Arama sonuçları: *

• Users: mrcusta55
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Bu laptop nasıl. Nasıl performans verir setup için ideal midir

https://www.gamegaraj.com/laptop/game-garaj-slayer-r9t3d-5070ti-amd-ryzen-r9-9955hx/
  2. M

Rtx 5070 ti lı gaming laptop önerir misiniz

selamın aleyküm rtx 5070 ti lı gaming laptop arıyorum hali hazırda masaüstü sistemim var orta düzeyde laptopu da setupa dağil edicem laptap tercih etmemin nedeni okul ve biraz daha özgür kullanım performans önemli baktığım bir kaç model var ama görüşünüzü almak isterim teşekkür ederim ...
  3. M

assasins creed valhalla dövüşemiyorum

selamın aleyküm assasins creed valhalla indirdim crack kurulumsuz 130 gb yerim vardı bende dlc leri çıkardım oyuna girdim ilk başlarda sıkıntı yokdu sonradan sol tıkla saldırı yaparken karakter hazır ola geçip sadece bağırmaya başladı nasıl çözerim
  4. M

3150 rp kaç vp ediyor

sa vp almak istiyorum ama vandalla battle pass e param yetmiyor rp daha uygun 3150 rp alsam kaç vp ediyor
  5. M

ps4 kol pc ds4 sorun

selamın aleykum win 10 kullanıyorum ds4 de sıkıntı yaşıyorum ps4 kolu var çif çif atlıyo bazen tuşlar değişiyo çözümü ne
  6. M

acil windows 10 damı kalmalıyım 11 e mi geçmeliyim ?

selamın aleyküm windows onda bazı sorunlar yaşadım ve bunu işletim sistemi değişince geçiceğini öğrendim sizce geçmelimiyim sorun: ds4 den ps4 kolunu fifa 22 spiderman oyunlarında başta kullanıyodum sonra hata lar almaya başladım çifter atlama tüşların kendi kafasına göre değişmesi gibi...
  7. M

R5 4500-RX 580 VS İ5 11400F-GTX1650?

1.Amd ryzen 5 4500 Rx 580 8gb 16 gb ram Yoksa 2.İntel i5 11400f Gtx 1650 16 gb ram Sizce iki sistem lerin perfonmansi nasıl olur not: almiyorum bi arkadastan alicam ikisi varmis birini al dedi
  8. M

Çözüldü✓ Evkurdan sistem buldum nasıl fps ler verir bilgi

Selamin aleykum Quadro gamex pc buldum elden taksitle alıcağim için tek seneçenim o siz ce nasıl Amd rayzen 3 4100 8gb ram Gt740 4 gb 256gb ssd Evkurdan sizce nasıl performans verir Kredi karti yok son secenek oldugu icin bu yoldan aliyorum lutfen bu paraya cok falan yazmayin biliyorum...
  9. M

gaming laptopa 360hz monütör

beyler gaming laptopa 360hz monutor takabilirmiyim asus olan monutör
  10. M

Hangi gaming laptopu almaliyim

Selamın aleyküm gaming laptop almayi dusunuyorum baktigim modeller var ama daha karar veremedim yardimcı olursaniz sevinirim samsun ankarada mağazası olan firimalar olmasi lazim ekrani buyuk olmasi ve hz in yuksek olmasi tercihim bütçe aralığı yok...
  11. M

alabileceğim en iyi gaming laptop

Selamın aleyküm fiyat sınırı olmadan 300hz ve ustu gaming laptop onerirmisini samsun ve ankara mağazalarında olmasi onemli
  12. M

2. El pc alıcam 5 tane secenek buldum assagida masaüstü olanlari attım

Selamın aleyküm ben 2. El pc alicam ama 5 tane secenek buldum kendim hangisini alicagama karar veremedim yardimcı oylurmusunuz Masa üstü : Ryzen 5 1400 rx 570 4gb 16gb 3000mhz ram msi 520m a pro samsun 980 500gm 3100 2600 okuma yazma nvm m2 sdd 1 tb hdd aerocool kasa monutor hp x24ih 144hz razer...
Geri