Arama sonuçları: *

• Users: Y4vuz1
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

Çözüldü✓ Modemde kopma sorunları

Arkadaşlar merhaba aşağıda resimdeki hat değerlerine baktığımda olaydan çok anlamadığım için size sormak istedim. Modemim omni dsl snr değerini otoda bıraktığım zaman 1 veya 2 gün içinde bazı zamanlarda kopmalar ve oyunlarda paket kaybı ile ping sorunları yaşıyorum. Snr ı 15 ayarladığımda ise...
  2. Y

Yardım Wraith Sense Pro Iem (Type-C) kulaklık alınır mı?

İlk defa iem kulaklık alıp deneyeceğim fiyatı da gayet makul geldi type c girişim bilgisayarımda var içinde ses kartı ile geliyormuş sizce alınır mı?
  3. Y

Öneri IEM Kulaklık Önerisi

Merhaba arkadaşlar kulak üstü kulaklıktan sıkıldığım ve ağırlığından rahatsız olduğum için günlük kullanım, video izlemek ve oyun oynamak için (oyunun aşırı hardcore olmasına gerek yok yani en ufak hışırtıyı bile duymak istiyorum gibi bir derdim yok) çok performanslı olmasına gerek olmayan...
  4. Y

Yardım Finger tip tutuş için scyrox v8 aldım yanlış mı yaptım?

Arkadaşlar konu başlıkta yazılı daha bugün geldi tabi elim alışmadığı içinde garip hissettiriyor olabilir ama yanlışmı yaptım?
  5. Y

Yardım Scyrox V8 8K Hz Razer Orochi V2 den geçilir mi?

Arkadaşlar herkese iyi forumlar elimde Razer Orochi V2 faresi var hem 8khz hem sarjlı olması hem de çok daha hafif olması sebebi ile başlıktaki mouse a geçmek istiyorum fikirlerinize ihtiyacım var karar veremedim şimdiden fikirleriniz için teşekkürler. Mouse Link ...
  6. Y

Maksimum Bütçe 50000TL Hazır Sistem Önerisi

Arkadaşlar iyi günler. Başlıkta belirttiğim gibi maksimum 50000TL sistem önerilerinize açığım. Örnek olarak beğendiğim bir sistem için yorumlarınızıda isterim...
  7. Y

GP 4x Pil Şarj Cihazı Alınır Mı?

Arkadaşlar merhabalar. Elimde bulunan pil ile çalışan farem için; GP USB E411 4x Pil Şarj Cihazı 4 Adet 1000 AAA İnce Pilli Set Almayı düşünüyorum acaba bilgisi olan var mıdır? Önerir misiniz? Bir sorun veya sıkıntı çıkarır mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  8. Y

Öneri RAZER OROCHİ V2 Alınır mı ?

Arkadaşlar şu anki fiyatıyla razer orochi v2 alınır mı ?
  9. Y

Öneri VİPER MİNİ BENZEYEN FARE ÖNERİSİ

Arkadaşlar merhabalar. 6 ay önce aldığım razer viper mini mouse um malesef ki bozulma evresine girmiş gibi gözüküyor. Bilgisayarda bir süre boyunca kullandıktan sonra imleci hareket ettirirken sağa sola ışınlanıyor bunun sebebini cidden anlamadım. Birkaç saat normal kullandığım fare bir kaç saat...
  10. Y

5GHZ adaptör telefonun 5ghz ağına bağlanmıyor

Arkadaşlar merhabalar. Aşağıda yüklediğim 2 adet resimde gördüğünüz gibi cmd üzerinde laptop adaptörümün ac yani WIFI 5 desteklediği yazmakta iken bağdaştırıcı alanında kablosuz mod sekmesinde ac gözükmemektedir acaba bunun sebebi nedir? Laptobum ac adaptöre sahip olmasına rağmen telefon...
  11. Y

Yardım Hawk Future 5000TL Alacağım değer mi?

Arkadaşlar gün içerisinde bu koltuğu satın almayı planlıyorum. Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Alınır mı yardımcı olur musunuz?
  12. Y

Öneri Oyuncu Koltuğu Bütçe 5000TL

Arkadaşlar merhabalar. Kendime bir oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum. Daha önce hiç almadığım ve kullanmadığım için bu konu hakkında hiçbir fikrim yok. Çok rahatsız etmemesi, terletmemesi ve biraz olsada uzun ömürlü olması benim açımdan iyi olur. Yardımlarınız ve önerileriniz için şimdiden...
  13. Y

TP Link Archer VR300 Paket Kaybı Sorunu

Arkadaşlar merhabalar. Yaklaşık 1 yıl önce aldığım TP link marka Archer Vr300 model modemimde şöyle bir sorun yaşıyorum. Modem bir kaç saat çalıştıktan sonra tıkanıyor ve arayüzdeki hata(pkts) kısmı sürekli inanılmaz şekilde artmaya başlıyor. Bu olduğu zaman internet download hızım 1Mbps lere...
  14. Y

Max 20 bin tl hazır sistem önerisi

Merhaba arkadaşlar yeni bir masaüstü sistem almayı düşünüyorum. Maksimum bütçem 20bin tl. Bu konulardan çok anlayan biri değilim yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
  15. Y

Yardım Laptop Isı Değeri Normal Mi?

Arkadaşlar merhabalar. Aşağıda aida64 ile yaptığım sistem kararlılık testinin cpu ısı sonuçlarını sizin ile paylaştım. Bu değerler bana gereksiz yüksek geliyor ama macunu ve temizliğini laptobumun yeni yaptım. Sizce bu değerlerin sebebi ne olabilir ? (Bilgisayarım laptop HP Pavilion Oyun...
  16. Y

31.5 inch Monitör Önerisi Bütçe 8000

Arkadaşlar merhabalar. Yeni bir monitör almayı düşünüyorum başlıkta da belirttiğim gibi bütçem maksimum 8 bin tl. Çok anlamadığım için sizlerden yardım istedim. Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.
  17. Y

RTX 3060 Laptop Önerisi

Arkadaşlar bütçem 25 bin tl civarı yardımcı olabilir misiniz?
  18. Y

Gamers Arena Sangal Pro Bilgisayar Nasıl?

Arkadaşlar merhabalar. Bilgisayarlar hakkında çok ayrıntılı bilgisi olan bir insan değilim. O yüzden sizden yardım istemek istedim. Bu bilgisayar hakkında önerilerinizi veya düşüncelerinizi yazar mısınız? Teşekkürler.
  19. Y

Modem Hakkında Tavsiye Keenetic Omni DSL mi Extra DSL mi

Arkadaşlar merhabalar. 24mbps hızında bir internet kullanıyorum(VDSL2). Şu anda modem olarak tp link archer vr300 e sahibim ve modem açık kaldıkça crc hataları yüzünden hızım 0.01mbps gibi değerlere düşüyor ve modemi kapatıp açmadan düzelmiyor. 1- Ben bunun modemden olduğunu düşünüyorum ve yeni...
  20. Y

TP-LİNK AC1200 Archer VR300 Paket Kaybı Sorunu

Arkadaşlar merhabalar. Başlıkta belirttiğim modem gün içerisinde rastgele zamanlarda birden gelen bütün paketleri kaybetmeye başlıyor. Şöyle anlatayım modemimin arayüzünde bulunan hata(pkts) kısmı diyelim 1000 bu durum oluştuğunda , her yenilediğimde 2000 4000 6000 gibi sayılarla sürekli artmaya...
Geri