Arama sonuçları: *

• Users: Hyperr30
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Hyperr30

Vivo x200pro için ekran koruyucu

Arkadaşlar merhaba 4-5 gün önce vivo x200 pro aldım. Telefonu Çantaya koydum ve ekran koruyucusu çizilmiş. Vatandan almıştım değiştirler mi acaba koruyucuyu
  2. Hyperr30

Vivo x200 pro vs honor magic 7 pro son karar

Arkadaşlar merhaba yarın büyük ihtimalle telefonu alacağım bütçem her ikisine de yetiyor. Çok kararızım her iki telefonda beni tatmin eder ama karar veremiyorum yardımcı olur musunuz?
  3. Hyperr30

Honor magic 7 pro vs vivo x200 pro

Arkadaşlar merhaba iki telefon arasında kaldım taksitli alacağım honor 61k vivo 70k oluyor hangisini tercih etmeliyim? Bugün inceledim x200pro daha iyi geldi bana ama nerdeyse 10k var arasında fiyat farkına değer mi? Telefonu uzun yıllar kullanacağım.
  4. Hyperr30

Xiaomi 15u server kayıt alınır mı?

Arkadaşlar merhaba server kayıtlı Xiaomi 15u alınır mı 45 civarı. Ailem tam ikna olmadı herhangi bir tehlikesi falan olabilir dediler. İşten tam anlayan cevap verebilir mi? Server kayıt hakkında.
  5. Hyperr30

Honor magic 7 pro kamerası nasıldır?

Arkadaşlar merhaba yakın zamanda honor magic 7 pro alma fikrim var bugün Huawei pura 70 ultra inceledim ve kamerasını çok beğendim ama işlemcisinden dolayı pek almak istemiyorum honor magic 7 pro nun kamerası ona göre nasıldır eşit mi gerisinde mi yoksa çok mu geride?
  6. Hyperr30

Honor magic 7 pro düşünüyorum nasıldır?

Arkadaşlar merhaba yeni telefon alacağım bütçem 60k. Aklımda iPhone 16 vardı ondan soğudum. Honor magic 7 pro içime sindi ancak epeyde yorumlarda bazıları pilin 5270 mah ve 5850 mah geldiğini söylüyorlar bu konuda bilgisi olan var mı? Samsung tab s 10+ tabletim var ona rağmen Samsung telefon...
  7. Hyperr30

Üniversite için yardım eder misiniz

Arkadaşlar merhaba https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfV3gvVdi2KRH64JHfIkJ6ov3FJYNWAHMPdT12aQZTVUF3SXA/viewform?usp=dialog Attığım anketi doldurabilir misiniz? Bölüme diş hekimliği, mimarlık,makine mühendisliği yazabilirsiniz. Yapanlara şimdiden teşekkürler. 600 kişiye ulaşmamız lazım.
  8. Hyperr30

Yenilenmiş telefon alınır mı

Arkadaşlar merhaba telefon arıyorum ama taksitli olması lazım. Sadece yenilenmiş telefonlarda taksit var. Sahte parça olduğu söyleyenler var o yüzden çok güveniyorum fikirlerinizi bekliyorum. Bütçe 40 50 biraz daha artabilir. Getmobilde 14 pro var 55k İkinci elde ne alabilirim? iPhone istiyorum.
  9. Hyperr30

Matkaptan anlayan yardımcı olabilir mi

Arkadaşlar merhaba einhel 140 nm akülü darbeli vidalama aldım ilk geldiği zaman matkabın ucunu elimde döndürebiliyordum ve matkabın motoru dönmüyordu şu an elimle ucu zorla döndürdüğümde arka taraftaki motor da dönüyor ne olmuş olabilir lütfen yardımcı olun motor kömürlü olduğu için motorun...
  10. Hyperr30

Tab s10 plus mı Huawei Matepad Pro mu?

