Arama sonuçları: *

• Users: Timci
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Avrupadan Iphone 16 Pro Almak

Merhaba, Avrupa'dan iPhone alma imkanım var. Anladığım kadarıyla 4+4 gibi bir sistem varmış ama emin olmak için soruyorum. Öncelikle Avrupa cihazlarında çift sim yuvası var mı? Bunun dışında eğer çift sim yuvası varsa şöyle mi oluyor. Mesela bugün aldım. Yıl başına kadar kullandım kapanmadan...
  2. T

80.000-85.000 TL Sistem Önerisi

Arkadaşlar merhaba, 80.000 TL - 85.000 TL fiyat bandında sistem önerisi olan var mı? Hazır sistem olursa çok iyi olur. Teşekkür ederim.
  3. T

100.000 - 110.000 TL PC Toplama

Merhaba arkadaşlar. 100.000 - 110.000 TL arasında bir bütçem var. Buna uygun bilgisayar toplamamda yardımcı olur musunuz?
  4. T

Turkcell Superonline Cayma Bedeli Hk.

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı. Güncel olarak Turkcell Superonline 1000mbit download / 50mbit upload paketini kullanıyorum. 1 ay sonra taşınacağım ancak taşındığım yerde Superonline maksimum 100mbit altyapı destekliyor. Bundan dolayı cayma bedeli ödemeden taahüt iptali yapabilir miyim?
  5. T

DDR5 Anakart - Ram - İşlemci Önerisi

Merhaba arkadaşlar. Mevcut sistemimi DDR5'e yükseltmek için anakart, ram ve işlemci alacağım. Fiyat / performans olarak düşünüyorum ancak anakart sanki B650 olsa daha iyi olur gibi düşünüyorum. Yine de her türlü önerilerinize açığım. Ekran Kartı: ZOTAC RTX 3080 Sıvı Soğutma: DeepCool LS520...
  6. T

Anakart + RAM + İşlemci Ne Kadar Eder?

Merhaba arkadaşlar. DDR5 sisteme geçmek istediğim için başlıktaki kombinasyonu satmak istiyorum ancak ne kadar eder pek bir fikrim yok. Parçaların kutusu var ancak faturası yok. Yardımcı olur musunuz? Anakart...
  7. T

Gaming Kulak İçi Kulaklık Önerisi

Merhaba arkadaşlar. Genel olarak oyun oynarken kullanabileceğim bir kulak içi kulaklık önerir misiniz? HyperX Cloud v2'nin ses kartı ile beraber kullanacağım.
  8. T

Spora Başlamadan CLA Kapsül Kulanılabilir mi?

Merhaba arkadaşlar. 3 yıl önce sağlam diyet ve spor ile birlikte uzun vadede 105 kilodan 76 kiloya kadar düştüm. İşe başlamam ve beslenme düzenimin bozulmasından dolayı 88 kiloya kadar çıktım. Şubatın başında tekrar spora başlayacağım ve şimdiden beslenmemi toparladım. Spora başladığımda günlük...
  9. T

1Gbit mi 500Mpbs mi?

Merhaba arkadaşlar. 200Mbit Fiber Süperonline kullanıcısıyım. Taahhütüm bittiği için taahhüt yenileme ile birlikte hız artışı yapacağım ancak sizce 500Mbit yeterli olur mu yoksa 50 lira daha fazla verip 1Gbit'e geçmeli miyim? Kendi kafamda 500Mbit yeterli çünkü Steam, Epic vs. vs...
  10. T

1000Mbit Destekli Access Point

Merhaba arkadaşlar. 1500-1750 TL fiyat bandında 1000Mbit destekli access point önerileriniz var mı?
  11. T

240Hz Monitör Önerisi

Merhaba arkadaşlar. 5000-6000 TL civarında bir bütçem var. Ghosting sıkıntısı olmayan, panel türü fark etmeyen F/P bir 240Hz monitör önerir misiniz?
  12. T

