Arama sonuçları: *

• Users: rcpdkc
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

Yardım Casper G770 vs Lenovo

Casperin bu modeli ile https://www.hepsiburada.com/casper-excalibur-g7701245-bfj0x-b-intel-core-i5-12450h-16gb-1tb-ssd-rtx3050-freedos-156-144hz-tainabilir-bilgisayar-p-HBCV00002R2PMT?url_src=and-product-detail Lenovonun modeli arasında kaldım ? Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IAH7 Oyuncu...
  2. R

[REHBER] Kurulum Sonrası Driver/Sürücü Yükleme

Driver yükleme 4 adımdan oluşur. 1- Windows 10 Güncelleme aracı ile otomatik driver yükleme : Windows ayarlarından Güncelleştirme ve Güvenlik bölümüne girin ve güncelleştirmeleri denetle diyin.Gerekli driverlar yüklenecektir. 2-Ankart ve diğer bileşenlerin modelini öğrenerek manuel driver...
  3. R

[REHBER] İso dosyası Usb Belleğe Nasıl Yazılır ( Format Flaşı Oluşturma )

Gerekli malzemeler : Minimum 8GB USB Bellek Rufus Programı : İndirmek İçin Tıkla Windows İso dosyası : İndirmek İçin Tıkla ( Windows 10 iso ) Adımlar 1-Windows iso dosyasını yukarıdaki linkten indirin 2-Rufus programını yukarıdaki linkten indirin. 3-Usbnizi bilgisayara takın.(İşlemler...
  4. R

[REHBER] Format ve İlk kurulum sonrası kurulacak programlar

Program açıklamalarının bir kısmı wikipediadan alınmaktadır.Kendi kurduğum sırayla yazıyorum.Crack kullanmamak için link koymıyacağım bazılarına ama internette kısa bir araştırma ile bulabilirsiniz.Konu yorumlara göre güncellenecektir. 1-Winrar : WinRAR, Windows için Shareware dosya arşivleme...
Geri