Arama sonuçları: *

• Users: Alley
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Monitör reset sorunu

Öncelikle merhaba .Bilgisayarımı kullanırken bazen anlık olarak monitörüm reset atar şekilde kapanıp tekrar açılıyor ve bazen de az miktarda ince yeşilimsi yatay çizgiler ekranda beliriyor.Sistem parçalarım i59400f rtx asus tuf 2060 monitörüm ise LG 24MK430H-B modeli ,ürünlerin garantidi var...
  2. A

Boot menüsünde hard disdkimi görmüyourum

Merhaba herkese, Kardeşim bios ayarlarını kurcalamış bu sırada asus anakrtımda ez tuning e basmış şu anda bilgisayarım çalışıyor mavi ekran hatasını çözdüm fakat bios ta boot sıralamasında hard diskim ve başka ssd m gözkükmüyor onları eklemeye çalıştığımda ise REBOOT AND SELECT A PROPER DEVICE...
  3. A

Öneri modüler fiyat performans 750 watt güç kaynağı

modüler fiyat performans 750 watt güç kaynağı önerileriniz neler ?
  4. A

Yardım PWM fan ayarı

pwm kasa fanları kullanıyorum .Anakartım Asus b365m ve bios ayarlarından fanları anakart veya işlemci sıcaklıklarına göre ayarlayabiliyorum fakat işlemcim çok ısınmıyor (iyi bir hava soğutma mevcut).Bu bahsettiğim PWM bios ayarını herhangi bir şekilde ekran kartına göre ayarlayabilir miyim ?
  5. A

Yardım Asus Tuf RTX 2060 sıcaklık değerleri

Öncelikle merhaba şu ana kadar herhangi bir forumdaki ilk paylaşımım. Sorum ise şu ;modelini belirttiğim ekran kartının (Asus rtx tuf 2060) sıcaklık değerleri yüksek olduğu için termal macununu ve de termal padlerini yenileyeceğim fakat internette yaptığım araştırmalarda kullanmam gereken termal...
  6. A

Asus Tuf RTX 2060 ekran kartı sıcaklık değerleri

Öncelikle merhaba şu ana kadar herhangi bir forumdaki ilk paylaşımım. Sorum ise şu ;modelini belirttiğim ekran kartının (Asus rtx tuf 2060) sıcaklık değerleri yüksek olduğu için termal macununu ve de termal padlerini yenileyeceğim fakat internette yaptığım araştırmalarda kullanmam gereken termal...
Geri