Arama sonuçları: *

• Users: Luci_
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Luci_

Yardım SteelSeries Arctis Nova 5 Cızırtı Problemi

Merhaba steelseries arctis nova 5 kulaklığım var kulaklığın üzerinden mikrofon mute tuşuna basınca sağ sürücüden cızrtı geliyor. Aldığımdan beri var başta umursamamıştım ama garantiye göndermeli miyim sizce? Alalı 7-8 ay oluyor. SteelSeriesin Türkiyedeki garanti şirketi hakkındaki yorumlar pek...
  2. Luci_

Yardım Razer Ornata V2 Klavye Ses Tekerleği Arızası Hakkında

Merhaba Razer Ornata V2 klavyem var 4 yıldır kulanıyorum. Klavyenin en sağında ses arttırıp azaltmak için bir tekerlek var bu tekerlek bozulmuş. Aynı razerin mouselarında olan scroll arızasından var kendi kendine bir şeyler yapıyor. Bunu garantiye göndersem yardımcı olurlar mı? Üzerinden uzun...
  3. Luci_

MagSafe Powerbank önerisi lazım

Merhaba dışarıya çıkarken telefona direkt yapıştırabileceğim bir powerbank lazım. İnce ve hafif olması çok önemli 5000-10000mah yeterli önerilerinzi bekliyorum Cihaz: iPhone 16 Pro Samsungun kablosuz şarjlı powerbankim var telefonum onunla çok ısınıyor orijinal magsafe şarj aletide cihazı...
  4. Luci_

Yardım Evde Kullanmalık Hoparlör Önerisi Lazım

Merhaba Evde kullanmak için hoparlör veya ses sistemi gibi bir şey düşünüyorum. Aslında dışarıdada kullanabilirim o konuya tam karar veremedim. Evde kullanmalık tv için ve aynı zamanda telefonuda bağlayabileceğim bir şey önerebilir misini? Birde hem evde hem dışarıda kullanmalık bir şey önerir...
  5. Luci_

Yardım Tüketici Hakem Heyetine Başvuru Süreci Hakkında Tavsiye Lazım (Apple)

Merhabalar yaklaşık 2 aydır iphone 16 pro cihazımın sorunlarıyla uğraşıyorum. Kısa bir özetle yaşadıklarım; Akasya Apple Store'a gittim cihazımı bıraktım Cihaz arızalı değil denerek yeniden Akasya Apple Store'a gönderildi "Arızalı olmayan cihazı" tekrar bıraktım (her 2 gidişimdede teknisyenler...
  6. Luci_

Tüketici Hakem Heyetine Başvuru Süreci Hakkında Tavsiye Lazım (Apple)

Merhabalar yaklaşık 2 aydır iphone 16 pro cihazımın sorunlarıyla uğraşıyorum. Kısa bir özetle yaşadıklarım; Akasya Apple Store'a gittim cihazımı bıraktım Cihaz arızalı değil denerek yeniden Akasya Apple Store'a gönderildi "Arızalı olmayan cihazı" tekrar bıraktım (her 2 gidişimdede teknisyenler...
  7. Luci_

Yardım Fiziki SIM den E-SIM e geçilir mi?

Merhaba, sorum başlıktaki gibidir E-SIM ilk çıktığında baya sorunlu deniyordu şu an nasıl? İnternet kalitesinde çekim gücündw falan farklılık oluyor mu? Cihaz iPhone 16 Pro
  8. Luci_

Yardım Apple Teknik Servisi ile Yaşadığım Sorun (Yardım Lazım)

Merhaba geçenlerde iPhone 16 Pro cihazımda yaşadığım bir sorun için konu açmıştım, bu problem üzerine Tekirdağ dan İstanbul a Anadolu yakasına gittim. Apple Store da teknisyen incelemelerini yaptı ve problemi gördü cihaza yeniden yazılım yüklendi ve sorun devam etti. Bu sorun her zaman olan bir...
  9. Luci_

Yardım IPhone 16 Pro Sim Kart Yok Problemi

Merhaba iPhone 16 Pro (TR) cihaza sahibim ve cihazımda şöyle bir sorunla karşılaştım; normal instagramda gezerken bir anda hattımdan sinyal gitti ve bildirim geldi uygun sim kart yok diye. Sonra bekledim ve bir anda geldi, sonra hemen yine gitti. Benim sim kartımda PIN var geldiğini o şekilde...
  10. Luci_

