Arama sonuçları: *

• Users: KSF Eren
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. KSF Eren

Yardım Sıfır PS 5 DUALSENSE Aldım Sanırım Drift Sorunu Var

Markonshopdan sıfır olarak ps 5 dualsense satın aldım. Az önce elime geçti ve hemen testlere koyuldum. Kutusunda bant vardı ama sanırım sonradan yapıştırılmış çünkü kolun üstünde çizikler mevcut. Uygulamada test ederken sürekli rakamlar kendi kendie değişiyor. Videosunu izleyin anlarsınız. Bu...
  2. KSF Eren

Yardım PS 5 Dualsense Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim ?

Merhaba ps5 dualsense almak istiyorum fakat bi kaç kere yeni nesil üretilenler daha sorunsuz gibi bir şey gördüm. Bilgisayarda kullanmak için almak istiyorum. Nerden almalıyım neresi en güvenilir ve en ucuz olur. Şuanda akakçe den gördüğüm kadarı ile en ucuz markonshop diye biryerde ama...
  3. KSF Eren

Yardım Vizyon Bilgisayar Vizyonsuzluğu !

Merhaba vizyon bilgisayarın kendi sitesinden Asus tuf gaming b650m-e anakart satın aldım. Anakart bugün elime ulaştı. Kutuyu açarken video kaydı falanda aldım ne olur ne olmaz diye iyik de almışım. Kutu daha önce açılmış bir şekilde geldi. Ve anakartın üzerinde parmak izi lekesi vardı ve silsen...
  4. KSF Eren

Yardım Bu m2 SSD De Dram Var mı ? Alınır mı ?

Merhaba arkadaşlar sistemi kurmak için dramli m2 ssd arıyorum. Bütcem ancak buna yetiyor. Alınır mı ve dram var mı bunda ? Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-kioxia-lse10z001tg8-exceria-pro-1tb-m-2-disk-fiyati,1630047559.html
  5. KSF Eren

SANIRIM NAYS HACKLENDİ !

Bu bildirim az önce geldi galiba nays hacklendi beyler
  6. KSF Eren

Yardım Ryzen 7 7800x3d İçin Hangi Anakart Daha İyi ?

Bütceme göre bu 2 anakartı buldum hangisi daha iyi olur. Bunlar haricinde bu bütcelerde bunlardan iyi anakart var mı ? https://www.vatanbilgisayar.com/msi-pro-b650m-p-amd-b650-soket-am5-ddr5-6400mhz-oc-m-2-anakart.html...
  7. KSF Eren

Yardım Xiaomi 11T Telefonum İçin Ekran Koruyucu Önerir misiniz ?

Merhabalar şuanda telefonumda jel diye bi koruyucu varmış fabrika çıkışlı. Çok fazla araştırma yaptım ama bir türlü hangisi en iyi bulamadım. Hayalet ekran hariç diğer ekranlardan en iyisi hangisi sizce ? Bütce olarak uçuk fiyatlarda olmasın lütfen olabildiğince uygun fiyatlı ama sağlam kaliteli...
  8. KSF Eren

Yardım 2. EL Laptop Satın Aldım Sizce Sorun Var mı ? ( Dolandırıldım mı ? )

Merhaba arkadaşlar benim kendi görüşüm herhangi bir sorun olmadığı yönünde. Ama yine de sizlere de bir danışmak istedim. Laptop markası monster abra a5 v20.4 i5 12450h rtx 4050 ekran kartı 24 bin tl ye satın aldım. Satın aldığım kişi bilgisayarcı ama 2 hafta oldu bir türlü faturasını atmadı...
  9. KSF Eren

Yardım 4000-5000 TL Arası Wireless Pc Gaming Kulaklık Önerisi Lazım

Merhaba arkadaşlar hali hazırda Hyperx Cloud 2 kullanıyorum. Fakat hem kablolu oluşu hem de bi takım yıpranmalardan dolayı bari wireless kulaklığa geçiyim dedim. Aklımda Hyperx Cloud 3 Wireless var. Hyperx markasını ve ürünlerini seviyorum. Fakat cloud 3 ün fiyatları çok dengesiz ne zaman...
  10. KSF Eren

Bu Matematik Sorusu Yanlış mı ? (TYT Sorusu)

Bu soruyum cheat gpt ye sordum ısrarla soru yanlış diyor. Cevabın 16 olması gerektiğini söylüyor. cheatgpt: ✅ Sonuç: Evet, 13 TL olması mümkün değil. Cevap kesinlikle 16 TL. Soruda şıklar hatalı olabilir veya görsel farklı versiyona aittir. Ösym cevap kitapcığında cevabı 13 olarak...
  11. KSF Eren

Yardım Müzik Dinlemek İçin Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Önerir misiniz ?

