A

Yardım Gigabyte Aero RTX 4070 sıcaklığı normal mi?

Furmark 2k ve 8x MSAA da yaptım. Ortalama 47fps Min37 max53 dereceyi gördü. 30Dk
  14. A

Yardım Ekran kartı için tutucu önerisi.

Max 200 TL civarı önerebileceğiniz tutucu var mı? Teşekkür ediyorum. Gigabayte Aero 4070 3 Fanlı.
  15. A

Yardım Gigabyte GeForce RTX 4070 Aero alınır mı?

Merhaba sorum yukarıda üstüne maalesef 10 TL daha bırakıp çıkamam. 18300 TL fiyatı var. Gigabyte AMD serisinde bayağı ısınıyordu bunda sıkıntı yaşar mıyım? Ya da 3070 TI var onu mu alayım? Arada pek fak var mıdır...
  16. A

Yardım 16.000 TL Ekran Kartı Önerisi

R7 5700X AORUS B550 ELİTE V2 CV 550W Viewsonic 2k 32inc 75hz Monitör PSU biraz güçsüz kalabilir ama güncelleyeceğim. Genellikle hikayeli oyunlar oynayacağım. CS:GO LOL türevi oyunları oynamıyorum.
  17. A

Yardım ID-Cooling HA-02 8 port fan çoklayıcı alınır mı?

Sorum yukarıdadır. pazarama Kasa ve fanları ise attığım linktedir. KASA
  18. A

Yardım Fan kontrolcüsü önerisi*

Kasadan koku geldiğini fark ettim daha sonra fanların ışıkları gitti ve dönmemeye başladı kontrolcü yanmış kısacası önerebileceğiniz fan kontrolcüsü var mı? Kendi konrolcümde fan ve LED gördüğünüz gibi ayrı ayrı kablolama ile takılıyor yeni alacağımda böyle mi olması gerek?
  19. A

Uzay montajında çalışan sistem kasaya girince çalışmıyor?

Arkadaşlar sorunum başlıkta ilk kez böyle bir şey yaşıyorum. Kasaya aldığımda sistemi vınlama sesi çıkıyor ve görüntü gelmiyor uzay sisteminde böyle bir ses almıyorum sebebi ne olabilir? B550 Aorus Elite V2. R7 5700X CV 550 HD5500 1GB THERMALTAKE 8*2 3200
  20. A

Yardım 4K Monitör Alınır mı?

Amazon satıcılı 2K IPS panel monitör bulamadım. Şöyle bir monitör buldum Amazon.com.tr Alınır mı? Hikayeli oyunlarda sıkıntı yaşar mıyım? Genellikle Blender 3D uygulamasını kullanacağım. Ekran kartı 4070. İşlemci R7 5700X. 2K çözünürlükte oyun oynarsam sıkıntı yaşar mıyım?
Geri