Arama sonuçları: *

• Users: Ultracı
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ultracı

Yan monitör alacağım tavsiye lazım

1080P 280 Hz Asus IPS monitörüm var. Yan ekran olarak 2K - 4K çözünürlüklü bir şeyler düşünüyorum. Uygun fiyatlı monitörler önerir misiniz? Uygun fiyatlı yan ekran olabilecek tüm monitör önerilerine açığım...
  2. Ultracı

Kampanyalı operatör tavsiyesi

Yeni numara alacağım güzel kampanyalı bildiğiniz bir yol var mı?
  3. Ultracı

240mm Sıvı soğutma önerisi

10 K'ya kadar bütçem var. Beyaz olması şart önerilerinizi bekliyorum
  4. Ultracı

Küçük oda için klima önerisi

Stüdyo odam için klima önerisi istiyorum. 9000 BTU yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Uygun fiyatlı mümkünse inverter özelliği olan bir klima önerirseniz sevinirim. Odanın ölçüleri: Uzunluk: 305 cm Genişlik: 275 cm Yükseklik: 260 cm
  5. Ultracı

Taahütsüz ISS Önerisi

Türk Telekom'da taahütüm daha yeni bitti. Taahütsüz bir firmaya geçmek istiyorum. Altyapım bu şekilde: Türknet'e geçmeyi denedim fakat abonelik numaram 178 ile başladığı için geçiş yapamayacağımı söylediler. 178 ile başlayan abonelikler bakır kablo ile veriliyormuş. Sözde Fiber diye Türk Telekom...
  6. Ultracı

HP Victus Laptop için SSD önerisi

HP Victus fa1008nt modelini kullanıyorum. Cihazın depolaması 512 GB ve bu bana yetmiyor. 2. bir SSD slotu var mı bilmiyorum. Yoksa bile nasıl bir çözüm bulabiliriz.
  7. Ultracı

Akım korumalı priz önerisi

Bilgisayarımı ve kayıt stüdyosu ekipmanlarımı (Referans monitör, amfi) bağlayacağım. Bu sebepten topraklaması çok iyi olması gerekiyor. 5'li 6'lı olsa iyi olur. Bütçe: 600 700 arası fakat ne kadar uygun olursa o kadar iyi olur. Var mı bildiğiniz kaliteli prizler.
  8. Ultracı

PCIe 3.0 x16 slot GPU riser ile PCIe 4.0 x16 olur mu?

Anakartımda PCIe 3.0 x16 slot var. PCIe 4.0 x16 özellikli bir GPU riser alsam ekran kartım 4.0 da mı çalışacak 3.0 da mı? Aslında amacım ekran kartını dikey koymak fakat böyle bir artısı olur mu olmaz mı bilmiyorum.
  9. Ultracı

Palit GameRock 3070 Ti çok sesli çalışıyor fanları durmuyor

Bugün testlerini yaparak Palit GameRock RTX 3070 Ti aldım. Testlerini yaparken bu ses yoktu ve çok sessizdi. 15 dakika FurMark testinde 70 dereceyi geçmedi. Eve geldim kendi sistemime taktım çok gürültülü çalışmaya başladı. Önceki kartım RTX 3060. MSI Afterburner'de kontrol ettim ve fan hızı en...
  10. Ultracı

Ajazz Aj159 PRO / Apex incelemesi ve karşılaştırma

İyi forumlar. Pro olan modeli 1 hafta kullandım ve apexi sadece 1 gün kullandım. Pro olan gerçekten her şeyiyle kusursuzdu benim için ama apex için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. !GÜNCELLEME: Turuncu APEX'im geldi ve malzeme kalitesi kusursuz. Gıcırdama gibi sorunları yok...
  11. Ultracı

Olabildiğince kısa alan tıraş makinesi önerisi

Bütçem 1000 TL'ye kadar. Makineler sinek kaydı alamıyormuş. Sinek kaydı olmasa da olabildiğince kısa kesen tıraş makinesi arıyorum. Yardımcı olabilecek var mı? (Saç ve sakal için)
  12. Ultracı

Bu lambaya benzer lamba önerisi yapabilir misiniz?

Bu odadaki ışıklandırmayı seviyorum. Odamı bu şekilde ışıklandırmak istiyorum uygun fiyatlı köşe lambası - lambader önerisi yapabilir misiniz?
  13. Ultracı

Alt hoparlörü bozuk Iphone 12 mini ne kadar eder?

Cihaz 14.05.2025' e kadar garantili kutulu faturalı. Kozmetik olarak tamamen sorunsuz. Her aksamı çalışıyor fakat alt hoparlörden ses gelmiyor. 64 GB Pil 86
  14. Ultracı

Kutu faturasız 2.el iPhone alınır mı?

Arkadaşlar iPhone 12 yi uygun bir fiyata anlaştım cihazın hiçbir aksamında sorun yokmuş. Tek sorunu kasa köşelerinde soyuklar mevcut ve garantisi bitik kutu faturası yok. Cihaz yurt içi cihazı. Deneyip görüp elden alacağım sizce alınır mı?
  15. Ultracı

2. el iPhone 12 mini alınır mı?

Telefon TR cihazı 64 GB kutu fatura var, garanti bitmiş. Kasası tertemiz, pil 80 fakat ön camında telefonun ekranı kapalıyken belli olan çizikler var. Telefonda değişen parça yok hiç açılmamış. Fiyat 13500 sizce alınır mı?
  16. Ultracı

Yurt dışı POCO X6 Pro alınır mı?

Sıfır kapalı kutu yurt dışı X6 Pro alınır mı sizce? Kamerası nasıldır? Kullanan varsa yeşillendirebilir mi? Fiyat 9800. 12/512 olan modeli.
  17. Ultracı

15000 TL iOS telefon önerisi

Yurt dışı olması benim için sorun değil. Bu zamana kadar hep Android kullandım. iOS cihaz dışında cihaz önermeyin. Kameraya çok önem veriyorum. Kamerası güzel olsun yeter.
  18. Ultracı

2.el Yurt Dışı 12 Pro Max Alınır mı

Cihazın fiyatı 10000 TL Pili %68 E sim aktif edilmemiş bu sene 5 ay kullanım süresi var. En önemlisi de cihazın ekranı orjinal ile değiştirilmiş. Bu cihaz alınır mı? Ekran konusunda biraz şüpheliyim sonuçta hiç tanımadığım birinden 2. el telefon alacağım.
  19. Ultracı

Yurt dışı iPhone 11 Pro 10 bin TL'ye alınır mı?

Android kullanıcısıyım. Telefonum bozuldu ve telefon arayışına girdim. iPhone 11 Pro buldum fakat telefon Türkiye kayıtlı değil. Telefonun her şeyi çok temiz, pil sağlığı 100. Fiyatı da 10 bin. Sizce alınır mı?
  20. Ultracı

1500 TL'ye kadar kablosuz kulak içi kulaklık önerisi

Merhaba. 1500 TL'ye müzik dinlerken beni bass, mid, tiz olarak tatmin edecek ve PC'ye bağlanabilen kablosuz kulak içi önerilerinizi bekliyorum.
Geri