Arama sonuçları: *

• Users: kaybishuza
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. kaybishuza

Türksat 100/15mbs internet + tv + altın sinema paketi 550tl

Merhabalar şuan Millenicom kullanmaktayım tahadütüm bitmek üzre Binamda Türksat altyapısı var; hatta üç farklı altyapı seçeneği bulunuyor. Türk Telekom’dan bıktım artık. Superonline iyi ama çok pahalı. Türksat KabloNet’i kullanmak istedim. 100/15 Mbps internet + TV + sinema paketi için ilk 12 ay...
  2. kaybishuza

🔥İndirim Qcy T32 Ailybuds Clear ENC 4 Bluetooth 5.3 Kablosuz Kulaklık(Beyaz)399TL

https://www.trendyol.com/qcy/t32-ailybuds-clear-enc-4-mikrofon-bluetooth-5-3-kablosuz-kulaklik-p-864744665 Fp kulaklık diyebilirim geçerli ürün
  3. kaybishuza

Valorant rekabetci oyunlar için orta segment pc parça önerisi

Merhabalar Valorant rekabetci oyunlar için orta segment pc parça önerisi istiyorum yiğenim için 2.el olarak toplayacağım elimde 550w güç kaynağı var
  4. kaybishuza

Kalıcı Ücretsiz Steam Siyaset Simülatörleri Festivali Ücretsiz Puan Eşyaları

Ücretsiz puan eşylanızı burdan alabilirsiniz Steam
  5. kaybishuza

Macsafe ozellikli powerbank oneri

Merhabalar kendime macsafe ozellikli bir f/p power bank arıyorum 10.000mah önerilere açığım
  6. kaybishuza

Öneri Hangi altyapı daha iyi

Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak 12.ayda sözleşmem bitiyor şuan oturduğum evde Türk Telekom, superonline, kablonet in altyapıları bulunuyor bu firmalardan hangisinin alt yapısı ve fiyatları daha iyidir.
  7. kaybishuza

Yardım Kablosuz kulak üstü kulaklık ses bozulması sorunu

Merhaba arkadaşlar, Machenike GX30 Pro kulaklık kullanıyorum. Arada sesler anlamsız şekilde bozuluyor. Defalarca çıkarıp taktım, modunu değiştirdim ama yine de zaman zaman ses bozuluyor. Aslında bu sorun, o gün ses sürücüsünü yükledikten sonra başladı. Benzer bir durum yaşayan var mı?
  8. kaybishuza

Millenicom ağ sorunu

Merhaba, malum birkaç gündür Millenicom ve Netspeed'de ping ve paket kaybı gibi sorunlar yaşanıyor. Ancak şu an banka uygulamalarında para gönderirken sürekli 'gönderilemedi' tarzında hata mesajı alıyorum. Mobil veriye geçtiğimde ise hiçbir sorun olmuyor. Bilgisayarda da bazı siteler geç...
  9. kaybishuza

Mercusys MW300RE bağlantı sorunu

Merhabalar cihazda bir sıkıntı var uygulamasına girdiğimde internet bağlantısı yok diyor ancak telefondan dağıtıcıya bağlandığımda internete girebiliyorum ancak salondaki televizyon bağlanmıyor ne yaptım ettiysem bir türlü bağlanmadı yardımcı olabilcek var mı ?
  10. kaybishuza

Masaüstü küçük vantlatör önerisi

Merhabalar malum yaz geldi ama vantlatör taşımaktan yoruldum küçük masaüstü vantlatör arayışım var önerileriniz varsa bekliyorum
  11. kaybishuza

Machenike gx30 pro ses ayarları nasıl olmalı ?

Merhabalar dün ürün elime ulaştı ama bi farklı geldi eski kulaklığım farklıydı basları tizleri çok iyi veriyor ama bir türlü ayarlayamadım sanal 7.1 çok garip geliyor bu ayarlardan hangisinde olması gerekli
  12. kaybishuza

🔥İndirim Steam Üzerinde Ücretsiz Puan Eşyaları

Bu link üzerinden ücretsiz alabilrisiniz https://store.steampowered.com/points/shop/app/3099310
  13. kaybishuza

Cashback veren güncel uygulamalar nelerdir (parolapara,nays,papel hariç)

Merhabalar parolapara gibi ilk alışverişe özel yada kampanyası devam eden uygulama önerir misiniz?
  14. kaybishuza

SilverStone Air Blazer 120R ses sorunu var mı ?

Merhabalar teknobiyotikten silverstone air blazer 120r kasa fanı aldım ancak düşük rpm de titreme sesi gibi sesler yapmaktaydı geri gönderdim arızalı diye bana bu mesaj atıldı Merhaba, Teknik Servisimize göndermiş olduğunu "4" adet fanın incelemeleri tamamlanmıştır. Yapılan kontroller sonucunda...
  15. kaybishuza

SilverStone Air Blazer 120R fan sesi sorunu

Merhabalar 2 gün önce silverstone air blazer 120R aldım elime ulaştı ancak fandan ses geliyor hdd çalışma sesi gibi ama yüksek rpm de ses yok aşşağıya linkini bırakacağım dinliyebilirsiniz 0 ürün nasıl böyle sıkıntı çıktı anlamıyorum ne yapmamı önerirsiniz...
  16. kaybishuza

Çözüldü✓ Oyunlarda kumlanma sorunu

Merhabalar arkadaşlar oyunlarda siyah bölgelerde kumlanma oluyor. ss de paylaştığım gibi nasıl düzeltebilrim
  17. kaybishuza

FP Kasa fanı önerisi 3lü 12cm

FP kasa fanı önerisi varmıdır.
  18. kaybishuza

Arkadaşlar bunlar dolandırıcı mı ?

Merhabalar arkadaşlar bu gün böyle bir bildirim geldi yıllık 70 tl yazıyor ama alt kısımda herhangi bir ücret istemediklerini söylüyorlar
  19. kaybishuza

Msi afterburner değerleri düzgün göstermiyor.

Merhabalar msi afterburner ile %1 ve %0.1 testine bakmak istedim ama sadece alttaki ss gibi görünüyor ben bunu başında yazı olacak şekilde nasıl alt altta sıralarım
  20. kaybishuza

Millenicom packet loss

merhabalar millenicom kullanıyorum son 3 gündür packet loss yaşamaktayım çözümü var mı
Geri