Arama sonuçları: *

1. Lux ultisi kullanan kedi

5500XT'nin hafif bir oyunu oynatamaması

Herkese merhabalar. Bu konu, artık beni çıldırtan bir sorun hakkında olacak. 5500XT'nin en baba oyunları oynatıyor ancak PES 2021'de 50 FPS'i zor alıyor. PES'teki sorun ise aşırı saçma. Sen 5500XT'sin ya! PES'i düşük ayarlarda oynatamamak nedir? W3 ultra 60 FPS, GTA V yüksek 90 FPS akıcı...
  2. Lux ultisi kullanan kedi

Battlefield 5 EA Play'de neden 90 GB?

Soru başlıkta gayet net. Steam'de 50 gb olan oyun neden EA Play'de 90 GB?
  3. Lux ultisi kullanan kedi

Yardım PES 2021 kasma sorunu

Değerler resimdeki şekilde. Ekran kartının güç limiti +%20 olmasına rağmen maç sırasında %10-15 civarında kullanıyor ve bu nedenle FPS'im düşüyor. Çözüm öneriniz var mı?
  4. Lux ultisi kullanan kedi

Steam sipariş iptali sonrası paranın gelmemesi

Steam'de topluluk pazarında koleksiyon kartı sipariş ettim, iptal edince param gelmedi. Ne yapmalıyım?
  5. Lux ultisi kullanan kedi

Yardım Rocket League düşük FPS sorunu

Öncelikle merhabalar. Son günlerde Rocket League'de FPS sorunuyla karşı karşıyayım. Önceden çok rahat 200 FPS'leri görürken şimdi 90 FPS civarlarında oynuyorum ve monitörümden dolayı oyun kasıyor. Sistemim: Ryzen 3 3100 @4.2 GHz B450M S2H 2x8 3200 MHz XPG D30 Patriot Burst 240 GB XFX 5500XT 4...
  6. Lux ultisi kullanan kedi

Rainbow Six Siege 35 liraya alınır mı?

R6 almayı düşünüyordum zaten ama yaz indirimlerinde daha ucuz olur mu sizce?
  7. Lux ultisi kullanan kedi

PES 2021 DLC 1.00 için güncel transfer yaması

Oyunum korsan olduğu için DLC 1.00. Sürümü de düşük olduğundan DLC 4.00 atınca oyun bozuluyor. Hem Ocak transferlerini içeren hem de DLC 1.00 olan transfer yaması var mı?
Geri