Merhaba dostlar iyi forumlar geçen hafta burdan bi arkadaşın önerisiyle dragon v12 itopya sistemi sipariş verdim bugün elime ulaştı daha ulaştığında açtığımda kasanın arkasının yamukluğunu söylemiyorum bile çok önemsemedim bişey yapmayacaklarından dolayı, ardından ise montajını yaptım açmaya...
Evet dostlar iyi forumlar VOK SNOW V2 alınır mı videosu olan sistem bitmiş stoğu bence V2'si bile bu fiyata harika duruyor yorumlarınıza açığım. Ürün linki: VOK SNOW V2
Merhabalar iyi forumlar dostlar, maks 30-35k arası hazır sistem lazım önceki apu sistemimi sattım şuan cihazsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim bir çok yere baktım ama karar veremedim önerileriniz önemlidir benim için teşekkürler
Merhaba dostlar, iyi Forumlar. Dün sabah uyandığımda PC açıkken bir anda bad Config System info hatasıyla karşılaştım. Ardından kurtarmaya çalışsam da kodlar işe yaramadı. Ben de tamamen sıfırlamak istedim fakat sıfırlarken diski görüyorken diski sıfırlayıp icine yüklemek istediğimde diski...
son zamanlarda sordugum sorularda cevap alamiyorum alsamda çok saçma cevaplar aliyorum kotu bir foruma dondu burasi burayi birakiyorum yetkililerden de hesabimin kapatılmasını istiyorum.esen kalın
arkadaşlar 5 dakika önce elime ulaşan Işıklandırmalı Gaming Pro Tasarım Usb Siyah/Gümüş Işıklandırmalı Oyuncu Mouse sm-g72 nin driveri programı falan varmı ayarlamalar için.
arkadaşlar internet sitesi açtım şimdi ben oraya bir buton koydum o butona link olarak bastıklarında benim mail adresime yönelmesini istiyorum oradan bana mail atsınlar istiyorum şimdiden teşekkürler
genellikle Twitch komik montajlarda kullaniyorlar "merhabalar" diye bi -halk agziyla-top diyebilecegimiz biri soyluyor sanki bana oyle geldi 🤭
bu ses efektinin linki varsa atar misiniz youtube da cok aradim ama bulamadim
arkadaslar elektrik elektronik ve teknolojiye cok ilgiliyim onerebileceginiz okuma kitabi varmidir acaba ve de ben yazılim yazmaya baslayacagim bunun içinde bi kitap var midir acaba sifirdan baslayacagim lise 1 ogrencisiyim...
1601499278
İnşallah biri cevap verecek artik
selamlar ben saglamindir.net sitesinden civil war indirdim fakat seslerde dublajli hali cok bozuk ses verirken orjinal hali gayet iyi ses veriyor acaba bunun nedeni nedir.simdiden tesekkurler
arkadaşlar paketim varken gayet iyi çekiyordu internet şimdi sil süpür yapinca ya da hediye ibternet çikinca adam akilli cekmiyor oyunlara girmiyor sitelere girince baglanti gizli degil diyor turk telekoma gectogime pisman olfum ni cozumu yokmu
arkadaslar su linkteki sarki harika ama spotifyden kalkti sadece youtubede var bendede youtube music yok o yuzden olan bi arkadas bunu indirip yada kaydedip yazsin bana atsin lutfen cok guzel sarki
arkadaslar 1 yil once falan laptop bozulmustu eklere koydugum hatayi veriyordu yaptiracaktim sonra adaptoru bozuldu bugun yeni adaptor sldim sorunu cozmek icin sorun ne arkadaslar bilgisayarci gecen sene hdd yanmis dedi lutfen yardim edin..