Fenerbahçe Maçı İçin Koltuk Önerisi

Merhaba ilk defa fenerbahçe maçına gidicem. Hangi konumdan koltuk almalıyım? Taraftar gruplarına falan pek bulaşmak istemiyorum. Maksimum 3500tl falan verebilirim bilete.
  11. Luci_

Yardım Yeni AMD Sistemde Aldığım Hata

Merhaba Yeni bir amd sistem topladım, Ryzen 5 3400G, Asus A520M R ve 16GB CL18 3600MHZ RAM var. Sistemde windowsu kurdum bütün updateleri ve driverları yükledim kendi ihtiyacım olan orogramları yüklüyordum ve bir anda ekran karardı ve ekran yeniden geldi ardından ekteki hatayı aldım. GPU dan...
  12. Luci_

KUARK-AIO sistem alınır mı?

Merhaba İtopya'nun KUARK-AIO sistemi alınır mı? 25k ya şu anda 14400F ve B580 sistem toplayabilirim monitörsüz ama benim monitör ve diğer sete pek ihtiyacım yok. 2060 olan bir laptoptan geçeceğim sizce bu sistemi alınır mı? Yoksa daha iyi indirimler beklemeli miyim? B580'li sistem ile bun...
  13. Luci_

Yardım Sparkle Intel Arc B580 TITAN alınır mı?

Merhaba B580 kart almayı düşünüyorum şu anda en ucuzu bu ve 3 fanlı bu markayı daha önce hiç duymamıştım sizce alınır mı? İntelin ürettiği model mi daha iyidir bu model mi?
  14. Luci_

Türknet Aboneliklere Zam Yaptı! (699TL)

Yeni zam 1 Ağustostan itibaren geçerli https://blog.r10.net/haberler/turknet-internete-yuzde-40-zam-yapti
  15. Luci_

Yakın Zamanda F/P Sistemler Gelir Mi?

Merhaba 25-30K bandında bir sistem bakıyorum şu an 25K ya i5 14400f + b580 toplanıyor. 1 ay önceki RX7700XT li sistem 28000 e baya uygundu son çıkan sistemler çok mantıksız geliyor bana tekrardan böyle bir sistem gelir mi? Bu yaz o sistemden başka F/P sistem gelmedi sanırım.
  16. Luci_

25-30K bütçe sistem önerisi

Merhaba şu an elimde i7 10750H RTX2060 16GB RAM olan bir laptop var bunu satmayı yerine masaüstü toplamayı/almayı düşünüyorum. Bütçem aslında 25K ama çok farklılıklar olacaksa 30K ya esnetebilirim. Kendimde toplarım veya hazır sistemde olur. Tavsiyeleriniz bekliyorum. B580 GPU yu inceliyorum...
  17. Luci_

Yardım Öğrenci İndirimi İçin Tavsiye Lazım - Telefon & Tablet

Merhaba üniversite öğrencisiyim ve öğrenci indirimini değerlendirmek istiyorum sizce ne alınabilir bu kampanya ile? PC çok mantıklı değil bu bantta çok PC yok Telefon veya Tablet olarak ne alabilirim hangileri iyidir
  18. Luci_

Yardım Altyapısız Ev İçin İnternet Önerisi

Merhaba Önümüzdeki hafta taşınacağım ve yeni evimde altyapı yok (😑) bana bir internet fikri lazım. Şu an için 2-3 aylık kısa vadeli bir çözüme ihtiyacım var, mobil bile olsa olur bu internet. Süperbox almak istemiyorum çünki 1 yıl dan aşağı alınmıyor. Bir fikrim var ama emin olamadım türk...
  19. Luci_

Uygun Fiyatlı 4K TV Önerisi Lazım

Merhaba 20-25K arası 55” veya 65 4k TV önerisi lazım
  20. Luci_

RDR ve RDR2 PlayStation Store da 585TL🔥

Fiyatı baya uygun bence pakete RDR Online da dahil. Bende RDR2 zaten var sizce bu paket alınır mı sadece RDR için
Geri