Arama sonuçları: *

• Users: Shuncy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Shuncy

HP VİCTUS DÜŞÜK FPS SORUNU

Arkadaşlar bilgisayarı yeni aldım içinde 4050 ti ve i5 13500 var 16 gb ram dahi var fakat CS2 oynamaya çalışıyorum düşük ayarlarda 60 fps alıyorum ve fps drop yiyorum tüm yazılımsal şeyler güncel ve aktif neden oluyor
  2. Shuncy

CS 40 FPS GÖRÜYORUMm

laptop i5 13 nesil rtx 4050 16 gb ramim var fakat csde ayar de değiştirsem 40 50 üstüne çıkmıyor ve durmadan 19 18 düşüyor
  3. Shuncy

Steam İndirme Hızı 0 mb düşüyor

Öncelikle merhaba arkadaşlar şimdi şöyle bir problemim var oyunu indirmeye başlıyorum sonra 0mb ile indirmeye ve diske yazmamaya başlıyor ilk 10dk sıkıntı yaşamıyorum . 0 mb düşüyor ve indirmeye kesiyor sonra bozuk indirme hatası alıyorum. İndirme 0 düşünce steam indirme serverini değiştiriyorum...
  4. Shuncy

İşlemci Güçlendircem ne Almam lazım

CPU: AMD RYZEN 5 2600X GPU: MSİ RX590 8GB OC MOBO: GIGABYTE B450M S2H RAM: 16GB Crucial Ballistix 3000MHz (2x8) SSD: James Donkey 480GB CASE: Corsair Spec Delta Rgb 550w Bilgisayar özeliklerim bunlar nasıl bir işlemci ile güçlendirebilirim
  5. Shuncy

İşlemcim boşta çok ısınıyor

Merhabalar boşta iken 80 derece filan çalışıyor 2 gün önce termal değiştrdim fan çalışıyor eskisi gibi ısısı düşmüyor
  6. Shuncy

Modding Windos kururken bu ekranda takılı kalıyorum acil yardım edin

Öncelikle merhaba windos kurmak için iso dosyasını refuse kadar sağlam windos flash kurdum fakat bu ekranda kalıyor her yolu denedim geçemedim bu ekranı
  7. Shuncy

Çözüldü✓ EA Play Uygulaması açılmıyor Yardım

ea play uyglaması hiçbir türlü açılmıyor denediğim tüm yöntemler şöyle bunun çözmünü bilen varsa lütfen yazsın FORMAT ATTIM VİSUAİL İNDİRDİM YÖNETİCİ OLARAK BAŞLATTIM SİLDİM TEKRAR YÜKLEDİM PC RESET ATTIM ne yaparsam yapayım düzelmiypr 1704738664 her dafasında bu hatayı alıyorum
  8. Shuncy

FİFA 24 oyundan ea sunucularına yada ulimate time bağlanılmıyor

ilk zamanlar böyle bir sıkıntı çekmiyordum fakat şimdi her oyuna girdiğimde oyundan ea sunucularına bağlantı sıkıntısı diyor modem res attım pc tekrar başlatım oyuna kapadım açtım hiçbirşey çözüm olmuyor bu sıkıntıyı yaşayan varsa eğer çözümünü biliyorsa yardımıcı olursa sevinirim
  9. Shuncy

Steam Günceleme Uygulanıyor

beyler indiriyorum güncelemyi sonra girmem gerikiyordu yanı eskiden öyle olurdu şimdi tekrar tekara 30 gb yazıyor bunu nasıl kapastabilirm
  10. Shuncy

1800TL Civari Kulaklık Önerisi

Kablosuz olması tercihim bu fiyat aralığında sizce ne almalıyım
  11. Shuncy

Monster Tulpar T7 V20.5 Alınır Mı

Monster Tulpar T7 V20.5 Bu laptop alcam sizce nasil
  12. Shuncy

İnternet Yaptım aramların hepsi yabancı serverlere gidiyor

Merhaba arkdaşlar sıkıntım şu herhangi bir siteye girdiğimde server olarak yabancı yerlere bağlanıyorum misal akbank gircem şu adrese atıyor www.akbank.com/eu/ ama ben tr serverine girmek istiyorum hep böyle oluyor bunu nasıl çözebilirm
  13. Shuncy

Acil laptop tavsiye lazım

Hepinize merhaba arkadaşlar 25k bütçe var laptop almam lazım oyun için ve işlerim için önerileriniz nelerdir
  14. Shuncy

Kaliteli Replika Ürün Satan Yer?

Hepinize merhaba kaliteli short sweet ve vb şeyler satan repklikacı biliyormusnuz biliyorsanız nereden alıyorsunuz günümüz şartları makul orjinalare para yetmiyor ve bu yuzden ilk defa replica ürünlere yönelcem
  15. Shuncy

Yardım Bios Menusu MIT Sıkıntısı

Hepinize merhabA GPU mum Sanalaştırma kısmını açmak istiyorum fakat bios menümde MIT kısmında Gelişmiş Frekans ayarı yok bu konuda ne yapmam lazım BENİM BİOS MENÜM OLMASI GERİKEN BİOS MENUSU
  16. Shuncy

Çözüldü✓ BİOS Menusu MIT Ayara sıkıntısı

Merhaba arkadaşlar GPU sanallaştırma kısmını açmak istiyorum internette Gelişmiş Frekans Ayarı var ama ve lakin bende yok bunu nasil çözücem olması geriken bu fakat bende bu şekilde
  17. Shuncy

Hikayeli Güzel Oyun Önerisi

Hepinize merhaba arkadaşlar. Artık Rekabetçi oyunlar sıktı hikayesi güzel oyun önerisi verirmsiniz
  18. Shuncy

Ekran Kartı Yazılım sorun

Herkese merhaba arkadaşlar ben ekran kartı yazılımım sıkıntı çıkartı ve silmek zorunda kaldım . şimdi tekrar yüklemek istiyorum yükleme kısmanda yarısında yetersiz alan deyip duruyor ama 110gb boş alanım var bunun sebebi sizce nedir lütfen yardım edin hiçbir oyunu bu yüzden açamıyorum.
  19. Shuncy

AMD EKRAN KARTI YAZILIM KURMA

Merhaba herkese iyi günler amd ekran kartı yazılımını kurmaya çalışıyorum fakat yeterli alan yok diyor fakar 110gb kadar boş alanım var ne yapmalıyım
  20. Shuncy

Telefondan discord kulladığımda ses yankısı

Discorda giriyorum telefonumdan ve ses yakı yapıyor diğer arkdaşlarda tel bağlanıyor ama onlarda böyle bir sıkıntı yok bunu çözümünü bilen var mı
Geri