Merhabalar otobüste metroda falan müzik dinlemek için kulaklık arıyorum. Yolculuk geçmiyor boş boş :) Bütcem 1000 TL böyle uzun ömürlü baş ağırtmayan kaliteli bişeyler varsa. Benim şuanki düşüncem Havit almak ama sizin varsa bildiğiniz kullandığınız önerirseniz sevinirim. Bütcem 1000 diye illaha...
  12. KSF Eren

Yardım Ryzen 5 5600 OverClock Yaptım Sizce Değerler Nasıl ?

Merhabalar anakartım msi b450m-a pro max işlemci soğutucum Thermalright Peerless Assassin 120 White. 1.2 volt değerinde 4.6 ghz ye aldım. Test ederken pc kapantı bende volt değerini 1.25 yaptım. Bidaha test ettim şuanlık bir sorun gözükmüyor. 4.7 ghz ye kadar çıkartmak istiyorum. Sıcaklık...
  13. KSF Eren

Yardım PS4 Gamepad Ve Razer Wolverine v2 pro Aynı Anda PC ye bağlanmıyor.

Merhaba razer wolverini kablolu kablosuz fark etmez her türlü bağlıyorum. Sonra ps4 kolunu bağlıyorum pcden bluetoothu açıp sonra zaten bağlı olan razer gamepad çıkıyo işlemiyor. PS4 kolu işliyor bu seferde ikisi aynı anda imkansız çalışmıyor bunun çözümü varmı varsa nedir yardımcı olursanız çok...
  14. KSF Eren

Yardım Counter Strike 2 G-Sync Sorunu

Merhaba böyle bir hata alıyorum ama monitörde g-sync açık sadece cs de açılmıyor
  15. KSF Eren

Yardım Bu Hata Nedir Ne Yapmam Gerekir ?

Merhaba arkadaşlar bilgisayarıma rtx 4060 taktım eski sürücüleri ddu ile kaldırdım güvenli modda şimdide geforce experince kurdum bu driveri indirip hızlı kurulum yap dedim sonunda böyle bi hata çıktı. 2. ye tekrar denedim tekrar çıktı ne yapmalıyım dikkate alınacak bi hatamı bu bişeyi etkilermi ?
  16. KSF Eren

Yardım Hangi RTX 4060 Modelini Almalıyım ?

Merhaba bütcem kısıtlı almışken iyisini aliyim düşüncesi ile hangi modeli almalıyım sizce 2. El önermeyin lütfen artık sıfır bir ürünüm olsun istiyorum. Hep 2. El aldım bu güne kadar maddi durumdan dolayı yine durumum yok ama işte ne yapalım 😄...
  17. KSF Eren

Yardım Ekran Kartımın Değeri Sizce Nedir ?

Merhaba PowerColor Red Devil RX 6800 XT 16 GB Kutulu faturalı miningsiz garantisi bitmiş ekran kartım var. Kartımı satmak istiyorum. Piyasaya baktığım zaman sarı sitede 10 ila 12 arası fiyatları var rx 6800 xt nin ama benim kartım rx 6800 xt modelleri arasında tepe bir model diye biliyorum Red...
  18. KSF Eren

Yardım Epic Games Hot Wheels Fatal Error !

Oyuna girdirtmiyo hep bu hata çıkıyo. Oyunu açıyorum modu seçiyorum araba seçtikten sonra fatal eror hatası veriyor çözümü nedir lütfen yardım edin. Ekran kartım amd Rx 6800 XT işlemcim r5 5600 Windows 11 23H2 32 GB DDR4 3600 MHZ DDR4 RAM Anakart Msi B450m a pro max
  19. KSF Eren

Yardım Apex Legends Bu Görev Nasıl Yapılır ?

Arkadaşlar bu karakteri açmak için bütün görevleri yaptım bi bu kaldı. Nasıl yapacağımı anlamadım yardımcı olabilecek var mı ? Hangi modda ne yapmam gerekiyor bilemiyorum.
  20. KSF Eren

Çözüldü✓ Radeon Özel Çözünürlük Oluşturma Hata Veriyor

Merhaba arkadaşlar ekran kartım işlemcime darboğaz yaptığı için 2k oynamak istiyorum oyunları. Monitörüm 1080p olduğu için doğal çözünürlük olarak 2k yok. Ekran kartım rx 6800 XT radeon ile çözünürlük yapmayı deniyorum ama hata veriyor ne yapmalıyım.
Geri