Arama sonuçları: *

• Users: Cem Kaan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Excalibur g770 3050 i5 11. nesil

arkadaşlar bütçem çok yok 2.el olarak bu laptobu almak istiyorum öğrenciyim oynayacağım max oyun valorant cs laptop fiyatı 15k sizce alınır mı excalibur g770 3050 i5 11. nesil
  2. C

Klavye multimedya ses tekerleğine spotify ekleme

arkadaşlar klavyemde ses tekerleği var ama sadece windows seslerini açıp kapatabiliyor bunu spotify için kullanabiliyomuyuz kullanabiliyosak nasıl yapıcam yardımcı olursanız sevinirim
  3. C

televizyonun kalitesi 360p gibi

arkadaşlar evde 2 adet televizyon var oturma odasındakinde bir problem yok fakat odamdaki televizyonun görüntü kalitesi çok kötü 360p gibi frekans ayarı falan mı yapılması gerek hiçbir bilgim yok ya da ne yapmalıyım
  4. C

çok acil modem tavsiyesi

arkadaşlar 70mbps internetim var bana çok acil modem önerisi tercihim 2.el bursa içi sahibinden ya da letgo ilanı olabilir ya da 0 olarak alabileceğim modem nedir çok acil
  5. C

eski model macbook alınır mı

4-5bine kadar 2010-2014 arası modelleri bulabiliyorum amacım video izlemek vs.vs oyun amaçlı kesinlikle değil laptopta aradığım 2 özellik çok büyük ekran olmaması ve ince olmasından kaynaklı macbook düşünüyorum macbook dışında 4-5bin civarı istediğim özellikli laptop linkiniz varsa...
  6. C

iphone 16 serisi ile 2.el iphone piyasası düşer mi?

iphone 16 serisi ile 2.el iphone piyasası düşer mi?
  7. C

spotify şarkı sesi arttırınca windows değilde spotifydan artması azalması

kısayol kullanımı için spotify sesi azalatmak yükseltmek için bir program vs. var mı hiçbir yerde bulamadım veyahut şarkı değişimde çıkan küçük sekmeden kısınca spotide kısma gibi bir şey lazım
  8. C

iphone 2020 2. nesil alınır mı

arkadaşlar 2.el olarak almayı düşünüyorum fiyatlarıda 7-8k arası değişiyor bataryası değişmiş şekilde istememin sebepleri küçük telefon sevmem ve bu fiyat bandına alınabilecek bir telefon bulamamam alınır mı sizce ya da alabileceğim başka bir telefon öneriniz var mı
  9. C

chromeos hakkına bilgi

istediğim laptop cihazına veyahut tablete chromeos kurabiliyo muyum +ları ve -leri nelerdir bilgisi olan cevaplarsa sevinirim
  10. C

günlük kullanım ders için tablet

arkadaşlar ucuz yollu tablet önerisi lazım dersler için video film oyun kalemi klavyeli bir şey olursa çok iyi olur olmasada olur
  11. C

arkadaşlar tek kollu monitör standı önerisi lazım

ucuz yollu çok araştırıyorum 2.el vs baktım 0 fiyatları ile çok fark yok bulabildiyseniz link ya da önericeğiniz marka model lütfen
  12. C

AOC 23.8" 24G4X 180Hz FHD Fast IPS ALINIR MI

arkadaşlar monitör alıcam AOC 23.8" 24G4X 180Hz FHD Fast IPS adlı monitör karşıma çıktı iyi midir ya da bu fiyat segmentinde önerebileceğiniz monitör var mı
  13. C

Cs2'de Topluluk Sunuculari Sekmesi̇nde Sunuculara Bakarken İnterneti̇m Gi̇di̇yor

arkadaşlar cs2 topluluk sunucuları sekmesinde sunuculara bakarken internetim gidiyor geliyor gidiyor geliyor gidiyor sonradan düzeliyor 10dakika içinde kendine geliyor ne yapmam gerek
  14. C

uygun fiyatlı mousepad önerisi acil

arkadaşlar uygun fiyatlı mouse pad önerisi lazım fps oyunları oynuyorum mouse'um glorious model i 1718549773 tercihen 90x30-90x40
  15. C

rtx 3050 ve i3 12100f ile yayın açılır mı

rtx 3050 ve i3 12100f ile yayın açılır mı valorant cs gibi oyunlar için yayın açılır mı
  16. C

2 monitör alt sorunu

bilgisayarıma 2. monitörü bağladım ana ekranda oyun oynuyorum yanda ekranda birşeylere tıklayınca ana monitör alta atıyor bunun çözümü vs. varmı
  17. C

Dell OptiPlex 790 anakartına uyucak en iyi işlemci nedir

İntel Core i3 2120 Radeon RX550 Dell OptiPlex 790 12 gb ram bunlara sahibim işlemcim yüzünden fps sıkıntısı çekiyorum önerebileceğiniz en iyi işlemci ne olur ?
  18. C

bluetooth sorunu nedeni

beyler bt kulaklık aldım son ses seviyesi %50 gibi kulaklıkta herhangibir sıkıntı yok başka bir cihazla kontrol ettim aldığım kulaklıktan öncede başka bir bt kulaklık kullanıyordum öyle bir sorun yoktu sıkıntısı ne olabilir ?
  19. C

bluetooth kulaklık sorunu

telefonum redmi note 9 pro önceden airdots kullanıyordum şimdi haylou t19a geçtim t19un sesi az geliyor ama kulaklıkta sıkıntı yok başka bir cihazdan baktım sesi gayet yüksek geliyor nedenini bilen varmı
  20. C

10 senelik bilgisayar adam edilir mi

Ekran Kartı: atı radeon hd 6350 Anakart : ipx41-d3 İşlemci : pentium dual-core cpu e6700 3.2 ghz Ram : x2 4gb bilgisayar özelliklerim 500-500 tl bütçem var bu bilgisayara 2. el olarak ekleme yapabilir miyim (valorant cs:go pubg mobile) tarzı oyunları oynamak istiyorum
Geri