Arama sonuçları: *

1. mutsuzumbegülüm

120hz i3 10300h vs 60hz ryzen 4600

Merhaba ben üniversiyete gidiyorum hem işlerimi halledebileceğim hem de oyun oynayabileceğim beni uzun süre götürecek laptop arıyorum bu 2 laptop arasında kaldım sizce hangisi daha iyidir? 1.si 120hz i3 10300h gtx 1650-----2.si 60hz ryzen 4600 gtx 1650ti hem rekabetçi hem de hikayeli oyunlar...
  2. mutsuzumbegülüm

öğrenci için laptop önerisi

Merhaba ben üniversiyete gidiyorum hem işlerimi halledebileceğim hem de oyun oynayabileceğim beni uzun süre götürecek laptop arıyorum bu üç laptop arasında kaldım sizce hangisi daha iyidir...
  3. mutsuzumbegülüm

max 7000tl ye laptop önerisi

merhaba ben üniversiteye gidiyorum ödevlerimi yapabileceğim,canlı derse girebileceiğim ve rahatça oyun oynayabileceğim f/p ürünü tavsiye eder misiniz?
  4. mutsuzumbegülüm

samsung tab a 10.5 smt 590 tablete 64 sd kart önerisi

merhabalar tabletimde depolama konuşunda sıkıntı yaşıyorum.64 gb lık micro sd kart almaya karar verdim ama hangisini alacağım bilmiyorum ne alabilirim?
  5. mutsuzumbegülüm

Samsung Tab A 10.7 için SD kart önerisi

Merhabalar Tab A 10.7 smt 590 adlı tabletyi kullanıyorum. Tabletin hafızası 32 GB olduğu için yetmiyor. Linkteki SD kart nasıl uyumlu olur mu ve iyi mi...
  6. mutsuzumbegülüm

RX 470 30 dakikalık FurMark test sonucu iyi mi??

Merhabalar. RX 470 1200TL değerinde, FurMark test sonucu bu. Sizce alınır mı?
  7. mutsuzumbegülüm

abdullah abinin kullandığı site

merhabalar abdullah abinin kullandığı bir site vardı videoda göstermişti ama bulamadım.site şuydu siteden trendyol h.burada gibi uygulamlardan alışveriş yapıp bonus yada indirim gibi şeyler kazanıyodu acaba bilen biri yazabilirmi
  8. mutsuzumbegülüm

450 tl ye modem önerisi

merhabalar benim modelinin çekim gücü aşırı derecede düşük ve artık emekliye ayrılması gerekiyor. Bana en fazla 450 tl olacak ve çekim gücü en iyisi olan kaliteli bir modem önerir misiniz?
  9. mutsuzumbegülüm

i3 4160 gtx 1050ti sisteme psu önerisi

merhaba bu sisteme uygun kaliteli bir psu önerir misiniz? Bütçem en fazla 300 İşlemci: Intel Core i3 4160 3.6 GHz 4cpus. Ekran kartı: gtx 1050 ti Anakart: ASUS H81M-K 1600 MHz. RAM: 16 gb DDR3 1600MHz. 1TB HDD. James Donkey 240 gb ssd Psu: everest atx 300w (eski)
Geri