Arkadaşlar merhaba tablet alacağım Samsung tab s10 plus ile Huawei Matepad Pro 13.2 arasında kaldım tercihiniz ne olur? Ders çalışmak için kullanacağım Huawei de Google desteği olmaması gbox üzerinden olması dolayısıyla çok taraftar değilim fikirlerinizi bekliyorum?
  11. Hyperr30

Gizli albüm nasıl geri getirilir Xiaomi

Arkadaşlar merhaba gizli albümden foto ve videolar vardı dün akşam sildim nasıl geri getirebilirim çöp kutusundan da sildim. Telefonum Xiaomi
  12. Hyperr30

Fmf hastalığı engel mi

Arkadaşlar merhaba 8-9 yıl önce ailem fmf tahlili yaptırmış ve fmf hastası olduğumu öğrendim herhangi bir ilaç veya atak geçirmiyorum ama fmf hastasıyım. MSÜ veya PMYO engel mi bazıları engel demiş bilen biri yardımcı olabilir mi?
  13. Hyperr30

Sanayi dalgıçı hakkında bilgisi olan var mı

Arkadaşlar merhaba bu sene üniversite sınavına girdim ve Ege üniversitesi su altı teknolojisi bölümüne gitmeyi planlıyorum. Ordan direkt sanayi dalgıçı olabilirmiyim? Sanayi dalgıçı iş imkanı nasıl bazıları iş olanağının olmadığını söylüyor mesleğin vadesinin dolduğunu söylüyorlar. Bu işi yapan...
  14. Hyperr30

35 40k telefon önerisi

Arkadaşlar merhaba max 40k ya telefon alıcam aklımda yd 15 pro max var. Yeni yılda yd telefonlar bjr daha açılmayacak gibi yazılar gördüm o yüzden kararsızım. Başka hangi telefonlar olabilir ios Android farketmez. İphone 13 yazmayın. Birde yd telefon alırsam ikinci telefon olarak ne almalıyım?
  15. Hyperr30

Subay astsubay olan var mı

Arkadaşlar merhaba subay astsubay veya MSÜ de okuyan bana ulaşabilir mi aklıma takılan bir kaç tane soru var
  16. Hyperr30

Adınıza şikayetvar dolandırıcı mı

Arkadaşlar merhaba bugün Instagramdan takip ettiğim bir kız adıma şikayetvar da şikayet olduğunu gösterdi haberin var mı dedi. Hakkımda birinin eşiyle ilişkiye girdiğimi söylüyor Instagram hesabımıda etiketlemişler. Akrabalarıma da yapıldı dedi linkten şikayeti silebilirsin dedi. Kız dolandırıcı...
  17. Hyperr30

Çizgi filmi hatırlayan var mı

Arkadaşlar merhaba 2010 senesi civarı hayvanların araba olduğu çizgi film vardı hatırlayan var mı? Mor şişen meyve vardı suyla birleşince büyüyordu. Fil ambulans vardı galiba.
  18. Hyperr30

25-30k YD iPhone önerisi

Arkadaşlar merhaba şu an Xiaomi redmi note 9 pro kullanıyorum telefon ömrü az kaldı bu yüzden yeni telefon almak istiyorum. Sahibindende Yd 15 sıfır 128 ler 27 civarına bulunuyor. 13 pro max sıfır 25 civarına gördüm. Bunların dışında alınabilecek en mantıklı iPhone modeli nedir?
  19. Hyperr30

3000tl ile ne yapılabilir

Arkadaşlar merhaba bayramda ve önceden biriktirdiğim toplam 3000tl ye yakın para var.2/3 ay sonraya paramın daha çok değerlenmesini istiyorum ne gibi yatırım yapabilirim altın alma fikrine çok sıcak bakmıyorum fikirlerinizi bekliyorum.
  20. Hyperr30

Abinjoo bıçaklandı !!!

Tevfik abi hikâyede paylaştı yoğun bakımdan çıkmış. Kafede otururken kavga çıkmış ve bıçaklanmış yanındaki arkadaşı da yaralanmış. Olayı daha iyi bilen biri ayrıntılarını anlatabilir mi ? Şimdiden geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.
Geri