Arama sonuçları: *

• Users: malikoza
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. malikoza

Kasma veya takılma hissiyatı

Merhabalar hayırlı günler , iyi forumlar. Benim problemim Radeon Geliştirilmiş Senkronizasyonu açtığımda oyunda zıplarken, yürürken, ateş ederken kısacası oynarken sürekli bir kasma veya takılma hissiyatı mevcut bunu kapatınca hiç bir problem olmuyor ama fps 144 hz de sabitliyor kendisini...
  2. malikoza

İnternette ve oyunda akıcı görüntü alamama

Merhabalar, iyi forumlar. Hayırlı Akşamlar Şimdi benim problemim şu Google Crom dan diyelim ki facebook ve ya youtubede video açıkken tarayıcıyı aşşağı yukarı kaydırırken akıcı bir şekilde inip çıkmıyor kesik kesik iniyor ya da kasarak demek daha doğruda olabilir. Ama video açık değilken...
  3. malikoza

Asus Ekran kartı fiyatı ne kadar

ASUS TUF 3-RX5700-O8G-GAMING 256Bit 8GB DDR6 bi ekran kartı var elim tam 1 yıl garantisi mevcut ben bu ekran kartını satmak istiyorum fiyat bandı nedir internetten baktım çok fikir sahibi olamadım piyasayı bilen abi abla dost kardeşler varsa bilgi verebilirlerse bi fiyat fikri oluşabilir bende...
  4. malikoza

Monitör 144 hz ama 64 hz gösteriyor

Monitör 144 hz lakin 64 hertz gösteriyor en fazla bunun nedeni nedir.
  5. malikoza

pckolik.com güvenilir mi

https://pckolik.com/ Adlı internet sitesi güvenilir mi hiç alışveriş yapan oldu mu ya da iade , arzalı ürün çıkması durumu yaşandı mı Buradan kulaklık alacağım steelseries artic 5 şuan burada en ucuz fiyat deneyimleyen arkadaşlar olduysa paylaşırlarsa sevinirim kolay gelsin.
  6. malikoza

Lütfen yardım edin. Amd 5700

Asus Tuf 3-RX5700-O8G-Gaming AMD Radeon RX 5700 8GB GDDR6 256Bit DX12 Gaming Ekran Kartı var bugün oynun oynarken bi anda no signal hatasına düşmeye başladı saat 18.00 den bu yana toplamda 3 defa oldu. amd software yi kaldırıp tekrar yüklüyorum oyuna giriyorum ve 5-10 dk sonra oyun başlayınca...
  7. malikoza

SteelSeries Arctis 5 Gaming Kulaklık

https://www.amazon.com.tr/dp/B07GFWMF2Z#customerReviews Arkadaşlar amazon.com.tr den alışveriş yapan var mı güvenilir midir ? herhangibi bir problem yaşarmıyım iade etmek istediğim taktirde sorunsuz bir şekilde iade edebilir miyim tecrübe edinenler var mı ? 1639762049 Ayrıca ürünü daha uygun...
  8. malikoza

steelseries garanti durumu

Konuyu yanlış yere açtıysam eğer öncelikle özür dilerim.. Lütfen ilgili yere taşınırsa sevirim baya bakındım ama yerini yanlış açmış olabilirim... Benim sorum şu steelseries marka çevre ekipmanı alacağım kulaklığı , faresi , klavyesi lakin araştırırken bu ürünleri kullanan arkadaşlar garanti...
  9. malikoza

Ani fps düşmesi yaşıyorum

Arkadaşlar ben valorant oyuncusuyum ve oyun içerisinde 200 fps alıyorum ekranım 144 hz oyun içerisinde şu son iki haftadır direk 40-50 hatta 30 fps anlık olarak görüyorum bunun nedeni ne olabilir. Bilgisayarımda teknik bir problem olabilir mi daha önceden böyle bir problem yoktu 16 GB DDR4 3200...
  10. malikoza

No Signal Ekranın gitme sorunu

Arkadaşlar bilgisayarı açtığımda günde bir veya iki kez şöyle bir sorunla karşılaşıyorum bilgisayar çalışıyor klavyenin ve mausun ışkları yanıyor ama ekran bi anda pat diye gidiyor no signal yazısını görüyorum resetleyince düzelmiyor bilgisayarı kapatıp tekarar açınca geri geliyor Bu durum...
  11. malikoza

COUGAR HELOR 240mm vs MSI 240mm MAG CORELIQUID

MSI 240mm MAG CORELIQUID vs COUGAR HELOR 240mm Evet arkadaşlar başlıktanda anlaışldığı gibi bu iki sıvı soğutucudan sizce hangisini alırdınız. Bu iki seçenekten birini tercih edecek olsanız siz hangisini tercih ederdiniz. Bu ikisi arasında kararsız kaldım
  12. malikoza

3600X için sıvı soğutma şart mı

Gamepower Gp-650 APFC 14CM 80+ (BRONZ) 650w PSU 16 GB DDR4 3200 MHz T-FORCE VULCAN TUF YELLOW 8Gx2. ASUS TUF 3-RX5700-O8G GAMİNG 256Bit 8 GB DDR6 HIPER HF-12 SESSİZ 12CM SİYAH KASA FANI 2 adet. GAMEPOWER WRAITH RGB KASA. AMD RYZEN 5 3600X 3.80GHZ 25 MB AM4 TRAY İŞLEMCİ. ASUS PRİME B450M-K...
Geri