Arama sonuçları: *

• Users: Nacho
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Nacho

İtopyadan alınan hazır pc kapanıyor açılmıyor

Merhaba dostlar iyi forumlar geçen hafta burdan bi arkadaşın önerisiyle dragon v12 itopya sistemi sipariş verdim bugün elime ulaştı daha ulaştığında açtığımda kasanın arkasının yamukluğunu söylemiyorum bile çok önemsemedim bişey yapmayacaklarından dolayı, ardından ise montajını yaptım açmaya...
  2. Nacho

VOK SNOW V2 Alınır mı?

Evet dostlar iyi forumlar VOK SNOW V2 alınır mı videosu olan sistem bitmiş stoğu bence V2'si bile bu fiyata harika duruyor yorumlarınıza açığım. Ürün linki: VOK SNOW V2
  3. Nacho

30.000 35.000 TL arası sistem önerisi

Merhabalar iyi forumlar dostlar, maks 30-35k arası hazır sistem lazım önceki apu sistemimi sattım şuan cihazsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim bir çok yere baktım ama karar veremedim önerileriniz önemlidir benim için teşekkürler
  4. Nacho

PC'yi resetlerken SSD diski görmüyor.

Merhaba dostlar, iyi Forumlar. Dün sabah uyandığımda PC açıkken bir anda bad Config System info hatasıyla karşılaştım. Ardından kurtarmaya çalışsam da kodlar işe yaramadı. Ben de tamamen sıfırlamak istedim fakat sıfırlarken diski görüyorken diski sıfırlayıp icine yüklemek istediğimde diski...
  5. Nacho

baybay kendinize iyi bakın :)

son zamanlarda sordugum sorularda cevap alamiyorum alsamda çok saçma cevaplar aliyorum kotu bir foruma dondu burasi burayi birakiyorum yetkililerden de hesabimin kapatılmasını istiyorum.esen kalın
  6. Nacho

everest mouse driveri

arkadaşlar 5 dakika önce elime ulaşan Işıklandırmalı Gaming Pro Tasarım Usb Siyah/Gümüş Işıklandırmalı Oyuncu Mouse sm-g72 nin driveri programı falan varmı ayarlamalar için.
  7. Nacho

konu karışık açıklamaya yazdım

arkadaşlar internet sitesi açtım şimdi ben oraya bir buton koydum o butona link olarak bastıklarında benim mail adresime yönelmesini istiyorum oradan bana mail atsınlar istiyorum şimdiden teşekkürler
  8. Nacho

'merhabalar' ses efekti nasil bulabilirim

genellikle Twitch komik montajlarda kullaniyorlar "merhabalar" diye bi -halk agziyla-top diyebilecegimiz biri soyluyor sanki bana oyle geldi 🤭 bu ses efektinin linki varsa atar misiniz youtube da cok aradim ama bulamadim
  9. Nacho

civil war dublajli link

kaptan amerika civil war dublajli link varsa atarmisiniz indirecegimde gecen sefer saglamindir den indirdim ses kalitesi kotu idi
  10. Nacho

teknoloji ile ilgili kitap onerileri

arkadaslar elektrik elektronik ve teknolojiye cok ilgiliyim onerebileceginiz okuma kitabi varmidir acaba ve de ben yazılim yazmaya baslayacagim bunun içinde bi kitap var midir acaba sifirdan baslayacagim lise 1 ogrencisiyim... 1601499278 İnşallah biri cevap verecek artik
  11. Nacho

filmde bozuk ses sorunu

selamlar ben saglamindir.net sitesinden civil war indirdim fakat seslerde dublajli hali cok bozuk ses verirken orjinal hali gayet iyi ses veriyor acaba bunun nedeni nedir.simdiden tesekkurler
  12. Nacho

TEKNOLOJİ İLE İLGİLİ TV KANALI

şöyle sabah akşam yararlı teknoloji haberleri yapan tv kanalı varmı
  13. Nacho

profil fotoğrafı için güzel iron man fotoğrafı

güzel bi iron man pp atarmisiniz
  14. Nacho

silinmis konu

arkadaşlar şöyle bir laptopum var valorantta en fazla kaç fps alırım
  15. Nacho

Mobil İnternet Çekmiyor

arkadaşlar paketim varken gayet iyi çekiyordu internet şimdi sil süpür yapinca ya da hediye ibternet çikinca adam akilli cekmiyor oyunlara girmiyor sitelere girince baglanti gizli degil diyor turk telekoma gectogime pisman olfum ni cozumu yokmu
  16. Nacho

nick sonuna eklenebilecek yabancı kelimeler

nickim nacho sonuna güzel kelime de eklemek istiyorum mesela unlost the unbeaten gibi ichbindirencan gibi gibi
  17. Nacho

2.5" sata 110 tl civarı hdd

arkadaşlar laptopum için 2.5" sata hdd ariyorun trendyoldan 110 t lye kadar çıkarım
  18. Nacho

youtube music uyesi olan baksin

arkadaslar su linkteki sarki harika ama spotifyden kalkti sadece youtubede var bendede youtube music yok o yuzden olan bi arkadas bunu indirip yada kaydedip yazsin bana atsin lutfen cok guzel sarki
  19. Nacho

acil yardim laptop bilmedigim sorun

arkadaslar 1 yil once falan laptop bozulmustu eklere koydugum hatayi veriyordu yaptiracaktim sonra adaptoru bozuldu bugun yeni adaptor sldim sorunu cozmek icin sorun ne arkadaslar bilgisayarci gecen sene hdd yanmis dedi lutfen yardim edin..
  20. Nacho

linklerden hangi mouse

https://ty.gl/kkndbvw5 https://ty.gl/qagf05w hangi mouseyi onerirsiniz arkadaşlar 1598337219 https://ty.gl/kkndbvw5 [URL unfurl="true"]https://ty.gl/7hthuwo
Geri