Klasse Mousepad Farkları

Merhaba arkadaşlar. Aşağıda atmış olduğum mousepad kategorilerinin farkları nedir? Yada bu fiyat aralıklarında önerebileceğiniz FPS oyunları için mousepad var mı? Güncel kullandığım mousepad ise Steelseries Fnatic Edition QCK + Heavy XL Not: Düşük DPI ve Sens oynuyorum...
  13. T

RTX 3080 Termal Pad Değişimi

Merhaba arkadaşlar. Zotac Gaming GeForce RTX 3080 Trinity OC LHR model ekran kartına sahibim ve ısıların artmasından dolayı macun ile ped değişimi yapacağım. Aşağıda vermiş olduğum linkte termal ped ölçüleri yazıyor ancak hangi marka ve ölçülerdeki pedleri almam gerek bilmiyorum. Yardımcı olur...
  14. T

Forumdaki Depresyon / Gerginlik Konuları Hk.

Merhaba arkadaşlar, iyi forumlar dilerim. Öncelikle 26 yaşındaki kiminizin abisi, kiminizin kardeşi olarak bu konuyu açıyorum. Bu konuyu forumda gördüğüm hiç bir şeyden zevk almıyorum, depresyondayım, hayat bana çok zor ve bunun türevleri konuları sıklıkla görmemden dolayı açma isteğinde...
  15. T

Bilgisayarımın Değeri Nedir?

Selamlar arkadaşlar. Aşağıda bilgisayarımın parça listesi var. Sizce piyasa değeri nedir? Ne kadara satabilirim? Anakart: MSI MPG B550 Gaming Plus RAM: Kingston Fury Beast 2x16 (32 GB) 3200 MHz CL16 Ekran Kartı: ZOTAC Trinity RTX 3080 LHR O.C. Edition İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 İşlemci Soğutucu...
  16. T

AM5 İşlemci - Anakart - RAM Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar. Aşağıda güncel sistemim var. Ancak AM5 sisteme geçiş yapmak istiyorum. Nasıl bir yükseltme ile parçaları değiştirebilirim. Ayrıca bilgisiz olduğum konu ise mesela; DDR4 platformunda 3200mhz yada 3600 mhz CL16 ramleri genel olarak performans için tercih ediyoruz ancak DDR5...
  17. T

LS520 Garip Ses Geliyor

Merhaba arkadaşlar. Geçen hafta almış olduğum LS520 sıvı soğutucunun fanları %45den sonra videodaki gibi garip bir ses çıkarıyor. Soğutmasında bir problem yok. Bunun sebebi ne olabilir veya nereden geliyor olabilir?
  18. T

CK560 vs CG560 Hangisi Alınmalı?

Selamlar, iyi forumlar arkadaşlar. Aşağıdaki iki kasa arasındaki fark nedir? Hangisini almalıyım? PC Specs: MSI MPG B550 Gaming Plus Zotac Trinity RTX 3080 LHR O.C. AMD Ryzen 5 5600 FSP Hydro G PRO 750W 80 Plus...
  19. T

Sistem İçin Kasa Önerisi

Selamlar arkadaşlar. Aşağıda bulunan sistemim için kasa almak istiyorum ancak bunların arasından hangisini almalıyım? Önerilerinizi bekliyorum. MSI MPG B550 Gaming Plus ZOTAC Trinity RTX 3080 O.C. LHR AMD Ryzen 5 5600 GoodRam 3200mhz CL16 2x8GB FSP 750W Hydro G Pro 80+FSP 750W Hydro G Pro 80+...
  20. T

2 Farklı Ram Kiti Kullanmak

Merhaba aşağıdaki sisteme sahibim ve elime geçmesinden kaynaklı 16-20-20 gecikme değerine sahip 2x8 GB Corsair Vengeance kitini kullanabilir miyim? Ayrıca iki kitte 3200 mhz. Anakart: MSI MPG B550 İşlemci: Ryzen 5 5600 Ram: Goodram 2x8 GB 3200 mhz IR-X3200D464L16SA Ekran Kartı: ZOTAC TRINITY...
Geri